Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα σαγόνια θα πέσουν πιστεύω με κάποιους πολύ δυνατούς τίτλους σε 3-4 χρονάκια..

Αν αναλογιστεί κανείς τα γραφικά του Uncharted 3 με 256MB μνήμη, με τα 8GB θα δούμε ''θαύματα''

Δημοσ.

αδερφε χωρις πλακα και με καμια δοση ειρωνιας,τεχνικες γνωσης δεν εχω.αλλα τουλαχιστον οπτικα το βιντεο της rockstar για το πολυαναμενομενο gta5 που τρεχει σε μια κοσνολα 7 χρονω realtime ειναι δεκα φορες καλυτερο απο το καλυτερο λεπτο του βιντεο που μολις ανεβασες.αν μπορει αν το ανεβασει καποιος γιατι εγω δεν ξερω να το κανω

καλά σε αυτά τα βίντεο πέφτει πολύ δούλεμα, αν δεις τέτοια γραφικά στο τελικό παιχνίδι να μου γράψεις :lol: 

Δημοσ.

Εσυ mimitzon επειδη ασχολεισαι με το αθλημα οπως λες,για νεο μας το λες οτι το pc υπερεχει στον τομεα των γραφικων???Το εχουμε πει 1000 φορες παιρνεις ενα pc για τα multiplattform games και μετα απο 3χρονια την κονσολα της επιλογης σου αναλογα με τα exclusive που σου αρεσουν.

Δημοσ.

Αυτοι που ασχολούνται με τα γραφικά, ειναι τόσο αστείοι όσο αυτοι που ασχολούνται με τα benchmarks στα android κινητά τους.

Διασκεδάστε με τα παιχνίδια μωρεεεε!

Sent from my RM-846_eu_euro1_273

τι δουλειά έχουν τα benchmark στα κινητά, με τα γραφικά σε κονσόλα??? 

εντάξει βρε παιδί  μου είπαμε είσαι εγκάθετος, αλλά όχι κι έτσι 

Δημοσ.

Τα σαγόνια θα πέσουν πιστεύω με κάποιους πολύ δυνατούς τίτλους σε 3-4 χρονάκια..

Αν αναλογιστεί κανείς τα γραφικά του Uncharted 3 με 256MB μνήμη, με τα 8GB θα δούμε ''θαύματα''

τα γραφικα του U3 για τα δεδομενα στα PC, ειναι ξεπερασμενα εδω και κατι χρονια.

Σε 3-4 χρονακια, οτι γραφικα θα εχουν βγει στις nextgen κονσολες, παλι ξεπερασμενα θα ειναι, σε σχεση με τα αντιστοιχα γραφικα των PC τοτε.

τωρα απο κει και υστερα, το να περιμενουν οι κονσολακηδες 4 χρονια για να δουν γραφικα που δεν θα μοιαζουν με τα γραφικα που δινουν οι τελευταιοι τιτλοι της τωρινης γενιας κονσολων, ε αυτο ειναι μαζοχισμος. :-D

• Like 2
Δημοσ.

Εννοείται ότι οι δηλώσεις τύπου ''Το Uncharted έχει γραφικά καλύτερα από του Crysis'' είναι για Console Fanboys που δεν βλέπουν τίποτα πέρα από την κονσόλα τους..

Απλά εγώ θεωρώ πολύ καλά τα αποτελέσματα για 256MB μνήμη, με 8GB θα δούμε ωραία πράγματα.

Πίσω από το PC θα είναι σίγουρα όπως ήταν, είναι και θα είναι για πάντα.

Δημοσ.

τωρα απο κει και υστερα, το να περιμενουν οι κονσολακηδες 4 χρονια για να δουν γραφικα που δεν θα μοιαζουν με τα γραφικα που δινουν οι τελευταιοι τιτλοι της τωρινης γενιας κονσολων, ε αυτο ειναι μαζοχισμος. :-D

είναι όμως σαφώς πιο οικονομικό.. για τους κονσολάκηδες που στα άλλα θέματα μας λένε ότι έχουν μια χαρά γραφικά σήμερα το γιγάντιο άλμα που θα γίνει με τις νέες θα είναι παραπάνω από μια χαρά

αν δεν έχουν πάλι τόσο μεγάλο κύκλο ζωής και ανανεωθούν πιο σύντομα μια χαρά θα είναι γενικά και δε θα κρατάνε πάλι τόσο πολύ πίσω τις εξελίξεις 

Δημοσ.

Ναι και το αστειο ειναι οτι πολλοι λενε και το ωραιο''Το pc gaming ειναι ακριβο''και λιγο πιο κατω''Εγω εχω ολες τις κονσολες''.Αντε βγαλε ακρη μετα..

• Like 1
Δημοσ.
Πάρε τα χάπια σου και πέσε για ύπνο, η κονσολομαλακία σε βάρεσε στο κεφάλι.

Πρώτον συγχαρητήρια για τα τρομερά σου επιχειρήματα.

Δεύτερον εκτός από να κονσομαλακίζομαι μου αρέσει και να κομπιουτερομαλακίζομαι.

Τρίτον αν είναι να προσβάλλεις κάποιον κάντο πιο εμπνευσμένα.

Π.χ. αν ήθελα να το κάνω εγώ θα σου 'λεγα να πάρεις το όνομα σου να το βάλεις από πίσω σου μπας και έρθεις στα ίσια σου.

Φίλε μου Killik στα περισσότερα που λες είμαι μαζί σου αλλά γιατί αυτή η εμπάθεια με τις κονσόλες;

• Like 3
Δημοσ.

Ναι και το αστειο ειναι οτι πολλοι λενε και το ωραιο''Το pc gaming ειναι ακριβο''και λιγο πιο κατω''Εγω εχω ολες τις κονσολες''.Αντε βγαλε ακρη μετα..

κοίτα είναι πολλοί που θα ισχυριστούν ότι και το pc είναι πιο οικονομικό λόγω της απλούστατης πειρατείας, γενικά δε βγάζεις άκρη με το πώς το βλέπει ο καθένας 

σίγουρα αυτός που έχει όλες τις κονσόλες για να χει και καλά όλα τα exclusive δεν είναι και πολύ καλύτερος από τον τύπο που τα σκάει χοντρά για ένα gaming pc

σε νορμάλ καταστάσεις όμως το pc είναι σαφώς πιο ακριβό, για μερικούς πολύ σύνθετο (?) , η κονσόλα είναι η απλή λύση και καλώς υπάρχουν κονσόλες 

κάνουν άλλωστε και υψηλές πωλήσεις, οπότε δε γίνεται να μην υπάρχουν

όμως όταν κάποια στιγμή θες το κάτι παραπάνω στην gaming εμπειρία σου (όχι μόνο στα γραφικά, γενικά στις παραπάνω ευκολίες και δυνατότητες αναφέρομαι) , το να στραφείς σε υπολογιστή είναι μονόδρομος 

αν κάποιος βολεύεται με κονσόλες καλά κάνει, αν κάποιος προτιμάει τα exclusive μιας συγκεκριμένης πλατφόρμας καλά κάνει

αλλά το να λέει ότι στις κονσόλες το οπτικό αποτέλεσμα είναι εξίσου καλό ή καλύτερο είναι παραλογισμός 

• Like 1
Δημοσ.

οι κονσολες μονο φθηνες δεν ειναι σε βαθος χρονου. αν συνυπολογισεις τις πιο ακριβες τιμες στα παιχνιδια τους,το κοστος της online συνδρομης και τα πανακριβα περιφερειακα τους, οικονομικα δεν συμφερουν.

• Like 1
Δημοσ.

τα γραφικα του U3 για τα δεδομενα στα PC, ειναι ξεπερασμενα εδω και κατι χρονια.

Σε 3-4 χρονακια, οτι γραφικα θα εχουν βγει στις nextgen κονσολες, παλι ξεπερασμενα θα ειναι, σε σχεση με τα αντιστοιχα γραφικα των PC τοτε.

Φίλε σε ποια παιχνίδια ακριβώς θα τα δεις τα σούπερ γραφικά σου στο PC; Για ρίξε μια ματιά να δεις μήπως το 90% των game developers φτιάχνει παιχνίδια έχοντας στο μυαλό τις κονσόλες και σε δεύτερη μοίρα τα PC και μετά έλα ξανά πες μας...  :-D . Πήγαινε παίξε κανένα wow και κανένα counter strike και άσε μας εμάς. 

Δημοσ.

@κιλλικ

σε πολύ βάθος χρόνου ναι, από την άλλη σε αυτό το βάθος και στο pc δε θα πέσει κάνα μερεμέτι για να γίνει πιο up to date? ;)

επίσης τα περιφερειακά σε pc μπορούν να είναι εξίσου ή και πολύ πιο ακριβά και γιατί όχι; αφού για τη καλύτερη εμπειρία το αγοράζεις

θεωρητικά ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει διάφορες απόψεις, στη πράξη κι ένας συντηρητικός gamer πιστεύω ότι τα σκάει τελικά πιο χοντρά

Φίλε σε ποια παιχνίδια ακριβώς θα τα δεις τα σούπερ γραφικά σου στο PC; Για ρίξε μια ματιά να δεις μήπως το 90% των game developers φτιάχνει παιχνίδια έχοντας στο μυαλό τις κονσόλες και σε δεύτερη μοίρα τα PC και μετά έλα ξανά πες μας...  :-D . Πήγαινε παίξε κανένα wow και κανένα counter strike και άσε μας εμάς. 

δες το tomb raider στο pc μιας και πιάσαμε πάλι το u3..

παρόλα αυτά ακόμα και ένα απλό πορτ με 1080 και 60fps είναι σαφώς καλύτερη εμπειρία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...