insomniageo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Πρόβλημα με το The Sims 4 - Κλείνει απότομα χωρίς μήνυμα καλημερα εχω παρει για την κορη μου το sim 4 και το τρεχει σε δικο της υπολογιστη. το παιχνιδι τρεχει ανοιγει κανονικα αλλα μετα απο λιγο απλα κλεινει χωρις καποιο μυνημα, χωρις να κρασαρει ολος ο υπολογιστης μονο το παιχνιδι. Εψαξα το τι χρειαζεται το παιχνιδι και απο οτι ειδα ο υπολογιστης της περναει τα ελαχιστα απαιτουμενα του παιχνιδιου. Επειδη δεν ειναi ευκολο οικονομικα να αρχισω να αλλαζω ενα ενα τα υποσυστηματα του υπολογιστη για να βρω τι φταιει αν μπορει καποιος να με βοηθησει; ως προς το που να κινηθω και τι να ψαξω ευχαριστω συνθεση υπολογιστη μητρικη msi 760 gn -p23 επεξεργαστης amd phenom ii x6 1050t μνημη 4 gb ddr3 καρτα γραφικων amd radeon hd5570 λειτουργικο win 10 home 32bit
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δεν το έχω το παιχνίδι, αλλά μέχρι να απαντήσει κάποιος που ξέρει δες αν τα updates τα κάνει κανονικά μέσω origin. 1
insomniageo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 micos000 ευχαριστω για την απαντηση απο οτι ειδα εκανε κανονικα τα updates τελικα βρηκα το προβλημα και η λυση ηταν απλη αλλα μπελαλιδικη εκανα νεα εγκατασταση windows 64bit για να βλεπουν ολη την διαθεσιμη μνημη και να μην κρεμαει το παιχνιδι απο μνημη
MasterX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Η ανηψια μου θελει να αγορασει το SIms 4 πως μπορουμε να το βρουμε σε καλυτερη τιμη απο τα 40ε που βλεπω; παιζουν συχνα προσφορες; Skroutz βλεπω κωδικους απο 20ε..δεν ειναι ολοκληρο το παιχνιδι; και ποια η διαφορά ΕΑ και Origin?
chromich Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες αγόρασα από γνωστό φυσικό κατάστημα το Sims 4 για PC. Αντιμετωπίζω πρόβλημα στην εγκατάσταση. Αφού κάνει εγκαταστάση το Origin, σταματάει και βγάζει μύνημα πως πρέπει να κατεβάσω νέα έκδοση του, αλλά και αν το κάνω μου λέει πως δεν μπορεί να συνεχίσει και σταματάει την διαδικασία. Παρακαλώ για βοήθεια. Χρησιμοποιώ ένα λάπτοπ HP με Windows 10 64 bit. 4 gb μνήμη. Φιλικά Χρόνης
comfuzio Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Αν είναι εύκολο βάλε από την αρχή το νεότερο origin, λογικά θα κάνεις μετά activate το serial number που είχε μέσα στο κουτί
ilias78 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Έχω περασμένο το sims 4 στο σταθερό pc με αρκετά expansions. Όλα αγορασμένα κ κατεβασμένα από την ea. Αν συνδεθώ με τον λογαριασμό μου στο laptop, θα με αφήσει να τα κατεβάσω ξανα (εννοείται δωρεαν) για να τα έχω όλα κ εκεί?
Despotas Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Τα παιχνίδια δένονται με τον λογαριασμό σου. Εφόσον χρησιμοποιείς τον ίδιο μπορείς να τα έχεις και στο laptop. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2024 από Despotas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα