Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και ας σταματησουμε τη γκρινια για το hardware της νεας γενιας κονσολων.ειμαι παραπανω απο σιγουρος οτι τουλαχιστον οπτικα και τεχνικα θα δουμε πραγματα που θα μας πεφτουν τα σαγονια στο τραπεζακι μπροστα απ τους καναπεδες μας.

Σίγουρα θα πέσουνε σαγόνια αφού ανακαλύψανε το Antialising Χ2 ...........

• Like 2
Δημοσ.

Δεν πα να κοστίζει και 1000000€ ο υπολογιστής, οι κονσόλες υπερέχουν επειδή τα παιχνίδια είναι βελτιστοποιημένα από τους προγραμματιστές για το hardware τους και δεν φτιάχνουν ένα παιχνίδι για να είναι συμβατό με 10000 συσκευές και συνδυασμούς hardware. Τα πράγματα είναι απλά. Κονσόλες = $$ για τους προγραμματιστές = μεγάλα budgets = ώρες βελτιστοποίησης και εταιρείες κολοσσοί = ποιοτικά παιχνίδια που θα γίνουν port, αν ποτέ υπάρχει το οικονομικό συμφέρον, σε PC σε 2-3 χρόνια.

ΤΑ παιχνίδια ΔΕΝ είναι ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ , ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΑ είναι για να τρέχουνε σε μικρότερη ανάλυση από αυτή που θα τρέχεις εσύ στο PC , με λιγότερα graphics (true tesselation θα δούμε στο ps4 ή θα βγάζει καπνούς ;) για να τρέχει ομαλά το hardware σε σταθερά frames (ακόμα και αυτά μικρότερα από αυτά ενός gaming pc). Παίξε εσύ Crysis στο ps4 και θα σε παραδεχτώ.....

• Like 2
Δημοσ.

Αυτοι που ασχολούνται με τα γραφικά, ειναι τόσο αστείοι όσο αυτοι που ασχολούνται με τα benchmarks στα android κινητά τους.

Διασκεδάστε με τα παιχνίδια μωρεεεε!

Sent from my RM-846_eu_euro1_273

εσυ το λες αυτο?? εσυ που ελεγες οτι ελεο ραμ το ps4 "ΟΛΟΙ" το λενε πια updated ps3?

μαρεσεις..

Δημοσ.

Το ότι τα περισσότερα παιχνίδια γράφονται για κονσόλες και μετά γίνονται port για pc το σκεφτήκατε; 

Ναι μεν στους υπολογιστες εχουμε πιο δυνατές κάρτες γραφικών αλλά τα περισσότερα παιχνίδια (μεγαλοι τίτλοι) είναι βελτιστοποιημένα για κονσόλες. 

Δεν ξέρω διορθώστε με αν κάνω κάποιο λάθος

Δημοσ.

αυτα δεν λενε τπτ, το ps3 ηταν πιο δυνατο απο το 360, ομως στο δευτερο τα παιχνιδια ετρεχαν καλυτερα για διαφορους λογους που δεν ειναι της παρουσης.

δεν λεει τπτ νομιζω η συγκριση στα χαρτια, αλλα να περιμενουμε τις κονσολες και το πως θα διαχειριστουν τα εργαλεια οι devs.

Δημοσ.

βλέπω πολλους να λένε για το παλιό hardware των νεων κονσολών...... και απαντω με $399 τι περιμενετε να έχει ? gtx titan ? μια χαρα είναι και με το τέλειο optimize των κονσολών θα κάνει τις κάρτες τους να πετάνε......εδω του ps3 η κάρτα και του 360 παίζουν τζάμι με γραφικά τα παιχνίδια και με 256mb ram......πέρα απο τις επιδόσεις υπάρχει και το κόστος αλλιώς high end PC.

Δημοσ.
Για να έχει κάποιος τα γραφικά των κονσολων θέλει επεξεργαστή κ κάρτα γραφικών των 50€ το καθένα!

Με 200-300€ έχω PC με καλύτερα γραφικά από τις δυο καινούριες κονσόλες που θα κυκλοφορισουν και ένα μηχάνημα για να κανω και όλες τις υπόλοιπες δουλειές μου!

Γενικά το άθλημα κοστίζει πολύ περισσότερο στους κινσολαδες απ'οτι στους pcαδες και με πολύ πιο ομορφα γραφικά,για τα PC!

Εντάξει είπαμε να γράφουμε ότι μας έρχεται στο κεφάλι αλλά υπάρχει και ένα όριο.200 ευρώ θέλεις μόνο στο pc για ένα σοβαρό σύστημα ψύξης να μην πάρεις στα χέρια τα υπόλοιπα όταν παίζεις.

Στο κάτω κάτω τι ακριβώς σύγκριση κάνουμε;Η κονσόλα έχει στάνταρ χαρακτηριστικά και δυνατότητες ενώ το pc το φτιάχνει ο καθένας όπως θέλει και ανάλογα την τσέπη του.

Το αν θα έχουν καλά γραφικά οι καινούριες κονσόλες δεν νομίζω κάνεις να αμφιβάλει.Μόνο τα τελευταία παιχνίδια να δούμε σε ps3 και Xbox καταλαβαίνεις τι έρχεται.

Και ναι,στο pc είναι φθηνό το σπορ γιατί τα κατεβάζεις όλα εύκολα τσάμπα και παράνομα.

Τώρα βέβαια με το psplus πχ μπορείς να παίζεις τουλάχιστον 3 σοβαρά παιχνίδια το μήνα με πόσο συνδρομής το χρόνο όσο θα αγόραζες ένα καινούριο παιχνίδι.Οπότε υπάρχει λύση και στις κονσόλες για φθηνό gaming.

Πάντως ούτε εγώ θα τρέξω να αγοράσω καινούρια κονσόλα,πρώτον λόγω οικονομικής αδυναμίας και δεύτερον όπως είπε και ένα άλλο παιδί για τα προβλήματα που βγάζουν πάντα οι πρώτες παρτίδες.

• Like 3
Δημοσ.

Οι πωλησεις στην ελλαδα θα ειναι τραγικες, μετα απο χρονια θα λενε ο μακης απο τα σεπολια με το xbox one, ο φανης απο αιγαλεω με το ps4 κτλ. :P

Οσο για τον χρονισμο, δεν εχει ειδηση να βγαλει και παιζει με τα νουμερα.

• Like 2
Δημοσ.

καλά αυτο το επικό σχόλιο που αναφέρθηκε ΄΄Με 200-300€ έχω PC με καλύτερα γραφικά από τις δυο καινούριες κονσόλες 

΄΄  πρέπει να καταγραφτει στην ιστορια γιατί τα apus της amd,οι κάρτες γραφικών των 40-50 ευρώ και οι pentiums είναι για αξιοπρεπέστατο gaming που οι κονσόλες δεν φτάνουν ούτε στα όνειρα τους 

• Like 2
Δημοσ.

"200 ευρώ θέλεις μόνο στο pc για ένα σοβαρό σύστημα ψύξης"

ειδαμε και το φθηνο συστημα ψυξης των κονσολων της προηγουμενης γενιας.

η μηπως ξεχασαμε τις μαλλινες πετσετες και τα πιστολακια μαλλιων, με τα οποια προσπαθουσαν οι γκειμερς να τις συνεφερουν; :-D

• Like 3
Δημοσ.

Εντάξει είπαμε να γράφουμε ότι μας έρχεται στο κεφάλι αλλά υπάρχει και ένα όριο.200 ευρώ θέλεις μόνο στο pc για ένα σοβαρό σύστημα ψύξης να μην πάρεις στα χέρια τα υπόλοιπα όταν παίζεις.

ναι, ενώ εσύ δεν γράφεις ότι σου έρχεται στο κεφάλι..

Δημοσ.

μαγκες εχω διαβασει τα σχολια ολων εδω μεσα....   λοπον επειδη εχω ολες τις κονσολες που υπαρχουν με απειρα παιχνιδια καθως και ενα πολυ δυνατο υπολογιστη και επειδη ασχολουμε με το αθλημα απο τοτε που βγηκε το αταρι για οσους γνωριζουν...  δλδ 25 χρονια πριν...  ενα καλο pc παντα θα ειναι πιο καλο σε οτι εχει σχεση με γραφικα και γενικοτερα... και ολα τα αλλα ειναι τριχες....  οι κονσολες προσφερουν αλλα πραγματα και οχι επιδοσεις...

• Like 1
Δημοσ.

βλέπω πολλους να λένε για το παλιό hardware των νεων κονσολών...... και απαντω με $399 τι περιμενετε να έχει ? gtx titan ? μια χαρα είναι και με το τέλειο optimize των κονσολών θα κάνει τις κάρτες τους να πετάνε......εδω του ps3 η κάρτα και του 360 παίζουν τζάμι με γραφικά τα παιχνίδια και με 256mb ram......πέρα απο τις επιδόσεις υπάρχει και το κόστος αλλιώς high end PC.

δεν ειναι εκει το θεμα.

απλως οταν καποιος ισχυριζεται οτι θα μας πεσουν τα σαγονια απο τα γραφικα στις νεες κονσολες, η οταν βγαινει η ΕΑ και λεει πως οι νεες κονσολες ειναι πιο μπροστα απο τα PC, η οταν η Activision παρουσιαζει τα γραφικα του νεου COD ως καινοτομα, ε ολα αυτα μαζι δεν ειναι τιποτα αλλο παρα

ενα ωραιο ανεκδοτο με το οποιο οι PC gamers διασκεδαζουν. Ειδικα η κατασταση με το παραμυθιασμα που τρωνε τα consoles fanboys, εχει γινει πλεον κωμικοτραγικη.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...