Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανεται.Δεν μας ειπες φιλες μου ομως ποσα πρεπει να σκασεις για να παρεις τετοιο pc για να εχεις τετοια γραφικα.Επισης εχε υποψη σου οτι αυτα τα γραφικα θα τα εχουν τα παιχνιδια της δευτερης ισως και πρωτης γενιας των νεων κονσολων επειδη ξεχνας κατι σημαντικο Οι κονσολες ειναι σχεδιασμενες ετσι ωστε να παραγουν καλυτερα γραφικα λογω αρχιτεκτονικης,ο υπολογιστης σου ειναι ενα multitasking εργαλειο ενω οι κονσολες κανουν μονο μια δουλεια και την κανουν καλυτερα.Επισης οι προγραμματιστες στα παιχνιδια των pc φτιαχνουν τα παιχνιδια ετσι ωστε να τρεχουν και σε low end υπολογιστες κατι που σαφως επιρρεαζει το τελικα αποτελεσμα ακομα και σε τουμπανα pc.

Για να μαθαινεις κιολας για δες ενα βιντεο απο το infamous second son (το οποιο ειναι και τιτλος πρωτης γενιας).

και να το ξαναπούμε; ΟΧΙ οι κονσόλες ΔΕν παράγουνε καλλίτερα γραφικά. Παράγουνε τα ίδια γραφικά ενός pc 1080 σε 720 και ...αν! Και με τα μισά graphic features ανενεργά.

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά που κολάτε και γιατι σας κανει εντύπωση , προφανώς και οι κονσόλες οποτε και να βγουν οσο αφορά το hardware θα ειναι πισω απο τα pc την λογική αμα βάλετε βγαίνει.

Η κονσόλα ειναι φτιαγμένη για να παρουσιάζει ενα οπτικό αποτέλεσμα άψογο σχεδόν για τα παιχνίδια που φτιάχνονται αν οχι αποκλειστικά για αυτην αλλα πανω σε αυτην πρώτα, απο εκει και πέρα τεχνολογικά προφανώς και σε μικρό χρονικό διάστημα την εχουν ξεπεράσει σε hardware τα pc , και δεν μιλάω για υπερβολές GTX Titan

Δημοσ.

1080 ? ας μην λεμε κουταμαρες , 720 ειναι σε upscaling  (τουλαχιστον για χ360/πσ3) 

αμφιβαλω αμα κονσολα μπορει να βγαλει native 1080 +AA +60hrz  . την στιγμη που μια καρτα γραφικων για υπολογιστη , της ταξης των 200-300ε το κανει ΑΝΕΤΑ . 

ειχα παρει χ360  , πραγματικα δεν ξανακανω το ιδιο λαθος . στην αρχη σκεφτουμουν . "ελα ρε , θα παιζω χαλαρος κτλ κτλ " 

ομως οταν τα games κοστιζουν 60ευροπουλα  , (30+ μεταχειρα ) 

το κοστος ανεβενει πολυ ! 

ενω στο πισι , κατεβαζεις και καθαρισες 

θα μου πεις , και τις κοσνολες τις φλασαρεις , ναι οντως , αλαλ και αυτο προυποθετει επιπλεον κοστος , με το οποιο θα επερνες φοβερο πισι 

και οσο για την "ανεση" του "σαλονιου" 

δεν νομιζω να ειναι κανεις κουλος και να μην μπορει να σηκωσει μια μοναδα 15-20κιλα και να την κουμποσει με hdmi στην τιβι για να λιωσει εκει ενα σαββατοκυριακο 

Δημοσ.

τι εννοείς? τι αχρήστευσε η MS?

Τα πρώτα xbox360 που είχαν samsung ms25 και ms28 δεν έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν κλείδωμα τύπου AP2.5 (xgd3), και για το λόγο αυτό διαβάζουν τα AP2.5 παραβλέποντας το κλείδωμα. Έτσι η Microsoft με το dashboard των χριστουγέννων (πριν 2 σχεδόν χρόνια) έβαλε μαζί και firmware για το dvd-drive, κλείδωσε τα xbox με το μοντέλο αυτό και έβγαζε ένα error. Το error αυτό όταν επικοινωνούσες με την Microsoft σου έλεγε ότι πρέπει να αντικαταστήσεις την κονσόλα σου με μια SLIM σε προνομιακή τιμή + δωρεάν ένα χρόνο LIVE.

Αυτός ήταν ο τρόπος της Microsoft να αντιμετωπίσει τις κονσόλες που δεν μπορούσαν να συνεργαστούν με το νέου τύπου κλείδωμα τότε, τις έβγαλε εκτός λειτουργίας με ένα update.

http://www.neowin.net/news/microsoft-to-replace-older-xboxes-that-cannot-read-new-game-format

• Like 1
Δημοσ.

Είπε και ο ίδιος ο ektor ότι ήταν υπερβολή το ποσό που είπε για ένα gaming pc αλλά εσύ το τερμάτισες με αυτό :

Εντάξει είπαμε να γράφουμε ότι μας έρχεται στο κεφάλι αλλά υπάρχει και ένα όριο.200 ευρώ θέλεις μόνο στο pc για ένα σοβαρό σύστημα ψύξης να μην πάρεις στα χέρια τα υπόλοιπα όταν παίζεις.

Keep trolling!!!

Και μετά μου λες "trolling" . Άντε καλά .

Επίσης για τα γραφικά pc vs console(γιατί εκεί κατέληξε το thread) τελικά αποφασίστε . Συγκρίνεται σχέση τιμής-τι παίρνεις , ή ανεξάρτητα τα γραφικά σε ποιο από τα 2 είναι καλύτερα? Τέλος να πω ότι όταν διάβαζα φυλλάδια καταστημάτων για παιχνίδια , θυμάμαι ότι πολλά παιχνίδια κονσολών ήταν +20 ευρώ πάνω από ότι σε pc . (για να μη λέμε μόνο για θείο )

Δημοσ.

Πρώτον συγχαρητήρια για τα τρομερά σου επιχειρήματα. Δεύτερον εκτός από να κονσομαλακίζομαι μου αρέσει και να κομπιουτερομαλακίζομαι. Τρίτον αν είναι να προσβάλλεις κάποιον κάντο πιο εμπνευσμένα. Π.χ. αν ήθελα να το κάνω εγώ θα σου 'λεγα να πάρεις το όνομα σου να το βάλεις από πίσω σου μπας και έρθεις στα ίσια σου. Φίλε μου Killik στα περισσότερα που λες είμαι μαζί σου αλλά γιατί αυτή η εμπάθεια με τις κονσόλες;

Ευχαριστώ για το report. Το ποστ μου σβήστηκε, απ'ότι βλέπεις, μιας και πλήγωσα τα συναισθήματά σου.

Τώρα για τα επιχειρήματα που λες, ένιωσα πως δεν υπάρχει ανάγκη αφού ο μωρός ισχυρισμός σου στο original post ήταν επιπέδου εγκεφαλικής ανεπάρκειας. Όταν κάποιος στον δρόμο σου φωνάζει ότι είναι ο Μεσσίας, δεν χρειάζονται επιχειρήματα για να τον πεις τρελό.

Για όσους lurkάρουν στο thread και είναι ανάμεσα σε αγορά pc/console, αγνοήστε το συγκεκριμένο ποστ του τσαρλατάνου lorddeinos:

Εντάξει είπαμε να γράφουμε ότι μας έρχεται στο κεφάλι αλλά υπάρχει και ένα όριο.200 ευρώ θέλεις μόνο στο pc για ένα σοβαρό σύστημα ψύξης να μην πάρεις στα χέρια τα υπόλοιπα όταν παίζεις.

Στο κάτω κάτω τι ακριβώς σύγκριση κάνουμε;Η κονσόλα έχει στάνταρ χαρακτηριστικά και δυνατότητες ενώ το pc το φτιάχνει ο καθένας όπως θέλει και ανάλογα την τσέπη του.

PC με hardware και δυνατότητες κονσόλας βγάζεις με 300-350 ευρώ, case + μπιζού included. Για το Θεό, το One φοράει 7850, hardware ήδη τριετίας.

Οι κονσόλες είναι τρικ για παιδάκια. Αν ξέρεις να μετράς μέχρι το 20, έχεις μισή ουγγιά φαιάς ουσίας και ξέρεις να συναρμολογείς Lego τότε μπορείς να φτάξεις ένα πισί. Μην κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας.

Αν κάποιος mod πάλι κρίνει το ποστ μου ως επιθετικό, ας το σβήσει, σβήνοντας παράλληλα και το άνωθεν ποστ του κάφρου - Τέτοιο misinformation δεν έχει θέση σε ορθολογικά fora.

1080 ? ας μην λεμε κουταμαρες , 720 ειναι σε upscaling  (τουλαχιστον για χ360/πσ3) 

αμφιβαλω αμα κονσολα μπορει να βγαλει native 1080 +AA +60hrz  . την στιγμη που μια καρτα γραφικων για υπολογιστη , της ταξης των 200-300ε το κανει ΑΝΕΤΑ . 

ειχα παρει χ360  , πραγματικα δεν ξανακανω το ιδιο λαθος . στην αρχη σκεφτουμουν . "ελα ρε , θα παιζω χαλαρος κτλ κτλ " 

ομως οταν τα games κοστιζουν 60ευροπουλα  , (30+ μεταχειρα ) 

το κοστος ανεβενει πολυ ! 

ενω στο πισι , κατεβαζεις και καθαρισες 

θα μου πεις , και τις κοσνολες τις φλασαρεις , ναι οντως , αλαλ και αυτο προυποθετει επιπλεον κοστος , με το οποιο θα επερνες φοβερο πισι 

και οσο για την "ανεση" του "σαλονιου" 

δεν νομιζω να ειναι κανεις κουλος και να μην μπορει να σηκωσει μια μοναδα 15-20κιλα και να την κουμποσει με hdmi στην τιβι για να λιωσει εκει ενα σαββατοκυριακο 

H καινούργια γενιά θα έχει native 1080p, εν έτει 2014

Meanwhile, native 2144p on pc.

Δημοσ.

Εχω δει το βιντεο απο αλλη πηγη και ηταν καθαρο ισως να φταιει ο uploader

Και εγω το εχω δει. Για κονσόλες θεωρείται καλό. Για pc δεν. παλι στα 30fps "+ -"  βρίσκεται. Οπότε η εμπειρία θα είναι και η ανάλογη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τα games στο xbox δεν κοστίζουν λιγότερο??Νομίζω αυτό αντισταθμίζει τις 2 κονσόλες στην αγορά και όχι η τιμή αγοράς τους..

Δημοσ.

@agouri wtf?Δεν σου έκανα εγώ report!!!

Πάντως επειδή κι εγώ πέρασα τα όρια παρακαλώ τους mods να σβηστεί και το δικό μου για να υπάρχει ισορροπία.

Γιατί συνεχίζεις και μου επιτίθεσαι δεν το καταλαβαίνω.

Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που λέω;Εχεται κολλήσει οι περισσότεροι με την τιμή της ψύξης του pc που σίγουρα δεν είναι μόνο μια ψύκτρα.

Πάντως επιμένω.Σε καμία περίπτωση με δεν μπορείς να φτιάξεις pc για gaming μόνο με 300 ευρώ.

Δηλαδή πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας λέγοντας τέτοια πράγματα;

Τέλος εννοείται ότι το pc μπορεί να βγάλει ανώτερο αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς.Το κόλλημα με τις κονσόλες πάντως είναι ανεξήγητο.Μετά λέμε για fanboys και αλλά ωραία.

Αυτονόητα πράγματα ρε παιδιά.Τι στο καλό;...

Δημοσ.

@agouri wtf?Δεν σου έκανα εγώ report!!!

Πάντως επειδή κι εγώ πέρασα τα όρια παρακαλώ τους mods να σβηστεί και το δικό μου για να υπάρχει ισορροπία.

Γιατί συνεχίζεις και μου επιτίθεσαι δεν το καταλαβαίνω.

Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που λέω;Εχεται κολλήσει οι περισσότεροι με την τιμή της ψύξης του pc που σίγουρα δεν είναι μόνο μια ψύκτρα.

Πάντως επιμένω.Σε καμία περίπτωση με δεν μπορείς να φτιάξεις pc για gaming μόνο με 300 ευρώ.

Δηλαδή πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας λέγοντας τέτοια πράγματα;

Τέλος εννοείται ότι το pc μπορεί να βγάλει ανώτερο αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς.Το κόλλημα με τις κονσόλες πάντως είναι ανεξήγητο.Μετά λέμε για fanboys και αλλά ωραία.

Αυτονόητα πράγματα ρε παιδιά.Τι στο καλό;...

Για να ξεκαθαρίσω λιγο,γιατι προφανώς παρερμηνευτικε αυτο που έγραψα για τα 300€!

Εγω δεν εγραψα οτι μπορει καποιος να φτιάξει gaming pc με 300€,γιατι ειναι προφανές οτι μονο για την gpu θες 200-500+€!

Εγω ειπα οτι με 300€(αντε 400€) φτιάχνεις pc που εχεις το ιδιο οπτικο αποτελεσμα με τις κονσολες,κατι που στο χώρο του pc gaming,σε καμία περίπτωση δε θεωρείται ενα τετοιο μηχάνημα ως gaming!

Τωρα για το σύστημα ψυξης,εξαρτάτε απο τη πορωση του καθενός ποσα θα δώσει!Μπορει να δώσει 30€ μπορει και 300+€!

Και το πιο σημαντικό ειναι οτι χρεωνουμε το κοστος ολόκληρου του pc,κατι που ουσιαστικά δε φτιαχνεται μονο για gaming,αλλα ειναι το πιο χρησιμο εργαλείο εν έτη 2013,για τις εργασιες μας!Αυτο που διαφοροποιει το pc απο καθημερινο πολυεργαλειο σε gaming pc,ειναι ουσιαστικα η gpu και λιγο η cpu(δεν εχεις τρελές απαιτήσεις απ'αυτη)!Ετσι τα λεφτα που θα δώσεις για μια κονσολα,αντιστοιχουν στα λεφτά που θα δώσεις στη gpu και οχι για ολο το pc!

• Like 1
Δημοσ.
Για να ξεκαθαρίσω λιγο,γιατι προφανώς παρερμηνευτικε αυτο που έγραψα για τα 300€!

Εγω δεν εγραψα οτι μπορει καποιος να φτιάξει gaming pc με 300€,γιατι ειναι προφανές οτι μονο για την gpu θες 300-500+€!

Εγω ειπα οτι με 300€(αντε 400€) φτιάχνεις pc που εχεις το ιδιο οπτικο αποτελεσμα με τις κονσολες,κατι που στο χώρο του pc gaming δε θεωρείται ενα τετοιο μηχάνημα ως gaming!

Τωρα για το σύστημα ψυξης,εξαρτάτε απο τη πορωση του καθενός ποσα θα δώσει!Μπορει να δώσει 30€ μπορει και 300+€!

Και το πιο σημαντικό ειναι οτι χρεωνουμε το κοστος ολόκληρου του pc,κατι που ουσιαστικά δε φτιαχνεται μονο για gaming,αλλα ειναι το πιο χρησιμο εργαλείο εν έτη 2013,για τις εργασιες μας!Αυτο που διαφοροποιει το pc απο καθημερινο πολυεργαλειο σε gaming pc,ειναι ουσιαστικα η gpu και λιγο η cpu(δεν εχεις τρελές απαιτήσεις απ'αυτη)!Ετσι τα λεφτα που θα δώσεις για μια κονσολα,αντιστοιχουν στα λεφτά που θα δώσεις στη gpu και οχι για ολο το pc!

Μπράβο ρε ektor.Τώρα μάλιστα.Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα.

Δημοσ.

Παιδιά όλη η συζήτηση-σύγκριση είναι λάθος. Ας πάρουμε παράδειγμα την F1, όλη η εξέλιξη του αυτοκινήτου είναι επάνω στην F1 αλλά αυτό δεν πάει να πει οτι όλα τα αυτοκίνητα είναι στα όρια της F1. Ωστόσο υπάρχουν και αυτοκίνητα που είναι  "custom made" και ούτε λίγο ούτε πολύ

είναι κοντά στην F1. Ένα PC μπορ ει να ξεκινάει από 300-400€ (όσο περίπου μια κονσόλα) και να είναι σε επίπεδο gaming λίγο ποιο "κάτω" (ωστόσο μπορείς να παίξεις έστω και με χαμηλότερη ποιότητα) και είναι λογικό αφοί η χρίση του δεν είναι γι αυτόν το σκοπό. 

Οι κονσόλες είναι σχεδιασμένες για αυτήν την χρίση και γενικότερα για απλή χρίση πολυμέσων... και για ποιο "λειτουργική" χρίση π.χ ανοίγεις το playstatio, xbox, wii κ.τλ. και απλό ξεκινάς να παίζεις όλα ποιο άμεσα και ποιο εύκολα άλλα με κάποια "όρια" στην ποιότητα αν και υψηλά..... 

Είναι λογικό τα PC να μπορούν να "ανέβουν" στα όρια, λόγο ότι προσαρμόζονται ποιο εύκολα στις νέες τεχνολογίες αλλά θα πρέπει να ξέρεις και 2-3 πράγματα παραπάνω ή έστω να μπεις όσο και απλό να είναι σε μια διαδικασία εγκατάστασης. Το σίγουρο είναι ότι μια κονσόλα σου δίνει ένα αρκετά να μην πολύ καλό αποτέλεσμα με πολύ χαμηλή τιμή, αν και τα σχεδόν τα 500€ (αν δεν κάνω λάθος του XBOX είναι πολλά άλλα φαντάζομαι θα πέσει κοντά στα στα 300-350€).

Το PC από την άλλη έχει το "χρίσμα" για απεριόριστες δυνατότητες σε ΟΛΑ τα επίπεδα πολυμέσων, αλλά με κάποιο τίμημά τις άξιας σε € και οχι μόνο.

Το σίγουρο είναι ότι κατά την πλειοψηφία το μεγαλύτερο ποσοστό (οχι ολοι!!!)που ασχολείται με το gaming ούτε λίγο ούτε πολύ έχουν και PC και κάποια κονσόλα, δύστυχος ή ευτυχώς μας τα σερβίρουν κατά τέτοιο τρόπο που είναι και τα δυο μέσα στα σπίτια μας...... 

• Like 1
Δημοσ.

ξεχνας κατι σημαντικο Οι κονσολες ειναι σχεδιασμενες ετσι ωστε να παραγουν καλυτερα γραφικα λογω αρχιτεκτονικης,ο υπολογιστης σου ειναι ενα multitasking εργαλειο ενω οι κονσολες κανουν μονο μια δουλεια και την κανουν καλυτερα.

Πλέον οι κονσόλες δεν κάνουν μόνο ένα πράγμα, κάνουν πολλά και γίνονται περισσότερο από ποτέ υπολογιστές

Δημοσ.

εχετε σκεφτει οτι τα παντα που βγαινουν στην αγορα οπως τηλεορασεις,κινητα,κονσολες κλπ  ειναι απλα αντιγραφες ενος υπολογιστη?προσπαθουν να κανουν ολες της συσκευες να μοιαζουν και να σου προσφερουν οτι και ενας υπολογιστης.... γιατι αραγε?????και κατι αλλο καποια στιγμη θα εχεις ενα μηχανημα σπιτι σου π.χ η καινουργιες smart tv η στο χερι σου που θα κανει τα παντα...  εκει παει η δουλεια

• Like 1
Δημοσ.

Πλέον οι κονσόλες δεν κα κάνουν μόνο ένα πράγμα, κάνουν πολλά και γίνονται περισσότερο από ποτέ υπολογιστές

... έτσι είναι, ελπίζω σε κάποια στιγμή όχι πολύ μακριά να εινα όλα σε ένα αν και για λογούς εμπορικούς -οικονομικούς  δύσκολα και πολλά χρόνια μετά θα γίνει αυτό!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...