Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γεγονος οτι μπορουσες να αγορασεις ενα ps3 ή xbox360(ακομα πιο φτηνο)και να επαιζες ακομα και το crysis 3 ή bioshock,οχι βεβαια σε ultra αναλυση αλλα αξιοπρεπως να μην το πουμε...

Μονο που το 2008 το ps3 δεν εκανε 300 ευρω που εδωσε το παιδι, εκανε 600+...αυτο να μην το πουμε? Επισης, επαιζε crysis 1? 

Agouri αυτο που ειπε ο παραπανω εννοουσε οτι χωρις τροφοδοτικο το pc δεν προκειται να λειτουργησει και 10000 να κανει :P .Α και btw τα παιχνιδια εγω δεν θα περιμενω 5 χρονια να τα παιξω ολα μαζεμενα αλλαζοντας το pc οπως λες γιατι εκει ας παω να παρω μια κονσολα,πιο φτηνα θα μου ερθει.Πχ με το pc των 400ευρο(350+τροφοδοτικο)καλυτερα να παρεις ενα http://www.skroutz.gr/s/3024765/Microsoft-Xbox-360-250GB-Batman-Arkham-City-Darksiders-II.html Πιο φτηνο ερχεται.Και βεβαια μιλαμε για αναλυσεις 1920x1080 btw.Το θεμα ειναι το παιχνιδι να το παιζεις αξιοπρεπως,γιαυτο αλλωστε και επιλεγεις το pc.

Δεν εχεις ηδη PC? Ποιος απο δω μεσα δεν εχει PC? Ποιος απο ολα τα forums του πλανητη που μπενει και λεει οτι οι κονσολες ειναι πιο φτηνες δεν το κανει απο PC? Και λοιπον θα μου πεις...ε και το λοιπον, θα ξανααγορασεις τροφοδοτικο? Σκληρο? Οθονη? Κουτι? 

Ας πουμε οτι αγορασες PC την εποχη που βγηκε το PS3 (2007) στα 700 ευρω. Λογικα θα εχεις εναν core 2 duo , με μια 3850 or something like that. Παρε cpu / mobo / ram / gpu και πουλα τα, 50-60-100 ευρω, αναλογα τι εχεις, και δωστα στην αναβαθμιση. Βαζεις και αλλα 400 που θα κανει το ps4 η 500 που θα κανει το xbox οταν με το καλο βγουν και περνεις cpu / mobo / ram / gpu. Ακομα και με σημερινες τιμες, καταληγεις με καλυτερο συστημα απο οτι θα εχουν οι κονσολες. Ποσο μαλλον οταν κυκλοφορησουν

Εννοειται οτι αν εχεις πχ εναν amd http://www.skroutz.gr/s/248473/AMD-Phenom-II-X4-965-Box-Black-Edition.html και 4gb ram απο παλιο pc τοτε κυριως ναι κοιτας μονο για καρτα γραφικων και εισαι ετοιμος.Το θεμα μας ηταν να φτιαξεις τωρα ενα ΝΕΟ pc για τις κονσολες που ερχονται.Και φυσικα δεν ξεχναμε τις αγγελιες μεταχειρισμενων που βοηθουν ακομα πιο πολυ την αναβαθμιση.

Ακομα κυκλοφορουν αυτοι, στο Plaisio εχει μπολικους. Με 80 ευρω εισαι αρχοντας

Ρε παιδιά μας δουλεύεται ?

Το PC που έφτιαξε ο " αγγούρι " είναι για τα αγγούρια,

344ευρο, χωρίς keyboard mouse screen PSU.

Αρα για να δουλέψει θέλει άλλα 250-300.

Και λέω για να δουλεψει , όχι για Games.

Γιατί για παιχνίδια με αναλύσεις και γραφικά καλύτερα απο κονσόλας PS4/xbox one ( γιατί γιαυτό ξεκίνησε το όλο θέμα, και όχι για budget PC ) θες HD7850 +.

Οσο για να τα παίζεις με Full details στα 1080p με 60+FPS θες 300+ Ευρο GPU.

Παει αυτο..

Τώρα oποιος κάθεται και συγκρίνει κονσόλα με ΠιΣι βάσει χαρακτηριστικών και μονό είναι ΆΣΧΕΤΟΣ , και δεν σπαταλάω άλλο μελάνη για πάρτι του.

Δεν κρίνεις τι ψάρια πιάνουν η νέες κονσόλες απο 5 λεπτά Video από παιχνίδι που δεν είναι καν Beta.

Όταν με το καλό κυκλοφορήσουν και μετά από 2-3 χρονιά τότε βλέπεις να αξιοποιείτε στο μέγιστο μια Κονσόλα ( βγαίνουν τα καλύτερα παιχνίδια συνήθως ) .

ΠιΣακιας και εγώ, αλλά έχω και την κονσόλα για παιχνίδια που δεν βγαίνουν στο ΠιΣι, επίσης άλλη η χάρη της κονσόλας.

Βάζεις το δισκάκι και τρέχει, Τέλος, δεν έχει Drivers, Format, Conflicts με software k Hardware.

Άμα θες της παίρνεις και στο σπίτι του φίλου σου ( αν έχεις φίλους ) και παίζεται κανα διπλό.

Αλλα μηχανάκια για άλλες δουλείες και τα 2 , δεν υπάρχει λόγος σύγκρισις.

Με το playstation περνεις δωρο τηλεοραση? Α κατσε, τηλεοραση εχουν ολοι αρα κρινεις λογικο να το skiparis, αλλα mouse / keyboard / τροφοδοτικο / hdd δεν εχουν ολοι ε? Χμμμ...

Για να πεξεις farcry 3 στα 24 fps που πεζει στο ps3 και στα 20 που πεζει στο xbox τι PC θες? Μια onboard καρτα γραφικων πιστευω δουλευει

Οχι βρε,το συγκεκριμενο εχει Turbo Boost και τσιμπαει τα 700w οταν χρειαστει! ;)

Υ.Γ.Ουτε στο site της κατασκευαστρια εταιρείας δεν υπαρχει ο συγκεκριμενος psu,τοσο καλα!!!

Μεταξυ μας τωρα, αν και εχω ενα corsair στα 550, διαφορα απο ενα noname των 30 ευρω που εχει ενας φιλους μου με το ιδιο PC με μενα δεν εχω δει...μια χαρα μου δουλευει το PC, μια χαρα του δουλευει το PC. Εκτος και αν βεβαια ξερουμ εκ των εσω οτι τα τροφοδοτικα των κονσολων ειναι 90+ και οχι noname κινεζιες για μειωση κοστους....αλλα ειπαμε, συμφερουμε οτι μας συμφερει οπου μας συμφερει

Εν πασει περιπτωση, οταν ειναι να συγκρινεις ομοια πραγματα, guess what, συγκρινε ομοια πραματα. Οταν στη κονσολα εχεις 8 λεπτα load time με maximum 30 fps και average λιγο παρακατω σε 720p με τα settings στο ultra low και πας να μου το συγκρινεις με ενα PC που πρεπει να βγαζει 60 fps σε 1080p με ολα full, ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. Επισης, οπως κανεις εδω περα δεν κανει, στην γαμημενη την τιμη του playstation βαλτε και το κοστος ενος entry level PC. Η μηπως δεν το χρειαζεστε και μου postarete απτις κονσολες σας ?

ps1. Αν πεζεις και online, εκει το πραμα ξεφευγει. 9$ το μηνα εκανε η συνδρομη στο xboxlive x 12 μηνες, 108$ το χρονο. Επι 3 χρονια που υπαρχει, 300αρα? Αντε πες πληρωνεις ετησια που ηταν στα 60$, παλι στα 3 χρονια εισαι στα 180. Αν η νεα γενια κρατησει αλλα 8 χρονια, για να πεζεις online θα πρεπει να σκασεις ενα 500αρικο...αλλα, ας τα κρυβουμε αυτα :P

Δημοσ.

''Μονο που το 2008 το ps3 δεν εκανε 300 ευρω που εδωσε το παιδι, εκανε 600+...αυτο να μην το πουμε? Επισης, επαιζε crysis 1?''

Το 2009 αγορασα το Ps3 μαζι με το Killzone 2,που εκανε 60ευρο,στα 350ευρο.

Επισης εγω μιλησα να αγορασεις Νεο κουτι οπως αυτο την παραπανω συνθεσης οχι να κρατησεις παλια και απλα να αναβαθμισεις...αρα δεν θα απαντησω στο υπολοιπο γιατι πολυ απλα ειναι ακυρο τελειως.Τελος παντων στο θεμα μας,τα εχουμε πει για την Ms τρεχει και δεν φτανει βγαζοντας συνεχεια νεες ανακοινωσεις για να προλαβει την Sony στις προπαραγγελιες,για αυτο το λογο και εχουμε και παρα πολλες ανακοινωσεις να βγαζει.Μεχρι και unboxing xbox One εχει βγαλει με και καλα ''ειδικο'' controller για αυτους που θα αγορασουν την κονσολα Day One.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω τα εξής :

Οι κονσόλες είναι για παιδιά που θέλουν "Playstation" ή για ανθρώπους που θέλουν : Exclusive Titles ή Σαλονοmultiplayer

Τα PC είναι για ανθρώπους που : 
Τους ενδιαφέρει να'χουν ένα μηχάνημα με περισσότερες δυνατότητες,περισσότερες δυνατές αναβαθμίσεις,Custom Look κλπ για λίγο παραπάνω κόστος

Αν μια κονσόλα κοστίζει 350€,τότε φτιάχνεις ένα PC με αξιόλογο PSU (πχ Corsair CX430),απλό κουτί,απλο-medium motherboard,4GB RAM και έναν AMD A10 APU το οποίο μπορεί να κοστίζει +50€ από μια κονσόλα αλλά : 
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν Office PC (προγράμματα δουλειάς κλπ),σαν Home Entertainment PC (να το συνδέσεις σε τηλεόραση και να βάζεις ταινίες,να συνδέεις κινητά κλπ και να βλέπεις φωτογραφίες κλπ,να βλέπεις Video στο YouTube) ή σαν κονσόλα (αν δεν το θες σαν desktop το βάζεις στην TV,συνδέεις ένα Xbox Controller ή όποιο θες εσύ και απολαμβάνεις παιχνίδια Console-style,ακόμη και αν μερικά πρέπει να τα έχεις με χαμηλωμένα γραφικά λόγω Poor Optimization,π.χ. GTA IV...)

Ένα PC είναι αρκετά δυνατότερο εργαλείο,εάν δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου οι δυνατότητες ενός PC όμως και θες μόνο Games,τότε απλά παίρνεις ένα PS4/Xbox One για τα Exclusive Titles και την Maybe καλύτερη εμπειρία,διότι κάποια PC μπορεί να μην υποστηρίζουν το αγαπημένο σου Joystick κλπ
Πάλι είμαστε Ελλάδα,και με το PC φυσικά και γλιτώνουμε ένα σκασμό λεφτά σε παιχνίδια...

Προσωπικά,ούτε ΕΝΑ παιχνίδι για PC δεν έχω αγοράσει...Για την ακρίβεια,έχω κατεβάσει τα :

Street Legal Racing : Redline
The Sims 3
Colin McRae DiRT 3
Counter Strike : Source
Counter Strike : Global Offensive
Need For Speed : Underground 2
Need For Speed : Shift 2 Unleashed
Grand Theft Auto : IV
Grand Theft Auto : Episodes from Liberty City
Grand Theft Auto : San Andreas

Και φυσικά δεκάδες άλλα στο παρελθόν...ας μην ξεχνάμε κι άλλα πράγματα..πχ Adobe Photoshop CS6 Extended που αυθεντικό κοστίζει σίγουρα πάνω από 100€

Δημοσ.

Ένα PC είναι αρκετά δυνατότερο εργαλείο,εάν δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου οι δυνατότητες ενός PC όμως και θες μόνο Games,τότε απλά παίρνεις ένα PS4/Xbox One για τα Exclusive Titles και την Maybe καλύτερη εμπειρία,διότι κάποια PC μπορεί να μην υποστηρίζουν το αγαπημένο σου Joystick κλπ

τι εννοείς εδώ; τα pc δεν υποστηρίζουν περιφερειακά; μια χαρά υποστηρίζουν τα πάντα στην ουσία και πλέον όλα σχεδόν τα παιχνίδια υποστηρίζουν κανονικά χειριστήριο xbox και όλους τους κλώνους του 

το βάζεις και παίζει χωρίς καμιά επιπλέον ενέργεια από μέρους σου 

Δημοσ.

Φιλε εχεις μεινει καπου στο 2000 με 2001...εχουμε 2013 και δεν υπαρχει παιχνιδι που να μην αναγνωριζει αυτοματα οποιοδηποτε gamepad. Επισης Joystick ειχαμε στην Amiga πλεον λεγονται gamepads, κυκλοφορουν σε USB(οχι σειριακα) και ειναι plug&play

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...