Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει σκεφτεί κανείς σας οτι η κονσόλα είναι ένα όμορφο "μηχανάκι" που το αγοράζεις πλέον με 200-300e το συνδέεις στο σαλόνι σου και παίζει παιχνίδια? Ούτε drivers, ούτε format, ούτε ιούς, ούτε καλώδια, ούτε σκόνη, ούτε θόρυβος, ούτε υψηλή κατανάλωση, ούτε τπτ. Plug and Play που λέγαμε και παλαιότερα. Όσο για τις επιδόσεις που όλοι σχολιάζετε..... το gameplay είναι που μετράει, για αυτό παιχνίδια σαν το Tetris είναι απο τα καλύτερα και όχι επειδή έχει-είχε όμορφα γραφικά. Αλήθεια το Nintendo Wii είχε καλυτερα γραφικά απο το xbox ή το ps3? Γιατί αν δεν με απατάει η μνήμη μου (Google) πούλησε 100μύρια..... , οι άλλοι δύο πόσα πουλήσανε? Τροφή για σκέψη - ερώτηση, απο άλλο θέμα, αλλά στα ίδια πλαίσια, τα Android τηλέφωνα δεν έχουν καλύτερες επιδόσεις απο τα Iphone? Γιατί τα Iphone πιάσανε (πουλήσανε) πιο πολύ? Άντε καλές κοκορομαχίες.... Όσο για το θέμα της είδησης, προφανώς και τα 53mhz κάνουν διαφορά και προφανώς ο κώδικας που γράφετε για τις κονσόλες περιέχει βελτιστοποιήσεις.... αλλίως θα τον γράφανε σε pc.... και όχι σε συγκεκριμένο hardware.

Δημοσ.

Εντάξει είπαμε να γράφουμε ότι μας έρχεται στο κεφάλι αλλά υπάρχει και ένα όριο.200 ευρώ θέλεις μόνο στο pc για ένα σοβαρό σύστημα ψύξης να μην πάρεις στα χέρια τα υπόλοιπα όταν παίζεις.

Στο κάτω κάτω τι ακριβώς σύγκριση κάνουμε;Η κονσόλα έχει στάνταρ χαρακτηριστικά και δυνατότητες ενώ το pc το φτιάχνει ο καθένας όπως θέλει και ανάλογα την τσέπη του.

Το αν θα έχουν καλά γραφικά οι καινούριες κονσόλες δεν νομίζω κάνεις να αμφιβάλει.Μόνο τα τελευταία παιχνίδια να δούμε σε ps3 και Xbox καταλαβαίνεις τι έρχεται.

Και ναι,στο pc είναι φθηνό το σπορ γιατί τα κατεβάζεις όλα εύκολα τσάμπα και παράνομα.

Τώρα βέβαια με το psplus πχ μπορείς να παίζεις τουλάχιστον 3 σοβαρά παιχνίδια το μήνα με πόσο συνδρομής το χρόνο όσο θα αγόραζες ένα καινούριο παιχνίδι.Οπότε υπάρχει λύση και στις κονσόλες για φθηνό gaming.

Πάντως ούτε εγώ θα τρέξω να αγοράσω καινούρια κονσόλα,πρώτον λόγω οικονομικής αδυναμίας και δεύτερον όπως είπε και ένα άλλο παιδί για τα προβλήματα που βγάζουν πάντα οι πρώτες παρτίδες.

Το παρακαμα "λιγο" με την τιμη του pc,αλλα εσυ εγραψε!!! με την τιμη της ψυχτρας!!!:P
  • Like 1
Δημοσ.

Για άλλο λόγο παίζεις στην κονσόλα (αποκλειστικά παιχνίδια ,άραγμα με παρέα στο σαλόνι)

Και για άλλο λόγο παίζεις στον υπολογιστή (σοβαρό gaming,δυνατότητες παραμετροπήησης με addons,patches,πολύ ποιό φθηνά παιχνίδια και τέλος ο τέλειος χειρισμός που έχεις με το mouse!!! )

Δημοσ.

κοίτα είναι πολλοί που θα ισχυριστούν ότι και το pc είναι πιο οικονομικό λόγω της απλούστατης πειρατείας, γενικά δε βγάζεις άκρη με το πώς το βλέπει ο καθένας 

σίγουρα αυτός που έχει όλες τις κονσόλες για να χει και καλά όλα τα exclusive δεν είναι και πολύ καλύτερος από τον τύπο που τα σκάει χοντρά για ένα gaming pc

σε νορμάλ καταστάσεις όμως το pc είναι σαφώς πιο ακριβό, για μερικούς πολύ σύνθετο (?) , η κονσόλα είναι η απλή λύση και καλώς υπάρχουν κονσόλες 

κάνουν άλλωστε και υψηλές πωλήσεις, οπότε δε γίνεται να μην υπάρχουν

όμως όταν κάποια στιγμή θες το κάτι παραπάνω στην gaming εμπειρία σου (όχι μόνο στα γραφικά, γενικά στις παραπάνω ευκολίες και δυνατότητες αναφέρομαι) , το να στραφείς σε υπολογιστή είναι μονόδρομος 

αν κάποιος βολεύεται με κονσόλες καλά κάνει, αν κάποιος προτιμάει τα exclusive μιας συγκεκριμένης πλατφόρμας καλά κάνει

αλλά το να λέει ότι στις κονσόλες το οπτικό αποτέλεσμα είναι εξίσου καλό ή καλύτερο είναι παραλογισμός

Το pc δε μπορεις να το αποφυγεις,ειναι εκει γιατι το χρειάζεσαι για χιλιους δυο λογους!Απο εκει και περα,πρεπει να αποφασισεις 300€ ευρω για κονσολα ή 300€ για gaming gpu!

Και μετα ανεξάρτητα με τα πειρατικα,βλεπεις που ειναι το μικροτερο κόστος σε αγορά τιτλων,στα pc ή στις κονσολες!

Μονο ετσι μπορείς να δεις ποιο κοστίζει συνολικά περισσότερο!

Δημοσ.

Θα γούσταρα πολύ να πάρω το ps4 αλλά ξέρω οτι δεν πρόκειται να κάτσω να παίξω σε αυτo αφού έχω τούμπανο pc.Τα γραφικά των κονσολών πάντως θα είναι πολύ φοβερά αν και όχι σαν των pc.

Δημοσ.

Μα αφού το λέει και στο link του άρθρου ότι το Ps4 θα φοράει 7870 και το one 7850..

Λογικό είναι να θέλει να την κλοκαρει η Microsoft..

Επίσης ακούγεται ότι θέλει να ρίξει κ την τιμή στο ίδιο με το ps4...

Δημοσ.

Θετικό αλλά περιμένουμε να δούμε ότι οι ταμπλέτες είναι πλέον μεγάλα εργαλεία για παιχνίδια...

Δημοσ.

μονο τα σαγονια των κονσολακηδων θα πεφτουν.

οι PCαδες απλως θα χασμουριουνται.

Το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανεται.Δεν μας ειπες φιλες μου ομως ποσα πρεπει να σκασεις για να παρεις τετοιο pc για να εχεις τετοια γραφικα.Επισης εχε υποψη σου οτι αυτα τα γραφικα θα τα εχουν τα παιχνιδια της δευτερης ισως και πρωτης γενιας των νεων κονσολων επειδη ξεχνας κατι σημαντικο Οι κονσολες ειναι σχεδιασμενες ετσι ωστε να παραγουν καλυτερα γραφικα λογω αρχιτεκτονικης,ο υπολογιστης σου ειναι ενα multitasking εργαλειο ενω οι κονσολες κανουν μονο μια δουλεια και την κανουν καλυτερα.Επισης οι προγραμματιστες στα παιχνιδια των pc φτιαχνουν τα παιχνιδια ετσι ωστε να τρεχουν και σε low end υπολογιστες κατι που σαφως επιρρεαζει το τελικα αποτελεσμα ακομα και σε τουμπανα pc.

Για να μαθαινεις κιολας για δες ενα βιντεο απο το infamous second son (το οποιο ειναι και τιτλος πρωτης γενιας).

Δημοσ.

Δεν διαφωνει κανεις για το οπτικο αποτελεσμα τον κονσολων αλλα να οταν το 2007 βγηκε το crysis και εκανε ολα τα pc να γονατισουν το βλεπεις αλλιως...Στις κονσολες το crysis 1 ηρθε μετα απο 4 χρονια...και αυτο γιατι αναβαθμισανε την cryengine.....θελω να πω οτι οι κονσολες μια χαρα τελεια γραφικα εχουν αλλα οταν εχεις ενα τουμπανο Pc και πεζεις παιχνιδια ειναι τελειως αλλιος...Παραδειγμα εβαλα το crysis 3 ολα ultra ενταξει εμεινα απο το αποτελεσμα στα γραφικα και μιλαμε για γραφικα τα οποια τωρα οι κονσολες πανε να πιασουν

Δημοσ.

Πολυ ωραίο το βίντεο αρκετά χειρότερο σε γραφικά απο το crysis 2 που παίζω στο laptop μου.

Το frame drop επίσης μου τη δινει, το πρόσεξες;

Εχω δει το βιντεο απο αλλη πηγη και ηταν καθαρο ισως να φταιει ο uploader

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...