Karelia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 katebasa to patch k ime entaksi. euxaristo poli pedia! ps:auto to worm apo pou proilthe k pws??
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 και ελεγα ποιον μου θυμιζει ο karelia.....
mentor Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Ki egw to epa8a x8es brady! Me to patch ths Microsoft kai tis odhgies ths symantec to problhma ly8hke... Pantws x8es to brady afou talaipwrh8hka arketa me tis synexeis epanekkinhseis, molis me to zori prolava na kanw update tou Nortona kai to anagnwrise amesws to worm. Etsi to topic edw to eida ek twn ysterwn...
Edgar Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 και ελεγα ποιον μου θυμιζει ο karelia..... oxi reeeeeeeee.... lathos kaneis... o aderfos tou einai
DarkEmu Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 enarksi----->ektelesi kai grapste-------->shutdown-a kai gia osous exoun agglika windows: start------->run kai meta--------->shutdown-a meta tha deite oti to minima eksafanistike... epeidi auto to ekana prin 5 lepta kai den kserw an tha to ksanapetaksei... an to ksanapetaksei kante pali to idio... vrika kai merika alla stoixeia sto site tis microsoft pou lene: ellinika windows: enarksi------->ektelesi------->winver kai se agglika windows: Start----->Run---->Winver egw episis ekana kai auta edw: patiste: ctrl+alt+delete patiste ekei pou leei diergasies.... meta patiste ekei pou leei onoma eikonas kai meta epilekste to arxeio pou leei: msblast.exe epilekste to kai patiste telos diergasias... tha sas vgalei ena minima... epeidi leeikati vlakeies patiste nai. meta pigente: c:\windows\Prefetch. mpiete mesa ston fakelo kai diagrapste oti exei mesa... den ginete apolitws tipota! meta pigente edw kai katevaste ena patch to opoio eine se megethos 1.2MB.. tha to katevasete apo edw: http://microsoft.com/downloads/details.asp...32-3DE40F69C074 meta trekste to patch kai to provlima sas tha lithei....
Dragoneti2 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Ρε παιδια λυστε μου μια απορια, εχθες το επαθα και εγω αυτην την μαλακια αλλα καθως μου εβγαλε το μηνυμα εγω εκλεισα τα προγραματα και τραβηξα ενα reset μηπως και ηταν κανενας μαλακας "χακερ" που παιζει, γιατι δεν με αφηνε να κλεισω την συνδεση το pc οποτε να μην προλαβει να κανει καμια μαλακια! Μετα αφου εβαλα ενστικτωδως το firewal της ms (λεω δεν μπορει να βλαψει οποτε ας το βαλω για να συνδεθω στο net πιο ασφαλης). Κανω ενα search στο δικτυο για rpc και βρισκω τυχαια το patch της ms και το εγκαθηστω χωρις ομως να εχω παρει χαμπαρι για το worm κτλ. (μαλλον την επαθα στην αρχη της ολης ιστοριας). Ξαναμπηκα στο δικτυο αλλα δεν το εκανε παλι οπτε λεω οκ. Σημερα το βραδυ που μπηκα στο δικτυο βλεπω ολη την ιστορια με το worm και παω symantec (εχω και τον νορτονα με τα χθεσινα updates) και κατεβαζω το fix, το τρεχω αλλα τιποτα! Κανω search για το exe αλλα τιποτα! Τι τρεχει ρε παιδια? Δεν θα επρεπε να υπαρχει το worm? Οχι βεβαια οτι με χαλαει το γεγονος οτι δεν εχω το worm αλλα με παραξενευει! Μηπως το reset που εκανα δεν το αφησε να μπει?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Ενα μεγααααλο ευχαριστω στα παιδια που βοηθησαν σε ολη αυτη την κ***ιστορια! Να'στε ολοι καλα! :D:D
mentor Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Ρε παιδια λυστε μου μια απορια, εχθες το επαθα και εγω αυτην την μαλακια αλλα καθως μου εβγαλε το μηνυμα εγω εκλεισα τα προγραματα και τραβηξα ενα reset μηπως και ηταν κανενας μαλακας "χακερ" που παιζει, γιατι δεν με αφηνε να κλεισω την συνδεση το pc οποτε να μην προλαβει να κανει καμια μαλακια! Μετα αφου εβαλα ενστικτωδως το firewal της ms (λεω δεν μπορει να βλαψει οποτε ας το βαλω για να συνδεθω στο net πιο ασφαλης). Κανω ενα search στο δικτυο για rpc και βρισκω τυχαια το patch της ms και το εγκαθηστω χωρις ομως να εχω παρει χαμπαρι για το worm κτλ. (μαλλον την επαθα στην αρχη της ολης ιστοριας). Ξαναμπηκα στο δικτυο αλλα δεν το εκανε παλι οπτε λεω οκ. Σημερα το βραδυ που μπηκα στο δικτυο βλεπω ολη την ιστορια με το worm και παω symantec (εχω και τον νορτονα με τα χθεσινα updates) και κατεβαζω το fix, το τρεχω αλλα τιποτα! Κανω search για το exe αλλα τιποτα! Τι τρεχει ρε παιδια? Δεν θα επρεπε να υπαρχει το worm? Οχι βεβαια οτι με χαλαει το γεγονος οτι δεν εχω το worm αλλα με παραξενευει! Μηπως το reset που εκανα δεν το αφησε να μπει? Από τη στιγμή που έβαλες το patch της Μάικροσοφτ καθάρισες! Έτσι έγινε και με μένα. Το αρχείο msblast.exe που μπαίνει στο windows/system32 με τον ιό (το είδα στη διαδρομή που αναφέρω, το απενεργοποίησα από το task manager για να μπω στο νετ και να κατεβάσω το πατς). Μόλις έτρεξα όμως το πατς εξαφανίστηκε! Στη συνέχεια έτρεξα και το fix της σύμαντεκ και μου ανέφερε ότι δεν βρήκε τίποτα...
Dragoneti2 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 ok αρα ολα καλα! Τhanks για την απαντηση!
mike8 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 apo tin stigmi pou to systima sou prin egkatastiseis to sygkekrimeno patch itan eypathes tote kapoios tha mporouse na sou kanei attack kai gia ayto ton logo na sou bgazei ayto to minima,xwris aparaitita na exeis to worm..Diladi kapoios tha mporouse na xrisimopoiisei auti tin eypatheia tou systimatos sou opws to worm kai gia ayto na exeis tis idies synepeies...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Πραγματικα τετοιο πακετο με ιο δεν περιμενα να φαω. Ευτυχως που υπηρξε και το post του paravoid αλλιως... Εμενα παντως μου εκανε για μια φορα shutdown αφου εσβησα το msblaster και ενω δεν το εβλεπα φυσικα στο task manager. Ισως να εφταιγε οτι μου μολυνε και αυτο?δεν ξερω... C:\Windows\system32\TFTP3944
epote Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 h dokimase thn entolh "shutdown /a" sto command line, einai to idio me to "take no action"
kernel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 kolisa k ego ala hmoun diavasmenos k ola ok to kako 3ekinise kata thn episkepsi mou se 1 site me crack, arxika epa8e 1 blackout to norton ala parola auta to arxeio to aferese, logo trypas omos etsi k alios to provlima paremine k me tis gnostes diadikasies to fixara! To dir pou to vrika htan C:\windows\system32\TFTP2892 HAL9000 kanto sticky to post gia kana trihmero!!!
Cristina Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Από τη στιγμή που έβαλες το patch της Μάικροσοφτ καθάρισες! Έτσι έγινε και με μένα. Το αρχείο msblast.exe που μπαίνει στο windows/system32 με τον ιό (το είδα στη διαδρομή που αναφέρω' date=' το απενεργοποίησα από το task manager για να μπω στο νετ και να κατεβάσω το πατς). Μόλις έτρεξα όμως το πατς εξαφανίστηκε! Στη συνέχεια έτρεξα και το fix της σύμαντεκ και μου ανέφερε ότι δεν βρήκε τίποτα...[/quote'] Εμένα πάλι, περιέργως, αν και έβαλα το patch, είπα να τρέξω και το FixBlast.exe και μου βρήκε το worm και το καθάρισε... Είμαστε OK πλέον; Μήπως πρέπει να προσέξουμε και κάτι άλλο; Θα έχει συνέχεια αυτή η ιστορία; oof...
kernel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Apo thn stigmi pou valame fix den nomizo na yparxei peretero synexeia. H moni m@lakia einai oti epidi yparxei polis laos molismenos o enas xtypaei ton alo a8ela tou meso inet me apotelesma to firewall(soft) na exei trela8ei me thn port:135.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.