Προς το περιεχόμενο

The Sims 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sims_4_logo.png

The Sims 4 is the next installment of The Sims franchise. On Monday, May 6th 2013, Maxis confirmed that it will be released on Mac and PC in early 2014.

The Sims 4 celebrates the heart and soul of the Sims themselves, giving players a deeper connection with the most expressive, surprising and charming Sims ever in this single-player offline experience. The Sims 4 encourages players to personalize their world with new and intuitive tools while offering them the ability to effortlessly share their creativity with friends and fans.

Link.png Site: Source

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω για Sims 3 το κοβω με καλυτερα γραφικα + περισσοτερα μαλλια, ρουχα κτλπ, θα δειξει.

Επεξ/σία από SOADNICK
Δημοσ.

Αν έχεις κοπέλα, ξέρεις γιατί.. :P

Γιατί πάλι θα βγάλουν 100 επεκτάσεις, πάλι τα updates και ο launcher θα είναι broken και γενικά θα χάσω 25+gb απο τον hdd μου. :P

• Like 3
Δημοσ.

Αν έχεις κοπέλα, ξέρεις γιατί.. :P

Γιατί πάλι θα βγάλουν 100 επεκτάσεις, πάλι τα updates και ο launcher θα είναι broken και γενικά θα χάσω 25+gb απο τον hdd μου. :P

χαχα, και που το base game να ειναι ~14gb (το 3 ηταν ~6). Θα χρειαστεις εναν 80αρη HDD για το Sims μονο.

Δημοσ.

Πές μου τέτοια να αρχήσω να κλαίω απο τώρα.. :P

To save άλλα 8gb, custom content άλλα 15+.. Ένας 160αρης πιστεύω να αρκεί. :P

To save του 3 ποσο ειναι?

Καλα το custom content το βλεπω να σε διαλυει, επειδη θα παιζει κοπελα θα περασει, Sims 4, Sims 4 Pets, Sims 4 (κατι με επαγγελματα), Stuff Pack IKEA, Stuff Pack Katy Perry (υπαρχει για το 3). Αντε βρε, καλα θα περασεις.

Δημοσ.

Κάπου 3-4gb πιάνει σ' εμένα.

Δεν μιλάω για επεκτάσεις, αλλά για υλικό φτιαγμένο απο χρήστες. ;)

Ναί, όπως καλοπερνάω και τώρα, που κάνεις update, παθαίνει κοκομπλόκο το παιχνίδι και τα ξαναπερνάω όλα απο την αρχή. :P

Δημοσ.

Κάπου 3-4gb πιάνει σ' εμένα.

Δεν μιλάω για επεκτάσεις, αλλά για υλικό φτιαγμένο απο χρήστες. ;)

Ναί, όπως καλοπερνάω και τώρα, που κάνεις update, παθαίνει κοκομπλόκο το παιχνίδι και τα ξαναπερνάω όλα απο την αρχή. :P

Βασικα save εννοουσα τον φακελο στα εγγραφα που ειναι αποθηκευμενες οι ρυθμισεις η προοδος στο παιχνιδι κτλπ.

Εντωμεταξυ στο Sims 3 πως ενεργοποιεις το v-sync?

Δημοσ.

μονο αν εξαφανίσουν τα περισσοτερα rabbit holes θα ασχοληθω..

Γιατι ετσι?
Με ξενέρωσαν αρκετά στο 3. Μα να μην μπορείς να δεις που τρώει το φαγακι του ο άλλος στο εστιατόριο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...