troupdim Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Kαλησπέρα σας, εχω ενα iphone 4ari 32 gb , το μονο θεματακι ειναι στο home button, δεν ειναι οτι δεν δουλευει , δουλευει κανονικα απλα κανει ενα χαμηλο θορυβο ...το συζητησα με εναν γνωστο κ μου λεει οτι εχει μαζεψει σκονη για αυτο το κανει αυτο... ξερει κανεις τι αλλο μπορει να παιζει? γενικως παντως απο οτι διαβαζω τα 4αρια εχουν ενα θεματακι με το home button ε?
iMarilina Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 <p>Kαλησπέρα σας, <span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;"> εχω ενα iphone 4ari 32 gb , το μονο θεματακι ειναι στο home button, δεν ειναι οτι δεν δουλευει , δουλευει κανονικα απλα κανει ενα χαμηλο θορυβο ...το συζητησα με εναν γνωστο κ μου λεει οτι εχει μαζεψει σκονη για αυτο το κανει αυτο... ξερει κανεις τι αλλο μπορει να παιζει? γενικως παντως απο οτι διαβαζω τα 4αρια εχουν ενα θεματακι με το home button ε?</span></p> <p> </p> Καλησπέρα Τα 4άρια γενικά έχουν γνωστό πρόβλημα με το home button αλλά συνηθως το πρόβλημα ειναι οτι δεδουλεύουν. Τί θόρυβο κάνει δηλαδή; Δοκίμασε να το καθαρίσεις λίγο κρατώντας το πατημένο και με μια μπατονέτα με ελάχιστο οινόπνευμα
troupdim Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι οτι δεν δουλευει , προς το παρον δουλευει κανονικα! κανει ενα μικρο κλικ σαν θορυβο αν μπορω να το πω ετσι οταν το πατας...
iMarilina Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι οτι δεν δουλευει , προς το παρον δουλευει κανονικα! κανει ενα μικρο κλικ σαν θορυβο αν μπορω να το πω ετσι οταν το πατας... Καλα κλικ κάνουν όλα όταν τα πατάς (μικρό κλικ ακούγεται πάντα). Γιατί σου φαίνεται περίεργο?
troupdim Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 κανει ενα περιεργο θορυβο που δεν μπορω να στον περιγραψω. Για την ώρα δουλευει παντως..
Dsq Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 λες και εχει μπει μικρη αμμος; απλα αστο πατημενο και παρε μια μπατονετα και καθαρισετο αν ειναι αυτο που σου ειπα
Xristos Manual Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 η μπατονετα με το οινοπνευμα δεν ειναι λυση. το προβλημα θα εμφανιστει ξανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα