gilardino Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 καλησπερα.ενας γνωστος μου εκανε καινουργια συνδεση adsl και του δωσανε απ τον οτε ενα μοντεμ zte,το προβλημα ειναι οτι βαζω 192.168.1.1 στον browser για να μπω στο μενου του μοντεμ για να βαλω το user και το pass αλλα δε μου φορτωνει τη σελιδα.τι μπορει να φταιει;
rafail1994 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Το pc το συνδέεις κατευθείαν επάνω στο router ; ip παίρνει το pc ;
gilardino Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 ναι με ethernet ειναι συνδεδεμενο.πως βλεπω αν παιρνει ip;
rafail1994 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Πάνε στης συνδέσεις δικτύου βρες την κάρτα δικτυού σου και θα το δεις απο εκει
gilardino Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Ok θα το κάνω αύριο και θα ενημερώσω . ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ναι με ethernet ειναι συνδεδεμενο.πως βλεπω αν παιρνει ip; αν πας σε cmd(command prompt) και γραψεις ipconfig θα σου βγαλει καποια νουμερα.αν δεν εχεις παρει ip για τον χ ψ λογο θα σου δωσει ip του στυλ 169.αν εχεις παρει Ip μπορεις να δεις τι γραφει στην προεπιλεγμενη πυλη.αυτη η Ip ειναι του ρουτερ,εννοειται οτι αν εσυ για καποιο λογο εχεις δωσει καρφωτα ip στο pc σου τοτε θα βλεπεις εκει τα νουμερα που εχεις δωσει εσυ και οχι τα νουμερα που θα πρεπε.οποτε καλο θα ειναι. α.να κανεις hard reset το ρουτερ για να γυρισει στα εργοστασιακα. β.στην καρτα δικτυου σου ολα στο αυτοματο (ip/dns). καλησπερα.ενας γνωστος μου εκανε καινουργια συνδεση adsl και του δωσανε απ τον οτε ενα μοντεμ zte,το προβλημα ειναι οτι βαζω 192.168.1.1 στον browser για να μπω στο μενου του μοντεμ για να βαλω το user και το pass αλλα δε μου φορτωνει τη σελιδα.τι μπορει να φταιει; επισης δεν σημαινει οτι το ρουτερ εχει υποχρεωτικα 192.168.1.1.μπορει να εχει 192.168.1.254.η μπορει καποιος να την εχει αλλαξει και να θελει Hard reset.αν το κανεις Hard reset Θα γυρισει στην ip που εχει απο default που μπορεις να της δεις ειτε στο manual ειτε απο κατω απο το ρουτερ την γραφει ειτε απο το Ipconfig που ειπαμε.επισης εννοειται να μην σε κοβει κανα firewall,κανας proxy κτλ γιατι μετα ισως ειναι λογικο που δεν μπορεις να δεις την σελιδα.προχωρημενα σεναρια αυτα.ξεκινα με τα απλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα