vounisios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Καλημερα παιδια.στο σπιτι εχω εναν επιτραπεζιο υπολογιστη[Desktop] και ενα laptop,,,εδω και λιγο καιρο,στο laptop,σε οποιο site και να μπω,μου φευγει η σελιδα[μετακινειται,,,τραβιεται μονη της].Μηπως θα μπορουσε καποιος φιλος απο εδω μεσα να μου πει τι φταιει; Ευχαριστω πολυ.
SPANK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Κλείνει ενοείς ο browser τελείως η οποια σελίδα και να ανοίξεις σταματάει να φορτώνει τι ακριβώς ?
vounisios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 δεν κλεινει ο browser και ουτε σταματαει να φορτωνει.Την ωρα που μπαινω σε καποιο site να γραψω κατι,αυτο σαν να γλυστραει και παει μια πανω μια κατω,,,,δεν μενει δηλαδη,εκει που γραφω,,,,,
JamesSP472 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μήπως σε trollάρει κανένας ιός? Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App
vounisios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μπα,δεν το νομιζω αυτο βρε φιλε μου,,,,δεν ξερω,τι να πω,,,,και να πω & τουτο.καποιες μερες ειναι οκ.μετα ξανακυλανε οι σελιδες απο τα sites,,,,
samniotis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Κάνε επανεγκατάσταση τον browser - δοκίμασε με άλλο browser Τσέκαρε στο touchpad μήπως έχει ενεργοποιημένη κάποια κυλιση στα δεξιά και ακουμπάς ή κολλάει στο ασχετο Δες μηπως σου έχει κολλήσει κανενα από τα βελάκια στο πληκτρολόγιο - ειδικά αν το λαπτοπ έχει ασφαλειες με τις οποίες βγαίνει από πάνω όλο το πληκτρολόγιο.... Η πρώτη περιπτωση είναι και η πιο πιθανη
JamesSP472 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μπα,δεν το νομιζω αυτο βρε φιλε μου,,,,δεν ξερω,τι να πω,,,,και να πω & τουτο.καποιες μερες ειναι οκ.μετα ξανακυλανε οι σελιδες απο τα sites,,,, μπορεί η κόρη να τον παράτησε και να έχει τις μαύρες του κάνε ότι σου είπε ο samniotis μπας και στρώσει
vounisios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Παιδια ευχαριστω πολυ.θα τα δοκιμασω αυτα που μου ειπατε,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα