Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Παίδες, Έχει κανείς κάποιο snippet για να πάρει κανείς AudioInputStream (και SourceLine) από Short[]; Το case είναι ως εξής: Υπάρχει ένας short[] που χρειάζεται να γίνει AudioInputStream για να παίξει στα ηχεία (το AudioFormat είναι γνωστό, οι τιμές των samples είναι στον short[]). Ό,τι έχετε ευχαρίστηση
nilosgr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Θα εξυπναδα.. Αμα γραφεις τον short[] σε ενα αρχειο και μετα το ανοιξεις σαν AudioInputStream;;
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Πολύ καθυστέρηση... Σε κάθε περίπτωση... τελικά θέλω από ByteArrayInpuStream... Μου βγάζει unsupported audio format.. και το έχω φτιάξει μία χαρά το AudioFormat. Δεν ξέρω τι φταίει... Είναι ένα DataInputStream, με δήλωση ως DataInpuStream(InputStream) Όπου το InputStream είναι PipedInputStream (για inter - thread communication). Ενώ τα bytes περνάνε κανονικά, δηλαδή μπορώ να τα πάρω με DataInputStream.readFully(bytes[]) Για κάποιο λόγο το audiosystem κάνει νερά. Εάν κανείς ξέρει κάτι, ας πει να κάνω post κώδικα. Thnx!
Timonkaipumpa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Το πρόβλημα λύθηκε... Αντί για μετατροπή σε short, τα δεδομένα παραμείνανε σε byte[] και στάλθηκαν μέσω source line στην κάρτα ήχου! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα