ANDREDIMO Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Γεια σας παιδια θα ηθελα μια βοηθεια......ψαχνω μεμβρανη για iphone 5 για οθονη, για πλατη αλλα και για τα πλαινα.. ψαχνω να παραγγειλω απο Ελλαδα αλλα δε βρισκω κατι...ξερετε καποιο site που να πουλαει? Σας ευχαριστω!!
billst21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 δεν μπορείς να πάρεις απο ebay που έχουν οτι μπορείς να φανταστείς και πολύ φτηνά? θυμάμαι όταν πήρα το 5 πήγα στον κοτσόβολο και πήρα μεμβάνη μόνο για μπροστά και πλήρωσα 4 ευρώ και με 2 ευρώ απο ebay πήρα 6 μεμβάνες μπρός πίσω. έλεος δηλαδή.
ANDREDIMO Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 ναι το ξερω πανακριβα ολα...ελεγα μπας και δε παραγγειλω απο εξωτερικο αλλα μαλλον για εκει με βλεπω.. απλα για τα πλαινα με καιει....σε ευχαριστω παντως
billst21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 τίποτα φίλε μου. μην το σκέφτεσαι δεν αξίζει με τίποτα απο ελλάδα. θα ψάξω να σου δείξω τι πήρα για μπροστά...
iMarilina Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 <p>Γεια σας παιδια θα ηθελα μια βοηθεια......ψαχνω μεμβρανη για iphone 5 για οθονη, για πλατη αλλα και για τα πλαινα.. ψαχνω να παραγγειλω απο Ελλαδα αλλα δε βρισκω κατι...ξερετε καποιο site που να πουλαει?</p> <p> </p> <p>Σας ευχαριστω!!</p> Μην παρεις πανακριβο πεταμενα λεφτα ειναι. Οτι και να παρεις αμα το βαλεις σωστα θασαι μια χαρα. Εγω εχω πανω ενα anti glare που το πηρα πακετακι 3 για 9.99 απο το public μετα απο καταστροφή 2-3 σχετικα ακριβοτερων. Και πριν ειχα ενα που επισης ηταν μια χαρα και ηταν πακετακι αγορασμενο απο ebay απο φιλο, στα 1.5 δολλαριο το ενα. Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα