tstavrou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Με αφορμη αυτο θεμα θα ηθελα τις συμβουλες/γνωσεις σας για λαπτοπ (δε ξερω μοντελο) το οποιο θα μου φερουν και το χρησιμοποιουν καιρο ατομα και παιδια οχι εξοικειωμενα με τη τεχνολογια και οσο να'ναι σερνεται. Γνωριζουν τα βασικα... Εκτος απο καθαρισμα temporary files, ccleaner, antivirus, defragment τι αλλο μπορω να του κανω για να ερθει στα ισια του? Ξερω το καλυτερο θα ηταν το format αλλα δεν υπαρχει σοβαρο λογος απο οτι λενε να καταληξουμε εκει. Δε θελω κιολας για να μη χαθουν και αρχεια που τα θελουν. Γενικοτερα σε ενα pc τι μπορουμε να κανουμε για να αναζωογονηθει? Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Λιγο αργα η απαντηση αλλα οκ. Αν δεν μας πεις ποιο μοντελο δεν μπορουμε να σου πουμε και πολλα. Αλλα γενικα για να νιωσει καλυτερα ενα λαπτοπ του κουμπωνουμε μεγαλυτερη ram (αν παιρνει) και εναν ssd. Οσο για την συντηρηση στο κομματι του software, αυτοματη ανασυγκροτηση σβησιμο temp files και ενα antivirus αρκουν. Και αν λες οτι χρησιμοποιειται απο παιδια και διαφορα ατομα ασχετα με την τεχνολογια, η καλυτερη λυση σου θα ηταν το deepfreeze. Ενα ειδικο προγραμμα που συνηθως υπαρχει στα internet cafe και ειναι θαυματουργο σε τετοιες περιπτωσεις.
tstavrou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Το deepfreeze το εχω υποψιν μου. Ακομη περιμενω να μου το φερουν... Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App
Sirios8e Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Πρωτα σταματας την χρηση του advanced system care γιατι σε καποια στιγμη θα σου δημιουργησει προβληματα. Εχεις τον δισκο σου χωρισμενο σε 2 partition ,ενα για το λειτουργικο πχ 80GB και ενα για αποθηκη για τα δεδομενα σου. Ετσι σε περιπτωση επανεγκαταστασης του λειτουργικου η δουλεια σου γινεται ευκολα. Αν θες χρησιμοποιεις προγραμματα σαν το Returnil - DeepFreese για να εχεις τον υπολογιστη σου σαν καινουργιο με μια επανεκκινηση. Tο returnil ειναι παρομοιο με το deepfreeze?
silverado Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Tο returnil ειναι παρομοιο με το deepfreeze? Ναι αλλα δεν κανει για Win 8. Στα Win 7 και εγω χρησιμοποιω παντα το Returnil.
Sirios8e Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Στην σελιδα του κατασκευαστη λεει οτι παιρνεις την πληρη εκδοση μονο με μια registration. Iσχυει οντως, η ειναι για καποιο χρονικο διαστημα?
Sirios8e Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 δυστυχως οχι απ οσο γνωριζω αλλα μπορεις να το εχεις και διαφορετικα... με το συγκεκριμενο προγραμμα βλεπεις την υγεια του δισκου,αν εχει bad sectors,αν υπαρχει σωστη επικοινωνια του δισκου με τη μητρικη,γενικοτερα τα παντα To hdd sentinel, δεν κανει την ιδια δουλεια που κανει και ο ελεγχος σφαλματων του σκληρου?
άδικος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 To hdd sentinel, δεν κανει την ιδια δουλεια που κανει και ο ελεγχος σφαλματων του σκληρου? Κάνει και αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα