MauMaus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 δεν ειναι τυχαια λοιπον ο κυριος ΙΚΕΑΣ δευτερος πιο πλουσιος ανθρωπος στην ευρωπη πισω απ τον μιστερ ΖΑΡΑ ..
hackertom Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μα πόσο μπροστά είμαι... Πέρυσι τελείωσα το μεταπτυχιακό με θέμα augmented reality στα μουσεία! Αρχίζει και χρησιμοποιείται παντού σιγά σιγά! Οτι και να έκανες άνεργος θα είσαι στο Ελλάντα.. 1
_filippos_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 τελικά με τόση μιζέρια και μίρλα που δείχνουμε σε οτιδήποτε καινοτόμο, νεο ίσως δικαιολογείται το μπάχαλό μας ως χώρα! 2
Street-Fighter Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 A πολυ ωραια θα κατεβάσω το πρόγραμμα και θα βγάζω φωτογραφιες για το facebook επίσης θα ανεβάζω και εδώ στο insomnia στο τοπικ δείξτε μας το γραφείο σας κλπ Τουλάχιστον στο ψηφιακό κόσμο θα έχω οτι θέλω και λίγο παραπάνω
kfyros Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 εκτος απο σαβουρες, ανυπαρκτη διαθεσιμοτητα στους περισσοτερους κωδικους... για το εξωτερικο ισως ειναι χρησιμο... πολύ σωστός. εκτός αν στην εφαρμογή σκάει μύτη φάτσα και σου λέει "ΤΣΑ, αυτός ο κωδικός πάει πολύ στο χώρο σου, αλλά δεν τον έχουμε" και σου βγάζει και γλώσσα. Ή συνοδεύεται από εκτιμώμενη παράδοση για τα πάντα, που συνήθως είναι 6-8 μήνες αν θες να μαζέψεις κομμάτια για να φτιάξεις μια ντουλάπα. Συνήθως φτιάχνεις συνθέσεις φρανκεστάιν στα ΙΚΕΑ. Ένα φύλο από τον τάδε κωδικό, ένα συρτάρι από τον δείνα, μια πόρτα από τον Χ, ένα αμοβολισμενο πορτάκι από τον Ψ και πάει λέγοντας,, 2
Trixas997 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 περιμένω αναβάθμιση της εφαρμογής, λείπουν τα φαγητά. χαχαχαχαχα να γιατί μου αρέσει το insomnia 1
pigeon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μακάρι να ξεκουμπιστεί μπας και δουλέψουν και οι Έλληνες επιπλοποιοί λιγάκι... κι ας είναι ακριβοί. Θα υπάρξουν και οικονομικές λύσεις. Οταν λες "οι Ελληνες επιπλοποιοί", εννοείς όσους αγοράζουν κινέζικα μονταριστά και τα πλασάρουν ως "Ιταλικά χειροποίητα"; Είναι αυτοί που διαφημίζουν ως "αληθινό ξύλο" τις μελαμίνες και τους φτηνούς καπλαμάδες; Αυτοί που πουλάνε 200%-300% πάνω από τις λογικές τιμές και που δουλεύουν με παραγγελία μηνός και αποκλειστικά με κατάλογο χωρίς να έχουν πάνω απο 5 δείγματα στοκ; Αυτοί που για να πάρεις απόδειξη πρέπει να πληρώσεις +23% ΦΠΑ στην τιμή που ήδη συμφώνησες; Ναι αυτούς γουστάρω κι εγώ... (not!). 3
Technology fan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 δεν ειναι τυχαια λοιπον ο κυριος ΙΚΕΑΣ δευτερος πιο πλουσιος ανθρωπος στην ευρωπη πισω απ τον μιστερ ΖΑΡΑ .. τι να τα κάνεις τα λεφτά αν δεν τα χρησιμοποιείς ??? http://www.swedishwire.com/component/content/article/1-companies/17245-ingvar-kamprad-recycles-tea-bags-and-steals-salt Αν όχι για σενα κάνε κάτι για τους συνανθρώπους σου... Ακόμη και να τα ξόδευε για εκείνον, εμμέσως θα οφελούνταν και άλλοι άνθρωποι.
Kapws Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μακάρι να ξεκουμπιστεί μπας και δουλέψουν και οι Έλληνες επιπλοποιοί λιγάκι... κι ας είναι ακριβοί. Θα υπάρξουν και οικονομικές λύσεις. Έτσι, να πεταχτουν στο δρόμο και περίπου 2-2,5 χιλιάδες άτομα στο δρόμο για να δουλέψουνε τα επιπλάδικα. Καλή φάση...
mdr21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ενω το ΙΚΕΑ πουλαει πρωτης ποιοτητας υλικα και στις ιδιες χαμηλες τιμες οπως κ στο εξωτερικο... Επισης θα μεινουν χωρις δουλεια οι 2500 υψιλομισθοι υπαλληλοι του των 400Ε, ενω οι Ελληνες επιπλαδες θα τα φτιαχνουν/αποθηκευουν/πουλανε τα επιπλα με ρομποτ, χωρις να απασχολουν προσωπικο. Εχω την περιεργεια οταν ψοφισουν ολες οι κατσικες του γειτονα και ειναι ολοι οι Ελληνες με 400Ε μισθο με τι θα ασχολουνται κ θα φθονουν τοτε.
kostas_dr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Οταν λες "οι Ελληνες επιπλοποιοί", εννοείς όσους αγοράζουν κινέζικα μονταριστά και τα πλασάρουν ως "Ιταλικά χειροποίητα"; Είναι αυτοί που διαφημίζουν ως "αληθινό ξύλο" τις μελαμίνες και τους φτηνούς καπλαμάδες; Αυτοί που πουλάνε 200%-300% πάνω από τις λογικές τιμές και που δουλεύουν με παραγγελία μηνός και αποκλειστικά με κατάλογο χωρίς να έχουν πάνω απο 5 δείγματα στοκ; Αυτοί που για να πάρεις απόδειξη πρέπει να πληρώσεις +23% ΦΠΑ στην τιμή που ήδη συμφώνησες; Ναι αυτούς γουστάρω κι εγώ... (not!). Γιατί χτυπάς το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο; 1
bluesattack Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ωραια, και τον παραγγειλες τον καναπε απο το ηλεκτρονικο καταστημα, ποιος θα σου μεταφερει ενα δεμα 50 κιλων και με τι κοστος; H μεταφορικη εταιρεια.Αντε να βαλουν και αποστολη να παραγειλουμε τιποτα και εμεις που ειμαστε εκτος εδρας ..
pournaras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 H μεταφορικη εταιρεια.Αντε να βαλουν και αποστολη να παραγειλουμε τιποτα και εμεις που ειμαστε εκτος εδρας .. Δεν υπαρχει περιπτωση, ειναι τελειως διαφορετικα να τα βλεπεις στο φυλλαδιο, απο οτι να τα βλεπεις μπροστα σου. Δεν ειναι καρτα γραφικων, που απλα θα δεις τις επιδοσεις της, εδω θες να δεις πολλα πραγματα πριν αποφασισεις. Ποσο δε μαλλον οταν προκειται για ογκοδη αντικειμενα, που απο το φυλλαδιο δεν καταλαβαινεις καν το μεγεθος τους. Την εχω παθει αρκετες φορες, να κοιταω στο φυλλαδιο, να παιζω με 2-3 που θελω να δω απο κοντα, και τελικα στο καταστημα να μη μου κανει κανενα, και να διαλεγω τελειως διαφορετικο. Οσον αφορα τα μεταφορικα, για ρωτα ποσο θα σου παρουν για να σου φερουν ενα καναπε σπιτι σου... Οι μεταφορικες εκει, αξιζουν μονο αν εχεις ολοκληρη μετακομιση απο επιπλα, αλλιως θα σου πιασουν το πωπουδακι.
Kapws Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 ... Επισης θα μεινουν χωρις δουλεια οι 2500 υψιλομισθοι υπαλληλοι του των 400Ε, ενω οι Ελληνες επιπλαδες θα τα φτιαχνουν/αποθηκευουν/πουλανε τα επιπλα με ρομποτ, χωρις να απασχολουν προσωπικο ... Ενώ ο Έλληνας επιπλοποιός επειδή είναι large θα σκάει χιλιαρικάκι στο παλικάρι/κοπέλα που θα έχει στο μαγαζί του είτε να για κάνει απλά την πώληση σε πελάτες, είτε για να τα κατασκευάσει. Τα ίδια σκατά παντού...
mdr21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ενώ ο Έλληνας επιπλοποιός επειδή είναι large θα σκάει χιλιαρικάκι στο παλικάρι/κοπέλα που θα έχει στο μαγαζί του είτε να για κάνει απλά την πώληση σε πελάτες, είτε για να τα κατασκευάσει. Τα ίδια σκατά παντού... Τα κερδη του ομως ο Ελληνας επιπλοποιος θελει-δεν θελει θα τα φαει στην Ελλαδα, δεν θα καταληξουν σε Σουηδικους τραπεζικους λογαριασμους, να τα τρωνε τα ανηψια εκει. Επισης σε 100 Ελληνες επιπλοποιους θα βρεθουν 50-20-10-2 σωστοι επαγγελματιες που θα προσφερουν καλες εργασιακες συνθηκες σε σχεση με τον 1 που προσφερει 400Ε για 12ωρα. Ξαναθυμιζω το προβλημα της χωρας ειναι οτι δεν παραγει τιποτα, ενω την ιδια ωρα εχει τεραστιο δημοσιο τομεα. Οχι οτι εχει (?) ακριβα προιοντα. Αν κρινω ομως ποσο φανατισμενοι και υπερπροστατευτικοι ειναι με τις αλυσιδες που εργαζονται, οι γνωστοι μου κακοπληρωμενοι ιδιωτικοι υπαλληλοι, καταλαβαινω οτι τελικα πιο σημαντικο ειναι να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. Γι'αυτο δεν εχουμε κ καμια ελπιδα και ειμαστε ολοι καταδικασμενοι αργα ή γρηγορα να γινουμε ευχαριστημενοι υπαλληλοι-στρατιωτες των 400Ε. Προσωπικα εχω ψωνισει αρκετα πραγματα απο ΙΚΕΑ, οχι ομως επειδη ηταν λιγο φτηνοτερο απο τους Ελληνες, αλλα λογω του οτι οι Ελληνες δεν ειχαν καλαισθητα συγχρονα προιοντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα