szaf Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω ένα tablet για τα ανηψάκια μου (είναι 6 χρονών), συνεπώς η χρήση του θα είναι μόνο για παιχνίδια. Επειδή λόγω παιδιών δεν ξέρω πόσο θα καταφέρει να αντέξει πριν το ρίξουν πουθενά και σπάσει, θα προτιμούσα κάτι που να μην είναι ακριβό. Υπάρχει κάποια οικονομική επιλογή (γύρω στα 70ε) που να μπορεί να τρέχει άνετα παιχνίδια (προτιμότερο να είναι 10"); Δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι επώνυμο ή κινέζικο. αυτό πως σας φαίνεται από specs? Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2013 από szaf
lefteriszgr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Και εγώ θα συμφωνήσω με τον parasaser πως είναι νωρίς για tablet σε τέτοια ηλικία, αλλά... Όσο για το tablet που λες και επειδή ψάχνομαι και εγώ, κατά την γνώμη μου δεν είναι καλό γιατί έχει Allwinner A13 επεξεργαστή, προσπάθησε να βρείς κάτι με Rockchip A9 και μνήμη 1GB, σε αυτήν την τιμή. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2013 από lefteriszgr
iMarilina Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 <p>Καλησπέρα σε όλους!</p> <p>Ψάχνω ένα tablet για τα ανηψάκια μου (είναι 6 χρονών), συνεπώς η χρήση του θα είναι μόνο για παιχνίδια.</p> <p>Επειδή λόγω παιδιών δεν ξέρω πόσο θα καταφέρει να αντέξει πριν το ρίξουν πουθενά και σπάσει, θα προτιμούσα κάτι που να μην είναι ακριβό.</p> <p>Υπάρχει κάποια οικονομική επιλογή (γύρω στα 70ε) που να μπορεί να τρέχει άνετα παιχνίδια (προτιμότερο να είναι 10");</p> <p>Δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι επώνυμο ή κινέζικο.</p> <p> </p> <p><a href="http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902317">αυτό </a>πως σας φαίνεται από specs?</p> Για δες στο multirama/public εχουν κατι kids tablets Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα