Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τεχνικες γνωσης δεν εχω

δεν σε εμποδισε ομως απο το να πεις την κουταμαρα σου.

και το λεω αυτο χωρις πλακα και με καμια δοση ειρωνιας.

• Like 7
  • Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχεις χασει το point ρε φιλε.οπως ειπε και καποιος αλλος πιο πανω αυτα ειναι για αυτους που κοιμουντε αγκαλια με το galaxy s4 τρεχοντας bench.η εμπηρεια χρησης που λενε... ειναι παρα πολυ καλη στις κοσνσολες και αυτο δεν αλλαζει.η αλλαγη γενιας στο gaming σου αρεσει η οχι αλλαζει οταν βγουν νεες κοσνολες.οτι και να γινει τα μεγαλα βblockbusters απο κονσολες θα ξεκινανε.και ναι iphοne εχω.....

Δημοσ.

τι σχεση εχει αυτο που λες τωρα, με το προηγουμενο σχολιο σου οτι θα παθουμε την πλακα μας με τις νεες κονσολες στον οπτικοκουστικο τομεα, οταν ηδη το hardware τους ειναι πισω 2 γενιες (3 του χρονου);

• Like 1
Δημοσ.

καλα δε μπορω να σε κανω να καταλαβεις.περιμενε λοιπον 3 μηνες ακομα να βγει για παραδειγμα το forza 5.δες το σε μια καλη tv 42και δες το ξαναλεω ακου το παιξτο και ελα μετα να μας πεις για outdate hardware και τετοια.και επανελαβε το το 2016 με το καλυτερο console game της τοτε εποχης.παλι σαγονια θα μαζευεις.και ειμαι σιγουρος.

Δημοσ.

καλα δε μπορω να σε κανω να καταλαβεις.περιμενε λοιπον 3 μηνες ακομα να βγει για παραδειγμα το forza 5.δες το σε μια καλη tv 42και δες το ξαναλεω ακου το παιξτο και ελα μετα να μας πεις για outdate hardware και τετοια.και επανελαβε το το 2016 με το καλυτερο console game της τοτε εποχης.παλι σαγονια θα μαζευεις.και ειμαι σιγουρος.

χαχαχαχαχααχ ωραίος

έχω φτάσει να μπαίνω στα thread της MS αμα ψάχνω κάτι να γελάσω  :-D  :-D  :-D

• Like 3
Δημοσ.

σε σχεση με τα γραφικα που μπορει να αποδωσει ενα δυνατο PC, μαπα θαναι.

στο λεω απο τωρα, δεν χρεαζεται να περιμενουμε 3 μηνες για να το δουμε.

• Like 3
Δημοσ.

υπαρχει gameplay video forza 5?ποσταρε το σε παρακαλω να το δω αν μπορεις.η μηπως το παιζεις τωρα στο σπιτι σου?που το εχεις δει?ειναι μαπα?

Δημοσ.

οχι, με αυτο:

Συγκρίνεις το xbox ή το ps4 που θα κοστίζουν μαχ €500, με έναν υπολογιστή που μόνο ο επεξεργαστής και οι κάρτες κάνουν €4000. Λογικό.

• Like 1
Δημοσ.

Συγκρίνεις το xbox ή το ps4 που θα κοστίζουν μαχ €500, με έναν υπολογιστή που μόνο ο επεξεργαστής και οι κάρτες κάνουν €4000. Λογικό.

Για να έχει κάποιος τα γραφικά των κονσολων θέλει επεξεργαστή κ κάρτα γραφικών των 50€ το καθένα!

Με 200-300€ έχω PC με καλύτερα γραφικά από τις δυο καινούριες κονσόλες που θα κυκλοφορισουν και ένα μηχάνημα για να κανω και όλες τις υπόλοιπες δουλειές μου!

Γενικά το άθλημα κοστίζει πολύ περισσότερο στους κινσολαδες απ'οτι στους pcαδες και με πολύ πιο ομορφα γραφικά,για τα PC!

• Like 5
Δημοσ.

οι πρωτες κονσολες οπως σε κάθε προηγούμενη γενιά θα είναι για τα σκουπίδια, κοινώς ψησταριές που θα ψήνουν τσιπάκια, ποτέ δεν αγοράζεις τις πρώτες παρτίδες, αυτό το μάθαμε απο τις προηγούμενες κονσόλες της Sony και Xbox

Για τις κονσόλες της Sony ισχύει, για της MS όχι και τόσο, εγώ πχ πήρα το xbox360 2ης "γενιάς" και μου κάηκε κανονικότατα.

αδερφε χωρις πλακα και με καμια δοση ειρωνιας,τεχνικες γνωσης δεν εχω.αλλα τουλαχιστον οπτικα το βιντεο της rockstar για το πολυαναμενομενο gta5 που τρεχει σε μια κοσνολα 7 χρονω realtime ειναι δεκα φορες καλυτερο απο το καλυτερο λεπτο του βιντεο που μολις ανεβασες.αν μπορει αν το ανεβασει καποιος γιατι εγω δεν ξερω να το κανω

Δεν μπορεί το video να σου δείξει την ποιότητα των γραφικών αλλά για να δει ο καθένας κάτι τέτοιο θα πρέπει να χρεωθεί κανονικότατα. Αλλά για μερικούς δεν έχει σημασία το κόστος, είναι ικανοί να δώσουν και το νεφρό τους ακόμη αρκεί να δουν αυτό το επιπλέον pixel.
Δημοσ.

μονο που δεν ειναι αυτο που συζηταμε. ξαναδιαβασε τα προηγουμενα ποστς.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πα να κοστίζει και 1000000€ ο υπολογιστής, οι κονσόλες υπερέχουν επειδή τα παιχνίδια είναι βελτιστοποιημένα από τους προγραμματιστές για το hardware τους και δεν φτιάχνουν ένα παιχνίδι για να είναι συμβατό με 10000 συσκευές και συνδυασμούς hardware. Τα πράγματα είναι απλά. Κονσόλες = $$ για τους προγραμματιστές = μεγάλα budgets = ώρες βελτιστοποίησης και εταιρείες κολοσσοί = ποιοτικά παιχνίδια που θα γίνουν port, αν ποτέ υπάρχει το οικονομικό συμφέρον, σε PC σε 2-3 χρόνια.

• Like 3
Δημοσ.

Στην πράξη το 90% των παιχνιδιών θα γραφτούν στο κατώτερο δυνατό επίπεδο για να είναι πιο εύκολος ο προγραμματισμός τους και στις δύο κονσόλες. To Fifa και το Call of Duty θα είναι σχεδόν πανομοιότυπα.  

Και το PS3 στα χαρτιά ήταν πολύ ανώτερο του 360, στην πραγματικότητα οι επιδόσεις ήταν στα ίδια επίπεδα (μόνο σε κάποια exclusives έβλεπες διαφορά).  Η μεγαλύτερη διαφορά είναι στην τιμή που το νέο xbox ποντάρει στις δυνατότητες του media player και του kinnect όταν με 35 ευρώ και το Chromecast κάνεις την ίδια δουλειά πάνω-κάτω. Πρόβλεψη μου είναι ότι η τάση συρρίκνωσης της βιομηχανία των exclusive hardcore κονσολών θα επιταχυνθεί και οι δύο προτάσεις δεν θα έχουν την επιτυχία της προηγούμενης γενιάς. Οι γονείς παίρνουν στα παιδιά τους ταμπλέτες των 100-200 ευρώ που η χρήση τους είναι πολύ λιγότερο περίπλοκη. Oι hardcore gamers δεν θα εξαφανιστούν φυσικά αλλά λιγότεροι θα επενδύσουν τόσα χρήματα σε αποκλειστικές συσκευές. 

• Like 4
Δημοσ.

Δεν πα να κοστίζει και 1000000€ ο υπολογιστής, οι κονσόλες υπερέχουν επειδή τα παιχνίδια είναι βελτιστοποιημένα από τους προγραμματιστές για το hardware τους και δεν φτιάχνουν ένα παιχνίδι για να είναι συμβατό με 10000 συσκευές και συνδυασμούς hardware. Τα πράγματα είναι απλά. Κονσόλες = $$ για τους προγραμματιστές = μεγάλα budgets = ώρες βελτιστοποίησης και εταιρείες κολοσσοί = ποιοτικά παιχνίδια που θα γίνουν port, αν ποτέ υπάρχει το οικονομικό συμφέρον, σε PC σε 2-3 χρόνια.

γιαυτο ολα τα καινουργια τους tentpole παιχνιδια που παρουσιαζουν στην Ε3, τα τρεχουν σε υπολογιστες; :-D

Πρόβλεψη μου είναι ότι η τάση συρρίκνωσης της βιομηχανία των exclusive hardcore κονσολών θα επιταχυνθεί και οι δύο προτάσεις δεν θα έχουν την επιτυχία της προηγούμενης γενιάς.

α μπραβο. ετσι θα γινει. το μεριδιο αγορας της νεας γενιας κονσολων θα ειναι ακομη μικροτερο απο οτι της προγημενης. αυτο ειναι κατι που το επισημανουν και αναλυτες του χωρου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...