Luxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Το θεμα ειναι να μη κολλαει ομως. Με τον υπολογιστη της υπογραφης και το sims3 κολλαει. Οχι λογω απαιτησεων, αλλα επειδη ειναι χαλια γραμμενος ο κωδικας.
SOADNICK Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=rqkwXtMusEU Sim-Creation trailer.. Φθινόπωρο 2014 η κυκλοφορία (Q3 2014) http://uk.ign.com/games/the-sims-4-game/pc-123516
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 14 years since the original, The Sims 4 finally replicates real life perfectly
Millennium Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Build mode trailer. https://www.youtube.com/watch?v=Qfbak5pm0bI
wazzaa Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πολύ ωραία όλα τα βίντεο.....Τα παιδιά μου θα παίζουνε sims..... Πιστεύω δεν θα σταματήσει ποτέ αυτή η σειρά να βγάζει παιχνίδια...Τέλος πάντον. Είναι Next-gen?? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΠαρόλ'αυτά να μιλήσω σοβαρά. Σε ένα πράγμα παραδέχομαι το Sims ότι σε κάθε καινούργιο αυξάνουνε τις επιλογές κατα πολύ.Βέβαια κάποιος θα πει "Καινούργιο είναι. Αυτονόητο να το κάνουν αυτό" . Όχι δεν είναι αυτονόητο για όλες τις εταιρίες...
michael92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 GTP γραφικά. Το ότι είναι cartoony δεν είναι δικαιολογία για να είναι κακής ποιότητας. Έπρεπε να στοχεύουν σε pixar quality imo.
Bigi444444 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ναι, ακριβώς.Όλοι αυτοί που παίζουν sims το παίζουν για τα γραφικά του.Και όλοι αυτοί που παίζουν sims ξέρουν τι σημαίνει ο όρος γραφικά ή έχουν λάπτοπ που μπορεί να βγάλει γραφικά...Έλα ρε συ.Ζημιά θα τους κάνει εαν στοχεύσουν στα γραφικά γιατί θα χάσουν σε πωλήσεις αφού άπειρος κόσμος δε θα μπορεί να το παίξει. 2
SOADNICK Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Τα μόνα πράγματα που μου άρεσαν σε όλα τα Sims ήταν η κατασκευή σπιτιών και το χτίσιμο τοίχου γύρω απ' την πισίνα ώστε να σκοτώσω όποιον κολυμπούσε... 2
grotenfrod Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 DLC fest προβλέπω πάλι. Τελείως ανήθικο πάντως να μη βάζουν αυτά που στάνταρ χρειάζονται μετά από 3 τίτλους στο base game. Σεζόν κατοικίδια και ένα σωρό επιλογές για μαλλιά κτλ. Πάντως από το 1 έχω ροκανίσει άπειρες ώρες χτίζοντας. Το καταραμένο το origin με απωθεί λιγάκι από αγορά day 1.
wazzaa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Φαίνεται καλό και αυτό το βίντεο... Να δούμε τι θα δούμε..... Πάντος Sims είναι.... Δεν περιμένω και πολλά γιατί δεν ξέρω τι πράγματα παραπάνω μπορώ να πάρω από τέτοιο παιχνίδι.....Ελπίζω να μπορώ να φτιάξω πιο εύκολα το σπίτι τον ονείρων μου
grotenfrod Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Τελευταία ανακοίνωση πριν λίγες μέρες ήταν πως στο αρχικό πακέτο δεν θα υπάρχουν todlers και πισίνες γιατί...επικεντρώθηκαν σε άλλα πιο σημαντικά πράγματα και emotions. Το έψηνα να το πάρω αλλά τελικά για ακόμη μια φορά ξέχασα τι εστί ΕΑ. Θείος και πάλι θείος. 1
SOADNICK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Τελευταία ανακοίνωση πριν λίγες μέρες ήταν πως στο αρχικό πακέτο δεν θα υπάρχουν todlers και πισίνες γιατί...επικεντρώθηκαν σε άλλα πιο σημαντικά πράγματα και emotions. Το έψηνα να το πάρω αλλά τελικά για ακόμη μια φορά ξέχασα τι εστί ΕΑ. Θείος και πάλι θείος. Don't worry, θα βγουν με DLC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα