Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Eχεις κοιταξει καθολου στις αγγελιες? Δεν μιλαω για το τι τιμες βαζει ο καθενας, αλλα για τιμες αγγελιων που εχουν κλεισει (δηλαδη εχουν πωληθει). Δεν ειναι 1 και 2. 5850 και 6850 φευγουν 100αρικο το τελευταιο 6μηνο σαν ζεστα ψωμακια πλέον οι 5870 που βλέπω είναι 100-120, αρκετά για κάρτα χωρίς εγγύηση με τέτοιες επιδόσεις...
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 πλέον οι 5870 που βλέπω είναι 100-120, αρκετά για κάρτα χωρίς εγγύηση με τέτοιες επιδόσεις... Ναι και μιλαμε για καρτα 4 ετων. Εσυ προηγουμενως ειπες οτι καρτες 3 ετων και πανω ειναι για ανακυκλωση. Ε λοιπον εισαι λαθος, το αν εσενα σου φαινονται αρκετα η οχι δεν ειναι επι του παροντος. Επισης, καρτα με τις επιδοσεις της 5870 καινουργια στα 120 δεν βρισκεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Εσυ προηγουμενως ειπες οτι καρτες 3 ετων και πανω ειναι για ανακυκλωση. μάλλον με μπερδεύεις με άλλον...
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 μάλλον με μπερδεύεις με άλλον... Ισχυει
D.Luffy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Κάπου είχα διαβάσει ότι σε αυτή τη γενιά λόγω αρχιτεκτονικής, το PC θα είναι η lead platform όσο αναφορά την ανάπτυξη παιχνιδιών. Εαν αληθεύει αυτό (που μου φένεται λογικό) τότε τα PC θα έχουν δραματικά καλύτερα γραφικά στα multiplatform πριν καν κυκλοφορήσουν οι νέες κονσόλες. Τέλος τα κουτσουρεμένα console ports στο PC. Και λέω "κουτσουρεμένα" γιατί μέχρι τώρα βλέπαμε απλά ένα στάνταρ resolution boost, ΑΑ, άντε και λίγο tessellation εδώ κι εκεί... Για μένα μεγάλο άκυρο που και σε αυτή τη γενιά φένεται ότι τα 30fps θα είναι το στάνταρ. Που να τους πάρει και να τους σηκώσει... Multiplat σε PC και κονσόλα μόνο για exclusives.
kirileman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Εσυ προηγουμενως ειπες οτι καρτες 3 ετων και πανω ειναι για ανακυκλωση.μάλλον με μπερδεύεις με άλλον...Μην αλλάζεις θέμα!Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Dwarph Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ρε παιδιά, έλεος με τις χαζομάρες... Με αυτό το pc που πόσταρε ο Agouri παίζεις ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ όλα τα games που κυκλοφορούν σε λογικά settings, δλδ. 1) νορμάλ ανάλυση (ανάθεμα κι αν καταλαβαίνει κάποιος τη διαφορά των super-HD γραφικών από τα 1600 -π.χ.- σε μια οθόνη 20-24 ιντσών που οι περισσότεροι έχουν, μάλλον για placebo effect μου μοιάζει ή για να μην κλαίει τα 300+ για τη GTX που πήρε) 2) δε χρειάζονται ΟΛΑ τα παιχνίδια Ultra settings για να είναι playable, π.χ. εγώ με τον ταπεινότατό μου AthlonX2, 2GB μνήμη και μια τρισάθλια HD4550 με shared μνήμη, και Crysis 1&2 και Skyrim έπαιζα μήνες σε low-medium settings me 30+ fps σε 1366x768, χωρίς overheating,παρά το γεγονός ότι γονάτιζα το pc τακτικότατα. Προφανώς δε θα του βάλω να παίξει Crysis 3 ή Bioshock Infinite, το μηχάνημα ήταν ήδη budget to 2008 που το πήρα με 300 ευρουλάκια Λίγη λογική όμως... 3) το pc θέλει καλή συντήρηση, εκτός κι αν θεωρείς ότι είναι προτιμότερο να σκας 200 και 300 ευρώ περισσότερα για cpu, μνήμες και gpu από το να κάνεις ένα απλό defrag στα πανάθλια windows (όλες οι εκδόσεις το προκαλούν, θες δε θες), να σβήσεις τα 5 GB σαβούρα cache που κατέβασε ο κατά τα άλλα σφαιράτος Chrome και να μην έχεις ανοιχτά της Παναγιάς τα μάτια στο background, για να κοκορεύεσαι μετά τι ωραίο που είναι να έχεις 16πύρηνο pc (λέμε τώρα) για να κάνεις post στο FB ενώ troll-άρεις στο Insomnia και παίζεις Crysis 3 σε Uber-Ultra-Awesome ανάλυση ταυτόχρονα (!). Ούτε naga με 6 χέρια να ήσουν... Για να προλάβω τις κακές γλώσσες, δε ζηλεύω, έχω πάρει άλλο pc και βολεύομαι μια χαρά. Ούτε με κονσόλες παίζω εδώ και χρόνια, δε μου χρειάστηκε. Απλά με εκνευρίζει να ακούω ασυναρτησίες από Tech-gurus της δεκάρας, που κράζουν τους "αδαείς" κονσολάκηδες για την αμαθησιά τους, ενώ οι ίδιοι νομίζουν ότι παίρνοντας το uber-pc που τους πάσαρε ο λαμογιο-τεχνικός της γειτονιάς με το αζημίωτο, καλύπτουν τα δικά τους απαράδεκτα κενά σε θέματα απλής καθημερινής χρήσης/συντήρησης ενός pc. Αφήστε τα παιδιά να παίξουν, κονσόλες, pc, ό,τι κάμουνε τσέφι. Άλλωστε κάποιος θα τα φάει στο τέλος τα λεφτά μας από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, έχει σημασία ποιός θα είναι..; ,Αν παιξεις ώστε και ενα παιχνίδι με το pc που εστησες,να τη βαλω κατω και να τη κοψω φετες!Ουτε να το μπουταρεις δε θα καταφερεις! Υ.Γ.Αν θες να το παίξεις καθηγητής,τουλαχιστον καν'το σωστά!
Fulgore1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ''Προφανώς δε θα του βάλω να παίξει Crysis 3 ή Bioshock Infinite, το μηχάνημα ήταν ήδη budget to 2008 που το πήρα με 300 ευρουλάκια Λίγη λογική όμως...'' Το γεγονος οτι μπορουσες να αγορασεις ενα ps3 ή xbox360(ακομα πιο φτηνο)και να επαιζες ακομα και το crysis 3 ή bioshock,οχι βεβαια σε ultra αναλυση αλλα αξιοπρεπως να μην το πουμε... ''Απλά με εκνευρίζει να ακούω ασυναρτησίες από Tech-gurus της δεκάρας, που κράζουν τους "αδαείς" κονσολάκηδες για την αμαθησιά τους, ενώ οι ίδιοι νομίζουν ότι παίρνοντας το uber-pc που τους πάσαρε ο λαμογιο-τεχνικός της γειτονιάς με το αζημίωτο, καλύπτουν τα δικά τους απαράδεκτα κενά σε θέματα απλής καθημερινής χρήσης/συντήρησης ενός pc.'' Ασε τον τεχνικο της γειτονιας και τα ετοιμα του Πλαισιου και περνα μια βολτα απο τα συστηματα και αναβαθμισεις να δεις τι προτασεις πεφτουν και μετα μιλα...Επισης μηπως σου ειναι ευκολο να μας ονοματισεις αυτους τους Tech Gurus της δεκαρας που λες για να ξερουμε και εμεις,ή μηπως απλα μιλαμε με αερολογιες??
Dwarph Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Οκ, σαν κάποιος να θίχτηκε εδώ... Το pc το 2008 δεν το πήρα για gaming, αν ήταν έτσι θα έπαιρνα τουλάχιστον μια μέτρια gpu και όχι τη budget HD4550 που μου τράβαγε και από τη λίγη μνήμη που είχα. Το PS3 ή το XBOX είχαν Office, video editing software, Cubase, ή έστω ένα υποτυπώδες browsing; Δε νομίζω, οπότε άκυρο το επιχείρημα του στυλ " ας έπαιρνες κονσόλα που θα έπαιζες αυτά που λες και με λιγότερα χρήματα". Εκτός κι αν θεωρείς φτηνό να σκάσω 200 για μια κονσόλα και άλλα 300 για να έχω και τα προγράμματα που θέλω σε pc. Απλά ήθελα να τονίσω ότι για να παίξεις ένα παιχνίδι δε χρειάζεσαι και υπερμηχάνημα. As simple as that. Οι "αερολογίες" που αναφέρεις κυκλοφορούν διάσπαρτες στο νετ και στο Insomnia. Αν κοιτάξεις λίγο ποιό post παρέθεσα πριν, θα καταλάβεις. Μπορεί το παιδί να κάνει πλάκα, όμως τέτοια σχόλια τα ακούω συχνά και πολύς κόσμος τα εννοεί. Και δεν έλαβε μόνο ο "Agouri" σχόλια του στυλ "με 300 ευρώ παίρνεις μόνο μπρίκι" σε αυτό το thread. Κάνε μια ανάγνωση, εκτός βέβαια αν βαριέσαι. Φτιάχνω pc εδώ και 14 χρόνια για χόμπι και έχω συναναστραφεί αρκετούς τεχνικούς και ηλεκτρονικούς, όπως και κόσμο που απλά ψάχνεται πριν αγοράσει, οπότε θα μου επιτρέψεις να έχω άποψη, άσχετα αν σου αρέσει ή όχι. Στην τελική αν εσύ (ή ο οποιοσδήποτε) χαίρεσαι παιχνίδια μόνο σε FullHD με ultra graphics σε 200 fps δεν πρόκειται να σε πείσω ό,τι κι αν πω. Αυτό δε σημαίνει ότι όλοι εκφράζονται από την άποψή σου. Τέλος, το κλασσικό επιχείρημα του στυλ "πες μου έναν..." το χρησιμοποιούν όσοι δεν έχουν επιχειρήματα επί της βάσης και αποφεύγουν τη συζήτηση. Σου χρησιμεύει σε τίποτα να σου πω για τον Κώστα από το Βύρωνα ή τη Μαρία από τον Πειραιά; Υπάρχουν, το ξέρεις και το ξέρω, και ποστάρουν όπου τους καπνίσει, και στο Insomnia. Τελευταία φορά που κοίταξα δεν υπήρχε προαπαιτούμενη γνώση για να ποστάρεις στο forum. Δεν καταφέρθηκα προσωπικά έναντι κανενός στο αγαπημένο σου forum με τους επίλεκτους γνώστες της πληροφορικής, εσύ το επέλεξες έναντί μου. Το post του ektor7 το χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα και μόνο. Αναφέρθηκα γενικά γιατί ξέρω ότι πολλοί θίγονται με το παραμικρό. Όπως μάλλον κι εσύ. No hard feelings, απλά συμμετείχα για να δώσω τροφή στο επιχείρημα ότι και με 300 ευρώ pc, παίζεις παιχνίδια (ακόμα και φετινά σε μερικές περιπτώσεις, και με 30+ fps) αν δεν έχεις τραγικές απαιτήσεις στα settings. ''Προφανώς δε θα του βάλω να παίξει Crysis 3 ή Bioshock Infinite, το μηχάνημα ήταν ήδη budget to 2008 που το πήρα με 300 ευρουλάκια Λίγη λογική όμως...'' Το γεγονος οτι μπορουσες να αγορασεις ενα ps3 ή xbox360(ακομα πιο φτηνο)και να επαιζες ακομα και το crysis 3 ή bioshock,οχι βεβαια σε ultra αναλυση αλλα αξιοπρεπως να μην το πουμε... ''Απλά με εκνευρίζει να ακούω ασυναρτησίες από Tech-gurus της δεκάρας, που κράζουν τους "αδαείς" κονσολάκηδες για την αμαθησιά τους, ενώ οι ίδιοι νομίζουν ότι παίρνοντας το uber-pc που τους πάσαρε ο λαμογιο-τεχνικός της γειτονιάς με το αζημίωτο, καλύπτουν τα δικά τους απαράδεκτα κενά σε θέματα απλής καθημερινής χρήσης/συντήρησης ενός pc.'' Ασε τον τεχνικο της γειτονιας και τα ετοιμα του Πλαισιου και περνα μια βολτα απο τα συστηματα και αναβαθμισεις να δεις τι προτασεις πεφτουν και μετα μιλα...Επισης μηπως σου ειναι ευκολο να μας ονοματισεις αυτους τους Tech Gurus της δεκαρας που λες για να ξερουμε και εμεις,ή μηπως απλα μιλαμε με αερολογιες??
Fulgore1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ειπε κανεις(σοβαρος τουλαχιστον)οτι πρεπει να δωσεις πχ 1000 ευρο για καρτα γραφικων για να παιξεις games.Εγω σε αντιθεση με αλλους εκανα post πως πρεπει να ειναι ενα gaming pc για τα μελλοντικα παιχνιδια κατα την γνωμη μου βεβαια. ''Φτιάχνω pc εδώ και 14 χρόνια για χόμπι και έχω συναναστραφεί αρκετούς τεχνικούς και ηλεκτρονικούς, όπως και κόσμο που απλά ψάχνεται πριν αγοράσει, οπότε θα μου επιτρέψεις να έχω άποψη, άσχετα αν σου αρέσει ή όχι. Στην τελική αν εσύ (ή ο οποιοσδήποτε) χαίρεσαι παιχνίδια μόνο σε FullHD με ultra graphics σε 200 fps δεν πρόκειται να σε πείσω ό,τι κι αν πω. Αυτό δε σημαίνει ότι όλοι εκφράζονται από την άποψή σου.''. Το θεμα δεν ειναι τα 100-200-300fps,αλλα τα 60 fps στα 1080p που παιζει ολος ο κοσμος ή εστω τα 30 με την εννοια οτι γιαυτο το λογο δεν επιλεγουμε κονσολα. Το να ονοματισεις λαθος τα καταλαβες εννοουσα απο το insomnia οχι αυτα που γραφεις εσυ... ''Δεν καταφέρθηκα προσωπικά έναντι κανενός στο αγαπημένο σου forum με τους επίλεκτους γνώστες της πληροφορικής, εσύ το επέλεξες έναντί μου. Το post του ektor7 το χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα και μόνο. Αναφέρθηκα γενικά γιατί ξέρω ότι πολλοί θίγονται με το παραμικρό. Όπως μάλλον κι εσύ.'' Αν δεν σου αρεσει το Insomnia με τα καλα και τα κακα του μπορεις να πας σε αλλο forum να κουβεντιασεις δεν υπαρχει προβλημα.Για το pc του φιλτατου ''Agouri''αν θελω να παιξω ανετοτατα τα παιχνιδια που ηδη κυκλοφορουν αγοραζω ενα xbox360 με 140ευρο και τα παιζω εκει,το θεμα ειναι με τα καινουργια παιχνιδια τι θα κανει.btw μου κανει εντυπωση που δεν παρατηρησες οτι στην συνθεση αυτη δεν υπηρχε ενα καλο τροφοδοτικο πχ xfx ή thermaltake,αλλα τεσπα.Αν θελεις να παιζεις παιχνιδια οπως ανεφερες σε μετριες αναλυσεις πας σε κονσολα μια και καλη,που για 5+ χρονια θα σε εχει μια χαρα.Το gaming pc δυστηχως ή ευτυχως για αυτους που θελουν να παιζουν games και οχι 1-2 παιχνιδια το 3μηνο ειναι ακριβο hobby,δεν λεω οτι ειναι καλο αυτο αλλα ειναι πραγματικοτητα και οχι μονο Ελληνικη κυριως παγκοσμια.
qsis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ρε παιδιά, έλεος με τις χαζομάρες... Με αυτό το pc που πόσταρε ο Agouri παίζεις ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ όλα τα games που κυκλοφορούν σε λογικά settings, δλδ. ακού λοιπόν πώς έχει το πράγμα.. καλύτερα να δώσεις τα 700 €που λέει ο fulgore για να πάρεις κάτι που μακροπρόθεσα θα έχει προοπτικές να μείνει ή να αναβαθμιστεί εύκολα κάποια στιγμή στο μέλλον, παρά να πάρεις ξεπερασμένο hw μόνο και μόνο για να αποδείξεις ότι μπορείς να παίξεις καλύτερα από τις σημερινές κονσόλες που σιγά το δύσκολο... και σε λίγο καιρό τα πάντα σχεδόν να θέλουν αλλαγή οπότε να πρέπει να τα σκάσεις πάλι από την αρχή το pc gaming μπορεί να είναι οικονομικό σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, όμως σε ρεαλιστικές περιπτώσεις κοστίζει περισσότερο γιατί προσφέρει και περισσότερα
Agouri Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 @agouri συνεχίζεις να είσαι εριστικός και να αυτοακυρώνεσαι με αυτά που γράφεις.Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να μιλήσει λογικά μαζί σου τελικά.Σκεφτόμουνα να σε κράξω αλλά με προλάβανε από την μια και από την άλλη δεν θέλω να συνεχίσω σε αυτό το επίπεδο. Από μένα λοιπόν τέλος και νομίζω ότι οι περισσότεροι καταλάβανε τι θέλω να πω. Έτσι είναι. Σου αποδεικνύω ότι πουλάς παπατζιλίκι αλλά επιλέγεις, σαν κουτάβι, να κρυφτείς πίσω από βλακείες άλλων. Cry some more. To PC που ''έφτιαξε'' ο παραπάνω είναι όντως αντίστοιχο ενός Ps4/Xbox One αν λάβουμε υπόψιν το 720P/60FPS - 1080P/30FPS. Απλά μετά από 3-4 χρόνια η κονσόλα θα έχει ανέβει πολύ και το παραπάνω PC δεν θα τραβάει καθόλου στα τότε παιχνίδια. Με όλο τον σεβασμό αγαπητέ, τι θα γίνει ξαφνικά μετά από 4 χρόνια? Το hardware της κονσόλας θα είναι ακριβώς το ίδιο. Αντίθετα, στα 350 ευρώ ΤΟΤΕ θα αγοράζεις pc τέσσερις φορές πιο ισχυρό απ'ότι πέρνεις τώρα, με τα ίδια λευτά. Αν κάτι δουλεύει καλύτερα εις βάθος χρόνου είναι το πισί, όχι το PeeS4 Αν παιξεις ώστε και ενα παιχνίδι με το pc που εστησες,να τη βαλω κατω και να τη κοψω φετες!Ουτε να το μπουταρεις δε θα καταφερεις! Υ.Γ.Αν θες να το παίξεις καθηγητής,τουλαχιστον καν'το σωστά! Ό,τι θες κάνε, κόψτο φέτες, βρέξ'το, φάτο. Το παραπάνω setup τρέχει εξ'ορισμού ότι τρέχει μία κονσόλα νέας γενιάς, ειδικά αν χώσεις unbloated και καλό λειτουργικό. Μην προβάλλεις την δικιά σου έλλειψη γνώσης πάνω μου. Κάπου είχα διαβάσει ότι σε αυτή τη γενιά λόγω αρχιτεκτονικής, το PC θα είναι η lead platform όσο αναφορά την ανάπτυξη παιχνιδιών. Εαν αληθεύει αυτό (που μου φένεται λογικό) τότε τα PC θα έχουν δραματικά καλύτερα γραφικά στα multiplatform πριν καν κυκλοφορήσουν οι νέες κονσόλες. Τέλος τα κουτσουρεμένα console ports στο PC. Και λέω "κουτσουρεμένα" γιατί μέχρι τώρα βλέπαμε απλά ένα στάνταρ resolution boost, ΑΑ, άντε και λίγο tessellation εδώ κι εκεί... Για μένα μεγάλο άκυρο που και σε αυτή τη γενιά φένεται ότι τα 30fps θα είναι το στάνταρ. Που να τους πάρει και να τους σηκώσει... Multiplat σε PC και κονσόλα μόνο για exclusives. Πολύ δύσκολα, διάβασα και εγώ άρθρα που λέγανε για ανωτερώτητα αρχιτεκτονικής υπολογιστών αλλά όλα μιλούσαν γενικά και αόριστα, χωρίς πηγές. Κακά τα ψέματα, τα φράγκα βρίσκονται στα CoD kiddies των κονσολών, καλώς η κακώς. Άρα το development θα είναι κονσολο-κεντρικό. Τα λίγα exclusive/απαιτητικά games τα περιμένω μόνο απ'το Indie scene.
Fulgore1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Agouri αυτο που ειπε ο παραπανω εννοουσε οτι χωρις τροφοδοτικο το pc δεν προκειται να λειτουργησει και 10000 να κανει .Α και btw τα παιχνιδια εγω δεν θα περιμενω 5 χρονια να τα παιξω ολα μαζεμενα αλλαζοντας το pc οπως λες γιατι εκει ας παω να παρω μια κονσολα,πιο φτηνα θα μου ερθει.Πχ με το pc των 400ευρο(350+τροφοδοτικο)καλυτερα να παρεις ενα http://www.skroutz.gr/s/3024765/Microsoft-Xbox-360-250GB-Batman-Arkham-City-Darksiders-II.html Πιο φτηνο ερχεται.Και βεβαια μιλαμε για αναλυσεις 1920x1080 btw.Το θεμα ειναι το παιχνιδι να το παιζεις αξιοπρεπως,γιαυτο αλλωστε και επιλεγεις το pc.
Dwarph Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Προφανώς και έχεις δίκιο. Δεν είπα ποτέ ότι προτείνω ένα τέτοιο παλιό ή αντίστοιχο budget μηχάνημα για gaming, απλώς ότι δε χρειάζεσαι ντε και καλά "gaming" pc για να παίξεις. Όπως και να έχει το πράγμα, άλλο τα 700 ευρώ πριν 4-5 χρόνια και άλλο τώρα. Με την εσωτερική υποτίμηση ένα τέτοιο pc, ακόμα και αν παραμένει σε σχετικά σταθερή τιμή ή λίγο πιο κάτω από αντίστοιχα παλαιότερα, κοστίζει πάνω από ένα μέσο μισθό πλέον (πόσο μάλλον για κάποιον που έχει και real life υποχρεώσεις) και είναι δύσκολη υπόθεση η αγορά, οπότε φρόντισα να υποστηρίξω και την ενδιάμεση άποψη ανάμεσα στη φτηνή κονσόλα και το πανάκριβο "gaming" pc (ειδικά αν πάρω στα σοβαρά την άποψη για 200 ευρώ για ψύξη, που διάβασα πιο πάνω ;-) ). Όσο για τις προοπτικές, σε δύο χρόνια που θα έχουν βγάλει παιχνίδια που θα γονατίζουν και την GTX Titan και ό,τι θα έχει βγάλει μέχρι τότε η AMD (αν συνεχίσει έτσι), βάλε κερασάκι και ένα DX12 για να προωθήσουμε τα επόμενα Windows (just a guess), μάλλον πάλι για αγορά πάει το πράγμα, αν θέλουμε παιχνίδια στο full. ακού λοιπόν πώς έχει το πράγμα.. καλύτερα να δώσεις τα 700 €που λέει ο fulgore για να πάρεις κάτι που μακροπρόθεσα θα έχει προοπτικές να μείνει ή να αναβαθμιστεί εύκολα κάποια στιγμή στο μέλλον, παρά να πάρεις ξεπερασμένο hw μόνο και μόνο για να αποδείξεις ότι μπορείς να παίξεις καλύτερα από τις σημερινές κονσόλες που σιγά το δύσκολο... και σε λίγο καιρό τα πάντα σχεδόν να θέλουν αλλαγή οπότε να πρέπει να τα σκάσεις πάλι από την αρχή το pc gaming μπορεί να είναι οικονομικό σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, όμως σε ρεαλιστικές περιπτώσεις κοστίζει περισσότερο γιατί προσφέρει και περισσότερα
Fulgore1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Εννοειται οτι αν εχεις πχ εναν amd http://www.skroutz.gr/s/248473/AMD-Phenom-II-X4-965-Box-Black-Edition.html και 4gb ram απο παλιο pc τοτε κυριως ναι κοιτας μονο για καρτα γραφικων και εισαι ετοιμος.Το θεμα μας ηταν να φτιαξεις τωρα ενα ΝΕΟ pc για τις κονσολες που ερχονται.Και φυσικα δεν ξεχναμε τις αγγελιες μεταχειρισμενων που βοηθουν ακομα πιο πολυ την αναβαθμιση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα