Gunix Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Θα ήθελα την βοήθεια σας. Ψάχνω στο google να βρω αν μπορώ να κατεβάζω στην αγγλία και δεν βρήσκω. Μήπως ξέρετε να μου πείτε. Επίσης είχα διαβάσει ότι στην αγγλία δεν επιτρέπεται το the pirate bay.
isay Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Γενικά δεν υπάρχει νόμος τύπου Γαλλίας με τα τρία χτυπήματα. Για torrents Εχουν μπλοκάρει την διεύθυνση του PB αλλά υπάρχουν Mirrors. Για torrents κάθε εταιρεία έχει την πολιτική της αλλά το επιτρέπουν γιατί το torrents δεν είναι μόνο για κακό. Οι περισσότερες έχουν «κόφτες» στις ώρες αιχμής. Σε φοιτητικές εστίες απαγορεύεται δια ροπάλου (τουλάχιστον σστο 90% των περιπτώσεων) και αν τρέξεις torrents τρως διακοπή για κάποιες μέρες και fee επανασύνδεσης Για downloads τύπου uploaded, easybytez Μέσες άκρες ισχύουν τα ίδια με Ελλάδα. Εννοείται οτι άμα κατεβάζεις «πολύ παράνομα πράγματα» είναι σίγουρο οτι οι αστυνόμοι θα σου χτυπήσουν την πόρτα.
Gunix Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Που μπορω να βρω πληροφοριες για να ενημερωθω?
Universal Soldier Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Eγώ που ήμουν χρονια αγγλία κατέβασα όλα και τα πάντα 24/7 χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να με ενόχληση κανεις.
SPANK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Σχετικά ειναι ολα αυτα με τους νόμους ειναι βασικά μην σου κάτσει η στραβή , φίλος που ειναι στην γερμανία και μου λεει οτι τα κυνηγάνε αυτος δεν ειχε ποτε καποιο θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα