Προς το περιεχόμενο

Android Device Manager: Υπηρεσία της Google για εύρεση του android smartphone σας

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το galaxy S advance που εχω , εχει απο τη μαμα του μια τετοια εφαρμογη.

επισης εχω το kaspersky που εχει λειτουργια anti-thef που θεωρητικα σου δινει στιγμα κινητου και αριθμο νεας sim σε περιπτωση κλοπης και μπλοκαρει αρχεια και λειτουργιες με κωδικο..
το εχει δοκιμασει κανεις στην πραξη να πει αν αξιζει?
θα κατεβασω και τον κερβερο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το avast ( ειναι free .... ναι) μολις αλαξεις sim χωρις να ειδοποιησει τον χρηστη στελνει ενα sms και σου λεει αυτος ο αρηθμος σου εκλεψε το κινητο σε λιγο θα σου στειλω συντεταγμενες ..... ανοιγουν 3g gps και οσο και να προσπαθουσα να τα κλεισω αυτα ανοιγαν παλι (δοκιμη εκανα στο δικο μου δεν εκλεψα ) με αποτελεσμα να παρω το επομενο sms με τις συντεταγμενες . μπορεις να του βαλεις να βαραει σειρηνα και να το εντοπισεις .Στην Ελλαδα πλεων οι sim ειναι ταυτοποιημενες οποτε πας κατευθυαν για δικαστικα

Με το Samsung Dive μπορεις να ανοιξεις το gps απο τη σελιδα το θεμα ειναι αν το gps πιανει μεσα στο σπιτι!

Σιγουρα θα μπορεις να ανοιξεις το gps αλλιως δεν εχει νοημα....

Φτανει τοσο φακελομαι απο την google!
Εχω το where is my droid και με root δουλευει αψογα και κανει και παραπανω πραγματα, εχω δοκιμασει διαφορα αλλα το where δεν εχει!

το where is my droid ακομη και με 1 δορυφορο με χαμηλο σημα σου βγαζει με αποκλιση που ειναι το κινητο αλλα ηδη ξερεις τον αριθμο του χρηστη τον εχεις πιασει νωριτερα!

Με το Samsung Dive μπορεις να ανοιξεις το gps απο τη σελιδα το θεμα ειναι αν το gps πιανει μεσα στο σπιτι! Σιγουρα θα μπορεις να ανοιξεις το gps αλλιως δεν εχει νοημα....

παντως το να σου ανοιξει αυτοματα το GPS ειναι το λογικο..
μονο η περιπτωση που βγαλει την μπαταρια ειναι λιγο θεμα..μεχρι να τη ξαναβαλει βεβαιως... ;)

• 4 μήνες μετά...

το app στο κινητο δείχνει τη θέση μου κανονικά. απ το site καταφερε κανεις να το δουλεψει? μου λεει συνεχεια location unavailable

θελει ναχεις ανοιχτο 3g?

• 8 μήνες μετά...

Το GPS και να στο ανοιγει δεν εχει κανενα νοημα αν ειναι σε κλειστο χωρο

Αν ανοιγει το wifi (αν υπαρχει) ή τα δεδομενα κινητης (αν υπαρχουν) κατι μπορει να γινει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...