Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικα απο αυτο που σου δειχνει το sentinel,το θεωρω φυσιολογικο.Nα κανω μια ερωτηση;

Μηπως τον εχεις μπεντσαρει;Γενικα να αποφευγεις τα benchmarks,διοτι καταπονουνε τον δισκο.

http://www.insomnia.gr/topic/337607-ssd-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-hd-sentinel/

Εδω υπαρχει κατι αναλογο.Ριξε μια ματια.

Κατι τελευταιο.Βλεπω οτι εχεις την 4,00 εκδοση.Βαλε την 4,40 και ξαναδοκιμασε.Τωρα μολις αυτην δοκιμασα σε'μενα.

Δημοσ.

δεν τον εχω μπεντσαρει, το μονο που εχω τρεξει πανω του ειναι το Magician της Samsung, που ειναι και το oficial προγραμμα!

Δημοσ.

Κανω hijack το thread γιατι και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με τον Samsung 840 τον απλο.
Eδειχνε 99% το HD Sentinel μετα απο λιγες ημερες χρησης και ψαχνοντας λιγο το ιντερνετ
καταλαβα οτι δεν πρεπει να με ανησυχει.
Ομως με αφορμη το παρον thread, ειδα οτι ειμαι στα 98% τωρα, με το 4.40 HD Sentinel.
Aπο οτι καταλαβαινω ειναι απο το wear level count το οποιο δεν γνωριζω τι ειναι.

DBxQstq.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Καποιο attibute του SMART των SSD. Καλυτερα ετσι, παρα να μειωνεται το ποσοστο ΑΦΟΤΟΥ προκυψει bad sector... :P

• Like 1
Δημοσ.

Καποιο attibute του SMART των SSD. Καλυτερα ετσι, παρα να μειωνεται το ποσοστο ΑΦΟΤΟΥ προκυψει bad sector... :P

Μ'αρεσει το PC1 σου GeorgeMan , πολυ νοσταλγια μιλαμε!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μ'αρεσει το PC1 σου GeorgeMan , πολυ νοσταλγια μιλαμε!

Αν και εντελώς offtopic, αλλά μιας και το εθιξες και εχει απαντηθει το ερωτημα του thread:

Παρε λιγη οπτικη νοσταλγια λοιπον! :-D

3dfx Voodoo 4MB PCI (Diamond Monster 3D) Η πρώτη 3D κάρτα, παπάδες έκανε.

voodoo%203d.jpg

Μετά την αναβάθμιση δεν μου έφταναν τα ψηφία στην οθονίτσα (original είχε Pentium MMX 166MHz)  :-D 

199.jpg

Και μια μέσα στην AT μητρική...

interior.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Ρε συ θηριο! Καπου εχω και εγω εναν 486 dx2 33/66 μαζι με την μητρικη του τις μνημες 4 mb 133 ΜΗΖ  μια trident s3 trio v64 εναν wd 200 ολοκληρα mb και το κλασικο φλοπυ. το κουτι μας αφησε καιρους τωρα οπως και το τροφοδοτικο. Οταν τον ειχα παρει το 1994 κοστησε μαζι με εναν ΗΡ 550C Deskjet 1.180.000 δραχμουλες! Α ειχα και μια LEON 14ara SVGA οθονη!

• Moderators
Δημοσ.

Εχει και 2 USB 1.0, τις οποιες και κοντεψα να καψω μεχρι να βρω το pinout και να φτιαξω header, γιατι ουτε αυτο δεν ειχε γινει στανταρ τοτε! Φαινεται και το AGP 2x, μια Nvidia Geforce 4 MX που συνδεσα, επαιξε! Αλλα προφανως ηταν too too too much για τον επεξεργαστη...!

Τελειο! Που θα βρω ενα τετοιο χωρις να πληρωσω με το νεφρο μου?  :-(

Βλεπεις ειμαι 23 και δεν ειχα την τυχη να εχω ενα τετοιο μηχανημα, και αυτο του 1997 με το "ζορι" βρηκα τα κομματια να το συνθεσω και να παιξω μαζι του. :)

33MHz οι RAM, θα εννοεις, οσο και το bus.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...