warlock9_0 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 πήρα κι εγώ την evga και έχω ένα θέμα που είναι αρκετά εκνευριστικό έχω δύο οθόνες, μια ψιλοπαλιά με vga και ένα tv-monitor με διάφορες εξόδους μέχρι τώρα είχα το tv-monitor με hdmi->dvi και την άλλη με vga->dvi στην gts 250 που είχε δύο dvi εξόδους το tv-monitor ήταν η κύρια οθόνη και όποτε ήθελα άνοιγα και την δεύτερη τώρα στην gtx έχω βάλει το tv-monitor με hdmi και την άλλη με vga->dvi ό,τι και να κάνω αν είναι συνδεδεμένη η δεύτερη κάνει αυτήν κύρια και γίνεται το POST σε αυτήν μέχρι να δουλέψει ο driver που σβήνει η δεύτερη και γίνεται το tv-monitor κύρια υπάρχει καμιά λύση? στο bios δεν έχει τέτοια ρύθμιση
WalkerSW Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Σε όλες τις κάρτες γραφικών αν είναι συνδεδεμένη σε dvi μια οθόνη το πόστ γίνεται πάντα σε αυτη.
warlock9_0 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 τον ηπιαμε δηλαδη vga->dvi-d να φανταστω δεν παιζει?
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Η μόνη περίπτωση ίσως είναι με δυο ανταπτορες από DVI στο 1ο port στην οθόνη που θέλεις και από DVI στο 2ο port στην δεύτερη.
warlock9_0 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 μωρε αυτο θα παιξει αλλα μαλλον για το δευτερο πορτ δεν υπαρχει ανταπτορας για την παλια οθονη και ας βαλω την πρωτη με hdmi->dvi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα