Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Εχω μεινει καγκελο με αυτη την προσφορα!!! Οποιος προλαβε τον κυριο ειδε, ΤΡΕΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕ http://www.mobifun.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=16564&Itemid=485
lionheart75 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για τα κανονικά Beats Τοur? Στο τέλος της περιγραφής διαβάζω με bold: ''* Δεν διαθέτουν μικρόφωνο και ρυθμιστή έντασης! '' 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για τα κανονικά Beats Τοur? Στο τέλος της περιγραφής διαβάζω με bold: ''* Δεν διαθέτουν μικρόφωνο και ρυθμιστή έντασης! '' Το ειδα και μου φανηκε περιεργο αλλα πιθανολογω πως αφου ειναι στις προσφορες του καταστηματος και βεβαια στην λιστα των μαγαζιων που πουλανε τα original ειναι και αυτα original
Salvation81 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μου θυμισε κατι χρονια πριν ενα μεγαλο μαγαζι που πουλουσε αυθεντικα Levis ΑΛΛΑ ειχε πουλησει και καμια ντουζινα μαιμουδες....
king2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Τελικα τι ισχυει παιδια?Τα αγοραζουμε η οχι? Sent from my LG-P880 using Insomnia
j0maK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Αυτά είναι τόσο αυθεντικά όσο τα Abercrombie που πουλάνε στην Ελλάδα. 1
Passionate Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Τους έστειλα μνμ και περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν. Τους είπα ότι τα αυθεντικά έχουνε μικρόφωνο και ρυθμιστή έντασης και αν παίζει να έχει γίνει λάθος στην περιγραφή να με ενημερώσουν.
IVIetaCreatoR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Το ειδα και μου φανηκε περιεργο αλλα πιθανολογω πως αφου ειναι στις προσφορες του καταστηματος και βεβαια στην λιστα των μαγαζιων που πουλανε τα original ειναι και αυτα original Αν στήσω πάγκο με τσάντες gucci θα έξω απο το gucci store θα είναι αυτόματα original?
Salvation81 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Παντως απο Γερμανια αρχιζουν στα 129ε, Αγγλια απο 70 λιρες η φτηνοτερη (καπου 85ε - τριτος πωλητης Αμαζον / Οχι Καταστημα) και στην Αμερικη απο 82$ (καπου 65ε - τριτος πωλητης Αμαζον / οχι καταστημα).... Κατι μου λεει πως οι μαιμουδες εχουν κατακλησει την υδρογειο.
Shion Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 129ευρώ για ψύρες ακουστικά; Τα normal δηλαδή που φτάνουν..;
Salvation81 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 129ευρώ για ψύρες ακουστικά; Τα normal δηλαδή που φτάνουν..; Τα PRO στην Γερμανια χαμηλοτερη τιμη εχουν τα 260ε απο οτι βλεπω.
Shion Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Τα PRO στην Γερμανια χαμηλοτερη τιμη εχουν τα 260ε απο οτι βλεπω. Ναι αλλά pro δεν είναι ούτε το 1/10ο από αυτούς που τα αγοράζουν...Τέλοσπάντων ας μη κάνω παραπάνω άχρηστα σχόλια, από design πάντως είναι όμορφα , να μου πείς δεν θα πουλούσαν αλλιώς , applestyle.
spacecowboy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 τι ασχολειστε με beats? χειροτερα ακουστικα για την τιμη τους δεν βρισκεις... απλα ειναι μοδα και πουλανε τα συγκεκριμενα ειναι μαιμου for sure παντος 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα