Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να μου δώσετε τα φώτα σας στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Έχω ένα cd με τα windows 2000, αλλά βάζοντας το στο pc δεν λέει να κάνει boot... Έχω ακούσει πως αυτό το πρόβλημα λύνεται με δισκέτες... Πώς ακριβώς γίνεται αυτή η διαδικασία όμως; Γιατί δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Και μια άλλη ερώτηση... Γίνεται να φτιάξω bootable cd με windows 2000? Γιατί με τις δισκέτες είναι πιο χρονοβόρα η δουλειά...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.  

Δημοσ.

εε μωρε είναι λίγο outdated τώρα windows 2000, install με floppy, όσο και παλιό να είναι το pc με windows ΧΡ κάπως θα παιζει. Κατέβασε ένα Windows ΧΡ service pack 3.

Aμα το γράψεις σωστά και δεν κάνει boot ούτε αυτό θα φταίει το drive τότε βεβαιώσου πως το εxεις σύνδεση σωστά πως είναι στο Bios σεταρισμένο να κάνει boot. Αλλιώς δοκίμασε και αλλο drive

Δημοσ.

Θα κατεβάσεις από εδώ την δισκέτα εκκίνησης τον win98 

http://www.allbootdisks.com/download/98.html

που έχουν και οδηγό για cdrom (επίτευγμα... )

έτσι θα μπορείς να τρέξεις το exe για την εγκατάσταση.

Αν θες μπορείς να το κάνεις το cd bootable με αυτό το δισκάκι,δες εδώ για τα βήματα

http://cdburnerxp.se/help/Data/bootdisc

Πάντως συμφωνώ,ιδίως τα win2000 τι τα θες;;; Για server δεν ήταν αυτά;;  

Δημοσ.

Πάντως συμφωνώ,ιδίως τα win2000 τι τα θες;;; Για server δεν ήταν αυτά;;  

Υπηρχαν 2000 server και 2000 workstation. Τα δευτερα ηταν αντιστοιχα των xp pro.

2000 home αντιστοιχο δεν υπηρχε γιατι αυτο το κομματι ακομα καλυπταν τα 98/Me

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το πρόβλημα τελικά λύθηκε με τις δισκέτες. Απλά ήθελε λίγο περισσότερο ψάξιμο και υπομονή... 

@Universal Soldier, ο υπολογιστής είχε windows xp, αλλά κόλλαγε αφάνταστα. Είχε έναν Intel Celeron 400MHz. Αυτό τα λέει όλα πιστεύω... 

Τώρα έχω άλλο πρόβλημα. Όλα καλά με την εγκατάσταση των Windows 2000, αλλά πως γίνεται να έχω ασύρματη σύνδεση στο internet? Πιο συγκεκριμένα έχω μια κεραία TP-Link WN722N, έβαλα driver της κεραίας και την αναγνωρίζει μια χαρά. Το θέμα είναι πως μπορώ να βρω την επιλογή για ασύρματη σύνδεση...? 

Επεξ/σία από chrispower

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...