Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

''400 -500 για cpu-mobo - ram'' Εμενα γιατι μου βγαινουν 275 για αυτα τα 3???

Cpu amd 8320 145euro 

Mobo 80euro

Ram 50euro

Και στα υπολοιπα

Gpu

Nvidia 760 250euro

Τροφοδοτικο 51-58euro xfx 550w πχ

Κουτι 38-50ευρο

Ψυκτρα(οποιος χρειαζεται) 30-40ευρο

Extra 

hdd 500gb 45 euro

dvd 15euro

Για να εχεις ενα αξιοπρεπες pc καινουργιο πανω κατω αυτα παιζουν.Συνολο 685 χωρις ψυκτρα,720 με ψυκτρα στο περιπου λαμβανοντας τις μικροτερες τιμες υποψη.Σε σχεση με τα 500euro του Xbox,η μερα με την νυχτα,για να μην αναφερω τα δωρεαν παιχνιδια που δεινει η amd για τις καρτες γραφικων,σαν bundle στις κονσολες δηλαδη.

Αυτα για να μην λεμε απλα οτι να ναι αλλα να μιλαμε με αριθμους και παραδειγματα.

Επεξ/σία από Fulgore1
  • Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα αυτο το setup , δεν ειναι gaming pc 

μα θες καλο gaming pc 

800 ευρο περιπου ισως , και αυτα απο μεταχειρισμενα μεσα στο site 

αν σκεφτεις 250-300 για καρτα 

400 -500 για cpu-mobo - ram 

κουτι και psu δεν βαζω xD  , εχω 2-3 να καθονται , και υποθετω ολοι εχουμε ενα αδιο κουτακι 

τσακ μπαμ 800 ευρα 

δηλαδη τα διπλασια απο μαι κονσολα 

τα οποια ΟΜΩΣ θα τα κανεις ΕΥΚΟΛΑ αποσβεση 

1 . αμα κατεβαζεις 

2. αμα παιζεις ονλαιν στο steam 

αν σκεφτει καποιος πως το καθε παιχνιδι στις κονσολες , κοστιζει 60 ευρο ...... ειναι μεγαλο ποσο , 

ειναι σαν να λες , 

με ενα ΚΑΛΟ gaming pc , περνω κονσολα και 10 παιχνιδια

Μπα, cpu + mobo + ram 500 ευρω? Ουτε καν ομως. Απτη στιγμη που πας να τα συγκρινεις με ps4 / x360, θα παρεις κατι αντιστοιχο, οχι κατι 3 φορες καλυτερο. Με λιγοτερα απο 600 ευρω στηνεις PC λιγο καλυτερο απο τις κονσολες (οι οποιες ακομα δεν κυκλοφορουν). Αν σε ολα αυτα προσθεσεις οτι πολλα parts του παλιου PC τα κρατας (σκληρους / τροφοδοτικο / κουτι κλπα κλπα) τσιμα τσιμα γλυτωνεις αλλο ενα 100-150αρι. Αν σε ολα αυτα προσθετεις τις χαμηλοτερες τιμες των παιχνιδιων, την συνδρομη που πρεπει να πληρωνεις σε ps+ για να πεζεις online καθως και το οτι θελωντας και μη ενα PC πρεπει να το εχεις σπιτι (οποτε θα δαπανησεις ειδη καποια λεφτα για να παρεις ενα, εστω και απλοικο PC), ηδη εχουμε φτασει στο οτι η κονσολα ειναι ακριβοτερη. Και ολα αυτα χωρις να λογαριασω οτι το παλιο PC (mobo cpu ram gpu) πολυ απλα τα πουλας, εστω και για 100 ευρω.

Τα τελευταια 6-7 χρονια εχω δωσει συνολικα 290 ευρω για αναβαθμισεις του PC, και εχω εναν phenom 2 x4 965, amd 6850 και 8gb 1600 ram. Με 200 ευρω περνω μια 7870 η οποια ειναι καλυτερη απο τη gpu του xbox, πουλαω και αλλα 70 την δικια μου, και φτανω στο μυθικο ποσο των 440 ευρω για τα τελευταια 7 χρονια. Οσο κανει και μια κονσολα δηλαδη...

Οποτε μην λεμε οτι θελουμε. Τα pc, δυστηχως η ευτηχως, και παρολο που φανταζουν ακριβοτερα, ΔΕΝ ειναι. Ιδιως δε σε βαθος χρονου, ειναι κατα πολυ πολυ φτηνοτερα.

Δημοσ.

ακριβος! 

εγω τις προαλες πηρα μια 7870 οπως ανεφερες , 200ε 

το πισι μου , με core2duo , και 2 gb ram ddr2 , ειναι περιεργος , ικανο να παιξει το tomb raider στα ultimate γραφικα . 

την αλλη βδομαδα εχω σκοπο να παρω και cpu/mobo/ram , για να εκμεταλευτω το pci3 γιατι τωρα παιζω με bottleneck 

ΟΜΩΣ 

σε 3-4 χρονια , που ισως η καρτα να μην τραβαει αλλο , θα την πουλησω 100-120 , και θα κοτσαρω αλλα τοσα , για να παρω καλυτερη . Αρα η αναβαθμηση , κοστιζει πολυ λιγοτερο 

οσο για το 500ευρο cpu/ram/mobo  , ναι ισως να ειμουν λιγο υπερβολικος , αλλα αποτι βλεπω στις αγγελιες , πακετακια με ι5 , γυρο στα 400 παιζουν . 

Τουλαχιστον , μετα απο 5 σελιδες 

μπορουμε να παραδεχτουμε ολοι , πως τα πισι , ειναι και θα ειναι value for money  . 

Δημοσ.

εγω τις προαλες πηρα μια 7870 οπως ανεφερες , 200ε 

ΟΜΩΣ 

σε 3-4 χρονια , που ισως η καρτα να μην τραβαει αλλο , θα την πουλησω 100-120

Σε 3-4 χρονάκια, θα την κάνεις ανακύκλωση, και το μόνο που θα κερδίσεις θα είναι η ικανοποίηση προστασίας του περιβάλλοντος...

:P

Πέρα απο την πλάκα, δεν παίζει να πιάσεις ούτε τα μισά απο αυτα που λες... 

Δημοσ.

Βαλε και το λογισμικο,γιατι ο "θείος" δε μετρα οταν θέλουμε να κανουμε τίμιες συγκρισεις!

Linux :)

Άσχετο: Αλήθεια, από επιδόσεις πως πάει το ίδιο σύστημα σε linux πχ σε Counter Strike Source, DOTA2, Serious Sam 3; Είναι συγκρίσιμες;

Δημοσ.

Σε 3-4 χρονάκια, θα την κάνεις ανακύκλωση, και το μόνο που θα κερδίσεις θα είναι η ικανοποίηση προστασίας του περιβάλλοντος...

οπως το χω κοψει , το προσδοκιμο ζωημς μιας γραφικων απτην κυκλοφορια της , μεχρι το σημειο να μην μπορει να παιξει καν παιχνιδια . ειναι γυρο στα 5-6 χρονακια . οσο ακριβος και η ημερομηνια ληξης μιας κονσολας . Τα 2 πρωτα χρονια παιζεις ultra , τα αλαλ 2 high , και στο τελος βολευεσε με normal .

τουλαχιστον με την 4850 καπως ετσι ειχε παει ο κυκλος .....

Δημοσ.

Για ψαξτο λιγο καλυτερα. H 5870 ειναι ηδη 4 ετων καρτα γραφικων και πουλιεται 140 ευρω. Πριν λιγους μηνες που ηθελα να δωσω την 6850 μου ηταν στα 120. Ακομα και σημερα, μια 5850 πουλιεται στα 90 ευρω...

Ψαξε λιγο το forum με τις αγγελιες και δες ποσο πανε

• Super Moderators
Δημοσ.

H 5870 ειναι ηδη 4 ετων καρτα γραφικων και πουλιεται 140 ευρω.

opel με πόσο?

να υποθέσω 6970 πάνω από 180 euro? :P

• Like 1
Δημοσ.

Για ψαξτο λιγο καλυτερα. H 5870 ειναι ηδη 4 ετων καρτα γραφικων και πουλιεται 140 ευρω. Πριν λιγους μηνες που ηθελα να δωσω την 6850 μου ηταν στα 120. Ακομα και σημερα, μια 5850 πουλιεται στα 90 ευρω...

Ψαξε λιγο το forum με τις αγγελιες και δες ποσο πανε

τι τιμές είναι αυτές που λέτε βρε παιδιά???  140€ δεν πούλησα ούτε την 6950 μου.. αν τώρα βρεθούν μερικά θύματα δε σημαίνει ότι αυτές είναι φυσιολογικές τιμές 

οπως το χω κοψει , το προσδοκιμο ζωημς μιας γραφικων απτην κυκλοφορια της , μεχρι το σημειο να μην μπορει να παιξει καν παιχνιδια . ειναι γυρο στα 5-6 χρονακια . οσο ακριβος και η ημερομηνια ληξης μιας κονσολας . Τα 2 πρωτα χρονια παιζεις ultra , τα αλαλ 2 high , και στο τελος βολευεσε με normal .

τουλαχιστον με την 4850 καπως ετσι ειχε παει ο κυκλος .....

πόσα πιάνει η 4850 είπαμε; 

Δημοσ.

Εντάξει, η σύγκριση PC με κονσόλα είναι εντελώς άκυρη, ιδικά όταν για υπολογιστή σκάσεις 400 ευρώ για "γραφείου" και μετά στο μέλλον σκάσεις άλλα 200 ΟΤΑΝ τα εχεις για να παίζεις παιχνιδάκι της προκοπής το οποίο θα έχει γίνει PORT από κονσόλα με μάπα γραφικά σε σχέση με αυτά που αποδίδει η GPU σου μόνο και μόνο για να τρέξει σε PC π.χ. GTA series κλπ. Ενώ η "αναβάθμιση" που θα μπορείς να κάνεις σε μια κονσόλα είναι το kinect ή ένα αξιοπρεπές χειριστήριο στο μέλλον σε τιμές πιασο***λίδη.

Δημοσ.

τι τιμές είναι αυτές που λέτε βρε παιδιά???  140€ δεν πούλησα ούτε την 6950 μου.. αν τώρα βρεθούν μερικά θύματα δε σημαίνει ότι αυτές είναι φυσιολογικές τιμές 

πόσα πιάνει η 4850 είπαμε; 

Eχεις κοιταξει καθολου στις αγγελιες? Δεν μιλαω για το τι τιμες βαζει ο καθενας, αλλα για τιμες αγγελιων που εχουν κλεισει (δηλαδη εχουν πωληθει). Δεν ειναι 1 και 2. 5850 και 6850 φευγουν 100αρικο το τελευταιο 6μηνο σαν ζεστα ψωμακια

Δημοσ.

Eχεις κοιταξει καθολου στις αγγελιες? Δεν μιλαω για το τι τιμες βαζει ο καθενας, αλλα για τιμες αγγελιων που εχουν κλεισει (δηλαδη εχουν πωληθει). Δεν ειναι 1 και 2. 5850 και 6850 φευγουν 100αρικο το τελευταιο 6μηνο σαν ζεστα ψωμακια

Τις κοιτάω και γελάω με το θράσος μερικών, αλλά αν έχουν υπομονή να παζαρεύουν και να περιμένουν μήνες μέχρι να τσιμπήσει το κορόιδο και αφού πάνω από όλα βρίσκουν κορόιδα καλά κάνουν

100 ευρώ οι κάρτες που λες δεν κάνουν, ειδικά η 5850 ούτε για τα μισά δεν είναι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...