Kalamaris_95 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Όχι δυστυχώς Sent from my MT11i using Insomnia
umbrella co. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Tους οδηγους θα τους βρεις απο το internet, αν δεν ξερεις ποιοι ειναι ακριβως γραψε μας απο τι αποτελειται το pc για να τα βρουμε. Οσο για τα windows, θα πρεπει να τα αγορασεις. Οταν αγορασες το pc ηρθε με προεγκατεστημενο λειτουργικο? Ακομα κι ετσι πρεπει να εχεις καπου το cd\dvd ανακτησης.
Kalamaris_95 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Windows σπασμένα μου τα έβαλε ένας γνωστός Sent from my MT11i using Insomnia
umbrella co. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ενταξει, τοτε ξαναβαζεις αυτα και εισαι comple.
Kalamaris_95 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μισο μισο. Οταν κανείς φορματ διαγράφει και το λογισμικό??? Sent from my MT11i using Insomnia
umbrella co. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Το format διαγραφει τα ΠΑΝΤΑ και αφηνει τον δισκο εντελως κενο.
Kalamaris_95 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Τελικά drivers και σχετικά έχω αλλα μόνο για την mobo και την gpu. Θα χρειαστώ κιαλους? Sent from my MT11i using Insomnia
umbrella co. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Πιθανον και για το modem\router. Σημειωσε καπου τα συνθηματικα για να μπαινεις στο διαδικτυο γιατι θα πρεπει να τα πληκτρολογησεις ξανα μετα το format. Επισης, αν εχεις καποια καρτα τηλεορασης η ηχου (οχι την ενσωματωμενη του mobo) εγκατεστημενη, χρειαζεται κι αυτη τους οδηγους της. Τελευταια, το cd του monitor, αν εχεις καποιο-αυτο συνηθως γιατι μερικα Monitor εχουν ενα color profile το οποιο πρεπει να εγκαταστησεις για να εχει σωστη χρωματικη αποδοση-αλλα αν δεν το εκανες την πρωτη φορα αγνοησε το.
Kalamaris_95 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Όχι για οθόνη δεν έχω κάποια προφίλ αποθηκευμένα οπότε δεν θα χρειαστεί. Αμα κατεβάσω τα windows 8 από pirate bay και τα περάσω σε ενα στικακι η δισκακι μπορώ να τα περάσω? Βασικά τα σηκώνει το pc? Το σύστημα ειναι στην υπογραφή μου. Sent from my MT11i using Insomnia
umbrella co. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Οχι, δεν θα εχεις καποιο προβλημα με τα win 8 και το συστημα σου. Τωρα οσον αφορα τα πειρατικα, δεν γνωριζω να σου πω.
Kalamaris_95 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μια αναβάθμιση με 4gb επιπλέον, έναν Samsung ssd 120gb και τα win8 64bit τα αυθεντικά θα δώσει άλλον αέρα φαντάζομαι. Η όχι? Sent from my MT11i using Insomnia
Bspus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μια αναβάθμιση με 4gb επιπλέον, έναν Samsung ssd 120gb και τα win8 64bit τα αυθεντικά θα δώσει άλλον αέρα φαντάζομαι. Η όχι? Sent from my MT11i using Insomnia και ετσι να ειναι το φορματ δεν το γλυτωνεις, οποτε καντο πρωτα και αν δεν μεινεις ικανοποιημενος, προχωρα και σε αγορες. Δεν νοειται με το hardware που ανεφερες να εχεις την παραμικρη καθυστερηση σε καθημερινες εργασιες. Τα αυθεντικα windows θα δωσουν νεα πνοη στη συνειδηση σου περισσοτερο παρα στο συστημα. Οχι οτι δεν θα βοηθησουν και εκει τα win8 + extra ram αλλα οπως ειπα δεν εχεις προβλημα hardware
Kalamaris_95 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Οκ παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! Θα ξαποστάσω αμα χρειαστώ βοήθεια για το φορματ. Sent from my MT11i using Insomnia
xristosk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 άμα θες να το πετάξεις βέβαια δώσε το σε μένα να σου το πετάξω εγώ μην παιδεύεσαι να πηγαίνεις σε κάδους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα