Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτοι που ασχολούνται με τα γραφικά, ειναι τόσο αστείοι όσο αυτοι που ασχολούνται με τα benchmarks στα android κινητά τους.

Διασκεδάστε με τα παιχνίδια μωρεεεε!

Sent from my RM-846_eu_euro1_273

που να δεις ποσο αστειοι ειναι αυτοι που ασχολουνται με windows phone και trollαρουν οπου βρουν :P

• Like 2
  • Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελα μωρε κλασσικα πραγματα,καλοκαιρι ειναι πιασανε και οι ζεστες,κλεισμενοι στο σπιτι ειναι πολλοι λενε''ας μπουμε να κραξουμε την x κονσολα,το ψ κινητο,την Η εταιρια''.

Δημοσ.

Τι μουλωχτές κινήσεις είναι αυτές όμως ε;

Αφού είδε ότι το hardware της είναι πίσω προσπαθεί με το να υπερχρονίσει τα γραφικά (σίγουρα όχι χωρίς κόστος) να φτάσει το PS4. Αλλά για μένα η ζημιά έχει γίνει ποια με την πρώτη της ανακοίνωση να το παίξει νταβατζής στα δικά μας παιχνίδια.

Δημοσ.

@agouri wtf?Δεν σου έκανα εγώ report!!! Πάντως επειδή κι εγώ πέρασα τα όρια παρακαλώ τους mods να σβηστεί και το δικό μου για να υπάρχει ισορροπία. Γιατί συνεχίζεις και μου επιτίθεσαι δεν το καταλαβαίνω. Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που λέω;Εχεται κολλήσει οι περισσότεροι με την τιμή της ψύξης του pc που σίγουρα δεν είναι μόνο μια ψύκτρα. Πάντως επιμένω.Σε καμία περίπτωση με δεν μπορείς να φτιάξεις pc για gaming μόνο με 300 ευρώ. Δηλαδή πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας λέγοντας τέτοια πράγματα; Τέλος εννοείται ότι το pc μπορεί να βγάλει ανώτερο αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς.Το κόλλημα με τις κονσόλες πάντως είναι ανεξήγητο.Μετά λέμε για fanboys και αλλά ωραία. Αυτονόητα πράγματα ρε παιδιά.Τι στο καλό;...

•Case: Supercase SKP-502: 33.99€

•Optical drive: 10-15€ από το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς

•Mem: Corsair Value 4GB DDR3-1333: 31.07€

•HDD: Seagate Barracuda Spinpoint 500GB: 48.70€

•GPU: Saphire Radeon HD7770 1GB: 94.59€

•Mobo: MSI FM2-A55M-P33: 47.42€

•CPU: AMD Athlon II X4 750K: 73.95€

Κάνε προσθεσούλα. 339 - 344€ σύνολο, όλες οι τιμές από skroutz για να μην παραπονεθεί κανείς και για availability. Σου κόβω άνετα άλλα 15€ αν γουστάρεις να περιμένεις λίγο παραπάνω από Γερμανικά και άλλα ευρωπαικά hardwareάδικα.

Σου δείχνω ότι λες παπατζιλίκια. Powerhouse αντάξιο ενός PS4-XboxOne φτιάχνεις με λιγότερα φράγκα απ'την ίδια την κονσόλα, και κάνεις και πολλά παραπάνω. Το μενταλιτέ "Η κονσόλα είναι φθηνότερη" ανήκει σε σχολιαρόπαιδα που δεν έχουν ιδέα των χρημάτων που σκάνε, γιατί έτσι κι αλλιώς τα δίνει ο μπαμπάκας.

Και με το παραπάνω σύνολο μη μου μιλήσεις για HURR DURR ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ 200€ ψύκτρα γιατί θα γελάσω. Με στοκ μένεις άνετα κάτω από 40οC.

Για να ξεκαθαρίσω λιγο,γιατι προφανώς παρερμηνευτικε αυτο που έγραψα για τα 300€!

Εγω δεν εγραψα οτι μπορει καποιος να φτιάξει gaming pc με 300€,γιατι ειναι προφανές οτι μονο για την gpu θες 200-500+€!

Εγω ειπα οτι με 300€(αντε 400€) φτιάχνεις pc που εχεις το ιδιο οπτικο αποτελεσμα με τις κονσολες,κατι που στο χώρο του pc gaming,σε καμία περίπτωση δε θεωρείται ενα τετοιο μηχάνημα ως gaming!

Τωρα για το σύστημα ψυξης,εξαρτάτε απο τη πορωση του καθενός ποσα θα δώσει!Μπορει να δώσει 30€ μπορει και 300+€!

Και το πιο σημαντικό ειναι οτι χρεωνουμε το κοστος ολόκληρου του pc,κατι που ουσιαστικά δε φτιαχνεται μονο για gaming,αλλα ειναι το πιο χρησιμο εργαλείο εν έτη 2013,για τις εργασιες μας!Αυτο που διαφοροποιει το pc απο καθημερινο πολυεργαλειο σε gaming pc,ειναι ουσιαστικα η gpu και λιγο η cpu(δεν εχεις τρελές απαιτήσεις απ'αυτη)!Ετσι τα λεφτα που θα δώσεις για μια κονσολα,αντιστοιχουν στα λεφτά που θα δώσεις στη gpu και οχι για ολο το pc!

Rig που παίζει current-gen console games (έχει ίδιο οπτικό αποτέλεσμα, fucking what?) δεν είναι gaming rig? Που ζεις? Δεν το θες για mining το ρημάδι, για games το θες. Σταμάτα να νομίζεις ότι χρειάζεσαι ισχυρό μηχάνημα.

Δημοσ.

•CPU: AMD Athlon II X4 750K: 73.95€Κάνε προσθεσούλα. 339 - 344€ σύνολο, όλες οι τιμές από skroutz για να μην παραπονεθεί κανείς και για availability. Σου κόβω άνετα άλλα 15€ αν γουστάρεις να περιμένεις λίγο παραπάνω από Γερμανικά και άλλα ευρωπαικά hardwareάδικα.

Σου δείχνω ότι λες παπατζιλίκια. Powerhouse αντάξιο ενός PS4-XboxOne φτιάχνεις με λιγότερα φράγκα απ'την ίδια την κονσόλα, και κάνεις και πολλά παραπάνω. Το μενταλιτέ "Η κονσόλα είναι φθηνότερη" ανήκει σε σχολιαρόπαιδα που δεν έχουν ιδέα των χρημάτων που σκάνε, γιατί έτσι κι αλλιώς τα δίνει ο μπαμπάκας.

Και με το παραπάνω σύνολο μη μου μιλήσεις για HURR DURR ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ 200€ ψύκτρα γιατί θα γελάσω. Με στοκ μένεις άνετα κάτω από 40οC.

Rig που παίζει current-gen console games (έχει ίδιο οπτικό αποτέλεσμα, fucking what?) δεν είναι gaming rig? Που ζεις? Δεν το θες για mining το ρημάδι, για games το θες. Σταμάτα να νομίζεις ότι χρειάζεσαι ισχυρό μηχάνημα.

Αν παιξεις ώστε και ενα παιχνίδι με το pc που εστησες,να τη βαλω κατω και να τη κοψω φετες!

Ουτε να το μπουταρεις δε θα καταφερεις!:P

Υ.Γ.Αν θες να το παίξεις καθηγητής,τουλαχιστον καν'το σωστά!

• Like 1
Δημοσ.

•CPU: AMD Athlon II X4 750K: 73.95€

Κάνε προσθεσούλα. 339 - 344€ σύνολο, όλες οι τιμές από skroutz για να μην παραπονεθεί κανείς και για availability. Σου κόβω άνετα άλλα 15€ αν γουστάρεις να περιμένεις λίγο παραπάνω από Γερμανικά και άλλα ευρωπαικά hardwareάδικα.

καλά με αυτό το σύστημα παίζεις τα περισσότερα παιχνίδια με περιορισμούς.......σε 3 χρόνια θα παίζεις με ακόμα περισσότερους,ενώ με την κονσόλα θα παίζεις τζάμι εως ότου βγεί η νέα γενιά.

και εγώ της άποψης του pc είμαι αλλά να δώσεις ένα εξακοσάρι για να είσαι κομπλέ και θα κάνεις την απόσβεση απο τον θείο ;-)

Δημοσ.

@agouri συνεχίζεις να είσαι εριστικός και να αυτοακυρώνεσαι με αυτά που γράφεις.Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να μιλήσει λογικά μαζί σου τελικά.Σκεφτόμουνα να σε κράξω αλλά με προλάβανε από την μια και από την άλλη δεν θέλω να συνεχίσω σε αυτό το επίπεδο.

Από μένα λοιπόν τέλος και νομίζω ότι οι περισσότεροι καταλάβανε τι θέλω να πω.

Δημοσ.

καλα αυτο το setup , δεν ειναι gaming pc 

μα θες καλο gaming pc 

800 ευρο περιπου ισως , και αυτα απο μεταχειρισμενα μεσα στο site 

αν σκεφτεις 250-300 για καρτα 

400 -500 για cpu-mobo - ram 

κουτι και psu δεν βαζω xD  , εχω 2-3 να καθονται , και υποθετω ολοι εχουμε ενα αδιο κουτακι 

τσακ μπαμ 800 ευρα 

δηλαδη τα διπλασια απο μαι κονσολα 

τα οποια ΟΜΩΣ θα τα κανεις ΕΥΚΟΛΑ αποσβεση 

1 . αμα κατεβαζεις 

2. αμα παιζεις ονλαιν στο steam 

αν σκεφτει καποιος πως το καθε παιχνιδι στις κονσολες , κοστιζει 60 ευρο ...... ειναι μεγαλο ποσο , 

ειναι σαν να λες , 

με ενα ΚΑΛΟ gaming pc , περνω κονσολα και 10 παιχνιδια

• Like 2
Δημοσ.

καλα αυτο το setup , δεν ειναι gaming pc 

μα θες καλο gaming pc 

800 ευρο περιπου ισως , και αυτα απο μεταχειρισμενα μεσα στο site 

αν σκεφτεις 250-300 για καρτα 

400 -500 για cpu-mobo - ram 

κουτι και psu δεν βαζω xD  , εχω 2-3 να καθονται , και υποθετω ολοι εχουμε ενα αδιο κουτακι 

τσακ μπαμ 800 ευρα 

δηλαδη τα διπλασια απο μαι κονσολα 

τα οποια ΟΜΩΣ θα τα κανεις ΕΥΚΟΛΑ αποσβεση 

1 . αμα κατεβαζεις 

2. αμα παιζεις ονλαιν στο steam 

αν σκεφτει καποιος πως το καθε παιχνιδι στις κονσολες , κοστιζει 60 ευρο ...... ειναι μεγαλο ποσο , 

ειναι σαν να λες , 

με ενα ΚΑΛΟ gaming pc , περνω κονσολα και 10 παιχνιδια

βασικα το setup που ανεφερε ο αλλος ειναι ενα setup που εχει αντιστοιχα, αν οχι καλυτερα γραφικα απο τις κονσολες. και αυτο ειναι το θεμα.

με 800 ευρω που λες εσυ, εχεις ΠΟΛΥ καλυτερα γραφικα απο τις κονσολες, αλλα δεν ειναι και απαραιτητα.

εδω και 3 χρονια ειμαι με μια ati 6850 (αντιστοιχη σε επιδοσεις με την 7770) και socket 775 με core2 quad και παιζω τα παντα σε 1080 και high ρυθμισεις (μπορει οχι ultra, αλλα τα γραφικα μου ειναι σιγουρα καλυτερα απο κονσολας), και δεν νιωθω καμμια αναγκη για αναβαθμιση προς το παρον...

χωρια το οφελος απο τα παιχνιδια που ειπες κι εσυ...την εχω κανει την αποσβεση μου και με το παραπανω ;)

Δημοσ.

με αυτη την λογικη, θα ειχαμε μεινει ακομη στα ATARI games.

αυτο το ειπες για μειονεκτημα;

γιατι εγω θυμαμαι πως οταν δεν κοιτουσαμε τα γραφικα ολα τα παιχνιδια ηταν ενα προς ενα παιχνιδαρες.

ολοκληρες ομαδες τωρα και πασχιζουν να φτιαξουν κατι καλο. που και που εμφανιζεται κανενα indie διαμαντι (στο οποιο κατα τυχη πάλι δεν κοιταξανε τα γραφικα) αλλά τι να το κανεις,

journey + braid + limbo vs battlefield 3 + god of war ascention + halo 4, μαντεψε πια τριαδα θα μεινει στα μυαλα ολων σαν εμπειρια ;)

Δημοσ.

αυτο το ειπες για μειονεκτημα;

γιατι εγω θυμαμαι πως οταν δεν κοιτουσαμε τα γραφικα ολα τα παιχνιδια ηταν ενα προς ενα παιχνιδαρες.

ολοκληρες ομαδες τωρα και πασχιζουν να φτιαξουν κατι καλο. που και που εμφανιζεται κανενα indie διαμαντι (στο οποιο κατα τυχη πάλι δεν κοιταξανε τα γραφικα) αλλά τι να το κανεις,

journey + braid + limbo vs battlefield 3 + god of war ascention + halo 4, μαντεψε πια τριαδα θα μεινει στα μυαλα ολων σαν εμπειρια ;)

Ε δεν ήταν και παιχνιδαρες, απλά ο καθένας θυμάται ως καλύτερη την εποχή των νιατων του

Και σήμερα υπάρχουν πολύ καλά παιχνίδια

• Like 2
Δημοσ.

To PC που ''έφτιαξε'' ο παραπάνω είναι όντως αντίστοιχο ενός Ps4/Xbox One αν λάβουμε υπόψιν το 720P/60FPS - 1080P/30FPS.

Απλά μετά από 3-4 χρόνια η κονσόλα θα έχει ανέβει πολύ και το παραπάνω PC δεν θα τραβάει καθόλου στα τότε παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...