gatokoritso Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Βρε παιδια μην το χαλάτε το θέμα. Για κάποιο λόγο κάποιος έχει αποφασίσει να περασει κάπου. Εδώ σας συζητήσουμε το τρόπο και ας αφήσουμε για κάποιο άλλο θέμα για το αν αξίζει η προσπάθεια.
aris1986 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Έχω τελειώσει πολυτεχνείο ηλεκτρολόγος μηχανικός - μηχανικός υπολογιστών με καλό βαθμό διπλώματος, μεταπτυχιακό, ξένες γλώσσες κλπ, οπότε η αποψή μου έχει στέρεα βάση. Έχοντας υποστεί ανεπανόρθωτο ψυχικό πλήγμα από τις σπουδές μου, όντας πλέον άνεργος και έχοντας δουλέψει με 0 ευρω μισθό, συνιστώ σε κάθε παιδί που δεν κληρονομεί κάποιο επάγγελμα (μπαμπάς γιατρός, μαμά φαρμακοποιός - μπαμπάς λαμόγιο-αεριτζής εργολάβος, μαμά πολιτικός μηχανικός) να μάθει μια τεχνική δουλειά και να βγάζει λεφτά από τα 18 χρόνια. Έτσι, θα γλιτώσει το δίπλωμα (=χάσιμο χρόνου από τα 18 για να διαπιστώσεις τον εαυτο σου άνεργο στα 25) και στα 25 θα μπορείς να φτιάξεις οικογένεια. Όλα αυτά στην Ελλάδα βέβαια, όποιο παιδί θέλει να πάει απευθείας στο εξωτερικό να το κυνηγήσει το όνειρό του. Να κάνει πέρα το λύκειο και να στραφεί στο International Baccalaureat, στα A levels και ό,τι απαιτείται για τα πανεπιστήμια του εξωτερικού Πεστα τα 2/5 εχω απο τα δικα σου πτυχια και γω σκατα και αποσκατα. Δουλευω τωρα σε καθαρισμο καδων... Στραβωθηκα τοσα χρονια πανω απο σχεδια,θεωριες, εργασίες και πηρα τα @@. Γιατι ως γνωστων τι να εχεις 1000 "χαρτια γνωσης" αμα η εποχη ειναι "0" μας κανει 1000*0=0 :-P To ιδιο δλδ με εναν ανιδικευτο ανεργο του γυμνασιου δλδ. Οποτε ακουστε τι λεει. Μην συντηρείτε την μαύρη τρυπα της παιδιας-παραπαιδιας στην Ελλαδα. Αμα εχεις λεφτα πας εξωτερικο σπουδαζεις εκει και αμα εισαι και "καλο" παιδι σε βολευουν...Εδω ειναι ξοφλημενη η Ελλαδα δεν πιανουμε τπτ...
digia Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δεν σπουδάζει κάποιος απλά για να βγάζει μετά πολλά λεφτά . Σπουδάζει για να αποκτήσει κάποιες παραπάνω γνώσεις πάνω σε ένα αντικείμενο που του αρέσει και να γίνει όσο καλύτερος μπορεί . Είχαν ξαναπροσπαθήσει να αλλάξουν το τρόπο εισαγωγής και μάλιστα πριν κανά χρόνο μου έλεγε γνωστή μου που πήγαινε πρώτη λυκείου ότι τους έβαζαν κάτι ομαδικές εργασίες . Οπότε κάαατσε να δουμε πότε και αν εφαρμοστεί .
SOADNICK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 τους έβαζαν κάτι ομαδικές εργασίες . Ισχύει, τα project.
mylo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 αν γινει κάτι τετοιο θα ειναι η χαρα της παραπαιδείας και η δυστυχία των γονιών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα