catgirl1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 γεια σας, μηπως ξερετε πως απενεργοποιουμε τη συνομιλια του φειςμπουκ στο κινητο? επισης, εχω παρατηρησει πως αν και βγαινω απο το φαψεβοοκ στο κινητο, αυτο ειναι ακομα ανοιχτο, και μου ερχονται κανονικα τα μηνυματα της συνομιλιας, και για να το τσεκαρω, μπηκα στο pc απο το λαγαριασμο μιας φιλης μου, και με εδειχνε online αν και εγω ειχα κλεισει το φαψεβοοκ στο κινητο? τι παιζει τελικα? εχω μπερδευτει...... μηπως ξερει κανεις να μου πει??? θα το εκτιμουσα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μπες στο fb-> άνοιξε το μενού-> αποσύνδεση Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 λογικα ειναι εγκατεστημνο και το Facebook Messenger απο εκει εχει επιλογη στις ρυθμισεις να απενεργοποιησεις τις ειδοποιησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catgirl1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 εψαξα αλλα δεν βρηκα πως απενεργοποιειται η συνομιλια οσο για την αποσυνδεση δεν θα την προτιμουσα γιατι πρεπει ναβαζω συνεχεια τον κωδικο για να εισελθω. αμα δεν κανω απενεργοποιηση δλδ θα φαινομαι ονλινε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Καλημέρα. Στο αειφον αν κάνουμε slide δεξιά εμφαίζεται το chat side menu και εχει επιλογή να κανεις turn iff chat. Μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο εκει που σου δείχνει τα άτομα που ειναι διαθέσιμα για chat? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catgirl1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 δεν το εχει, δυστυχως το smart II εχω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 <p>δεν το εχει, δυστυχως </p> <p> </p> <p>το smart II εχω εγω</p> Δοκιμασε αυτο που βρηκα σε ενα σαιτ: Best Answer - Chosen by Voters Open Facebook app>go to menu>app settings> uncheck chat availability Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catgirl1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 τελικα το βρηκα που απενεργοποιειται η συνομιλια σας ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα