Windows8 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Αυτοι που ασχολούνται με τα γραφικά, ειναι τόσο αστείοι όσο αυτοι που ασχολούνται με τα benchmarks στα android κινητά τους. Διασκεδάστε με τα παιχνίδια μωρεεεε! Sent from my RM-846_eu_euro1_273 6
KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 welcome back RROD ιδεα μου ειναι η MS εχει πανικοβληθει; Αυτοι που ασχολούνται με τα γραφικά, ειναι τόσο αστείοι όσο αυτοι που ασχολούνται με τα benchmarks στα android κινητά τους.Διασκεδάστε με τα παιχνίδια μωρεεεε!Sent from my RM-846_eu_euro1_273 με αυτη την λογικη, θα ειχαμε μεινει ακομη στα ATARI games. 5
BALABANIS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Τελος... με αυτη τη κινηση λοιπον, ανατρεπουν τις εις βαρος τους εντυπωσεις που αυτοι οι ιδιοι τις προκαλεσαν! Περιμενετε κι αλλες ωραιες ανακοινωσεις για το X ONE... Αλλα ευχαριστω... εγω δεν θα παρω ακομη κ αν χρονιστει στα 10.000 Mhz, μετα απο ολα αυτα...Εαν προσεξουν μπορει να διορθωσουν κατι μετα απο τη διαθεση του και τη πολιτικες θα ακολουθησουν!
sifalio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 την διαφορα την κανει η μνημη...8gb gddr5 στο ps4 με 8gb gddr3 στο xbox one..
ektor7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Το γελιο ειναι οτι τσακονονται για τις επιδοσεις των κονσολων τους και δε βλεπουν οτι ειναι και οι δυο κονσολες out perform σε σχεση με τα pc,πριν ακομη βγουν! Σκεφτητε τι θα γινει στον ενα χρονο μετα τη κυκλοριας τους?Τα κινητα μπορει και να εχουν καλύτερα γραφικα απ'αυτες! 5
reptile233 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνει τη διαφορά.........
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Το γελιο ειναι οτι τσακονονται για τις επιδοσεις των κονσολων τους και δε βλεπουν οτι ειναι και οι δυο κονσολες out perform σε σχεση με τα pc,πριν ακομη βγουν! Σκεφτητε τι θα γινει στον ενα χρονο μετα τη κυκλοριας τους?Τα κινητα μπορει και να εχουν καλύτερα γραφικα απ'αυτες! Σύμφωνα με την EA όμως είναι μπροστά από τα PC 3
amvrosiusd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Το γελιο ειναι οτι τσακονονται για τις επιδοσεις των κονσολων τους και δε βλεπουν οτι ειναι και οι δυο κονσολες out perform σε σχεση με τα pc,πριν ακομη βγουν! Σκεφτητε τι θα γινει στον ενα χρονο μετα τη κυκλοριας τους?Τα κινητα μπορει και να εχουν καλύτερα γραφικα απ'αυτες! και το ps3 out perform ειναι,last of us δεν υπαρχει περιπωση ναι παιξεις ομως ουτε σε pc της NASA.νομιζω πως αυτο ειναι που μετραει.... 4
ektor7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 και το ps3 out perform ειναι,last of us δεν υπαρχει περιπωση ναι παιξεις ομως ουτε σε pc της NASA.νομιζω πως αυτο ειναι που μετραει.... Και πάλι ακυρη ειναι η κοντρα μεταξυ τους στο θέμα επιδόσεων,γιατι θα μετρήσουν τα exclusives και οχι τοσο ποιο εχει τα καλύτερα γραφικα! 1
amvrosiusd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 και ας σταματησουμε τη γκρινια για το hardware της νεας γενιας κονσολων.ειμαι παραπανω απο σιγουρος οτι τουλαχιστον οπτικα και τεχνικα θα δουμε πραγματα που θα μας πεφτουν τα σαγονια στο τραπεζακι μπροστα απ τους καναπεδες μας.
KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 μονο τα σαγονια των κονσολακηδων θα πεφτουν. οι PCαδες απλως θα χασμουριουνται. 8
amvrosiusd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 αδερφε χωρις πλακα και με καμια δοση ειρωνιας,τεχνικες γνωσης δεν εχω.αλλα τουλαχιστον οπτικα το βιντεο της rockstar για το πολυαναμενομενο gta5 που τρεχει σε μια κοσνολα 7 χρονω realtime ειναι δεκα φορες καλυτερο απο το καλυτερο λεπτο του βιντεο που μολις ανεβασες.αν μπορει αν το ανεβασει καποιος γιατι εγω δεν ξερω να το κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα