damoclesword Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Παιδιά έχει δοκιμάσει κάνεις παρόμοιες εφαρμογές από το store; Δουλεύουν;Γιατί ανησυχώ! Sent from my stolen HTC One, Venizelou 48, 15080, Ano Patissia, Athens ;p 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastino Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 το galaxy S advance που εχω , εχει απο τη μαμα του μια τετοια εφαρμογη. επισης εχω το kaspersky που εχει λειτουργια anti-thef που θεωρητικα σου δινει στιγμα κινητου και αριθμο νεας sim σε περιπτωση κλοπης και μπλοκαρει αρχεια και λειτουργιες με κωδικο..το εχει δοκιμασει κανεις στην πραξη να πει αν αξιζει?θα κατεβασω και τον κερβερο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fasd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Το avast ( ειναι free .... ναι) μολις αλαξεις sim χωρις να ειδοποιησει τον χρηστη στελνει ενα sms και σου λεει αυτος ο αρηθμος σου εκλεψε το κινητο σε λιγο θα σου στειλω συντεταγμενες ..... ανοιγουν 3g gps και οσο και να προσπαθουσα να τα κλεισω αυτα ανοιγαν παλι (δοκιμη εκανα στο δικο μου δεν εκλεψα ) με αποτελεσμα να παρω το επομενο sms με τις συντεταγμενες . μπορεις να του βαλεις να βαραει σειρηνα και να το εντοπισεις .Στην Ελλαδα πλεων οι sim ειναι ταυτοποιημενες οποτε πας κατευθυαν για δικαστικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinosterpsis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Με το Samsung Dive μπορεις να ανοιξεις το gps απο τη σελιδα το θεμα ειναι αν το gps πιανει μεσα στο σπιτι! Σιγουρα θα μπορεις να ανοιξεις το gps αλλιως δεν εχει νοημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Turbisios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Φτανει τοσο φακελομαι απο την google!Εχω το where is my droid και με root δουλευει αψογα και κανει και παραπανω πραγματα, εχω δοκιμασει διαφορα αλλα το where δεν εχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Turbisios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 το where is my droid ακομη και με 1 δορυφορο με χαμηλο σημα σου βγαζει με αποκλιση που ειναι το κινητο αλλα ηδη ξερεις τον αριθμο του χρηστη τον εχεις πιασει νωριτερα! Με το Samsung Dive μπορεις να ανοιξεις το gps απο τη σελιδα το θεμα ειναι αν το gps πιανει μεσα στο σπιτι! Σιγουρα θα μπορεις να ανοιξεις το gps αλλιως δεν εχει νοημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keepgoing Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Καλό feature αλλά για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχουν πολλές εφαρμογές (ακόμα και δωρεάν). Και η samsung το δίνει στα κινητά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 παντως το να σου ανοιξει αυτοματα το GPS ειναι το λογικο..μονο η περιπτωση που βγαλει την μπαταρια ειναι λιγο θεμα..μεχρι να τη ξαναβαλει βεβαιως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 ποιοι μπορουν να βλεπουν που ειναι το κινητο ? Μονο εμεις ή και οποιοι θελουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 το app στο κινητο δείχνει τη θέση μου κανονικά. απ το site καταφερε κανεις να το δουλεψει? μου λεει συνεχεια location unavailable θελει ναχεις ανοιχτο 3g? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Το GPS και να στο ανοιγει δεν εχει κανενα νοημα αν ειναι σε κλειστο χωρο Αν ανοιγει το wifi (αν υπαρχει) ή τα δεδομενα κινητης (αν υπαρχουν) κατι μπορει να γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα