Kalamaris_95 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Λοιπον παιδια εχω σοβαρο προβλημα με το pc μου. Το συστημα το εχω σε photo( το cpu ειναι amd fx-4100 3.6ghz) Το προβλημα μου ειναι οτι κολαει σε οτι κανω και δεν κανω. Για παραδειγμα ο Mozilla βγαζει καθε 20 δευτερολεπτα οτι δεν ανταποκρινεται γενικα λειτουργει χαλια παρολο που εχω κανει τα Updates πρεπει να κανω 10 restart για να δουλεψει κανονικα. Κατεβασα τον chrome τα ιδια ακριβως, ποιος αργος και απο την καθυστερηση. Δεν μιαλω για explorer(αν και απο αυτον κανω το νημα τωρα)... Η ταχυτητα μου ειναι παντα στα 13-14 Mbps οποτε δεν νομιζω να ειναι προβλημα αυτο. Μπαινω να παιξω planetside 2 με γραφικα στα χαλια και κρασαρει στην πρωτη κινηση, nfs world το ιδιο πραγμα Lag καθε λιγο και λιγακι. Παινω lol και καθε 1-2 λεπτα με πεταει μονο του στην επιφανεια εγρασιας χωρις να παταω τπτ. Στο cod4 κρασαρει πολλλες φορες ουτε να παω στην επιφανεια εργασιας να το κλεισω δεν γινεται και αναγκαζομαι να παταω 100 φορες ctrs+alt+dlt γιατι ουτε αυτο δνε μποριε να βγει με την πρωτη. Οταν κανω Boot το pc εκτος και μαπινω στην επιφανεια εργασιας αλλες φορες κρασαρει, αλλαες φορες με βγαζει τα εικονιδια ασπρα και κανει 80 ωρες να τα βγαλει ολα. Αφου περιμενω κανα τριλεπτο απο την ωρα που θα μπω στο desktop να φωρτωσουν ολα καλα μην τυχον και κρασαρει παλι. Γενικα εχω πολλα προβληματα τα οποια με σπαν τα νευρα σε βαθμο να θελω να σπασω την οθονη μου. Να αρχισω να ψηνω τους γονεις μου για νεο pc η να δω για καμια αναβαθμιση; Οποιος ξερει παιδια ας πει γιατι ειναι σημαντικο.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 το βασικοτερο,κατεβαζεις Hard disk sentinel και βλεπεις την υγεια του δισκου,μαλλον απο εκει εχεις προβλημα.
evoracing Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Πλάκα κάνεις έτσι? Όχι και πέταμα ρε φίλε.... Όπως λέει και ο Xristaras12, επίσης δεν δείχνει CPU temp δες το καλού κακού που άμα κρίνω από τα ολικά temp δεν πρέπει να είναι ψηλά (όχι οτι είναι από εκεί το θέμα αλλά για ρίξε μια ματιά).Το σύστημα πόσα χρόνια το έχεις?Δεν αποκλείουμε βέβαια και το θέμα του ιου. Δες το life του HDD, άμα είναι καλά πάμε για scan.
xristosk Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 κάνε αυτό που σου λέει ο συνονόματος από πάνω και ρίξε και κανένα καλό scan με antivirus και malwarebytes
Kalamaris_95 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Απο 2010 ειναι το pc από οτι θυμάμαι. Sent from my MT11i using Insomnia
Xristaras12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 δεν εχει καμια σημασια το ποτε το εχεις,αν θες εσυ να αναβαθμισεις ειναι αλλο θεμα.
Kalamaris_95 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Εγώ ρωτάω αν θέλει αναβάθμιση...<br> Ας πούμε ένας ssd 64gb για να τρέχω το os και κάνα 5-6 ακομα πρόγραμματα και 2gb ram ακομα θα έδειχναν κάποια διαφορά?<br><br> Sent from my MT11i using Insomnia
evoracing Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 δεν εχει καμια σημασια το ποτε το εχεις,αν θες εσυ να αναβαθμισεις ειναι αλλο θεμα. Το ρωτάω γιατί ένας HDD κάτι μηνών δεν θα έβγαζε τόσο γρήγορα bs. Εγώ ρωτάω αν θέλει αναβάθμιση...<br> Ας πούμε ένας ssd 64gb για να τρέχω το os και κάνα 5-6 ακομα πρόγραμματα και 2gb ram ακομα θα έδειχναν κάποια διαφορά?<br><br> Sent from my MT11i using Insomnia Για SSD σίγουρα θα έβλεπες τεράστια διαφορά, τώρα για RAM νομίζω καλά είναι ανάλογα και την χρήση που του κάνεις. Screenshot από HDD Sentinel στείλε.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 το αν θελει αναβαθμιση το ξερει η τσεπη σου και οι αναγκες σου γιατι αν το παμε αναλογικα θες αναβαθμιση σε ολα πχ μια 7970,εναν 8350 κλπ κλπ ενας ssd ναι θα εκανε το συστημα πιο αερατο στο boot και στο ανοιγμα εφαρμογων,τιποτα παραπανω επισης αν ψαχνεις για ssd καλυτερα στα 120GB τα 64 ειναι λιγα εκτος κ αν θα περασεις ΜΟΝΟ windows χωρις προγραμματα. 1
Hawk7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Παρτα τα πραγματα με την σειρα. Μνημη;4γιγα,εχεις!ddr3 lc9. cpu;τετραπυρηνος με 4 και 8 L2 και L3 αντιστοιχα! 6700 series γραφικα;εχεις! Συμπερασμα.Αν δεν εχεις θεμα θερμοκρασιων σε καποιο επιμερους υποσυστημα σου,και ΔΕΝ εχεις ιους,τοτε αν ο δισκος σου ειναι καποιων ετων,εστω και 3,αναλογα της χρησης,απο εκει θα ειναι το προβλημα σου. Προσφατα αλλαξα σε φιλο,παλιο λαπτοπ acer δισκο,και το μηχανημα πεταξε!Ηταν ρημαγμενος,και εφτιαχνες τσιγαρο μεχρι να ανοιξει ο firefox.Αntivirus,ουτε κατα διανοια δεν σηκωνε. Προσωπικη μου γνωμη με ssd,θα δεις ενα αλλο μηχανημα.Εσυ ξερεις τι μπορεις να αλλαξεις και να διαθεσεις. Αν εχεις χρηματα,και σε "κουρασε" αυτο που εχεις,κανε αναβαθμιση περισσοτερη. 1
Kalamaris_95 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Το λειτουργικο παίζει κάποιο ρόλο. Αμα βάλω ας πούμε τα 64bit θα έχω διαφορά? Γιατί απο οτι ξέρω με τα 32bit έχω 3.25 gb ram. Δηλαδή για να μην τα βγάζω ενα ενα. Αμα βάλω 2gb ram ακομα, έναν 120γιγα ssd και 64bit win7 θα έχω τρομακτική διαφορα? Sent from my MT11i using Insomnia
Xristaras12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 μονο ο ssd θα σου δωσει τον παραπανω αερα στο συστημα σου και η ραμ αν χρησιμοποιεις πολλα και βαρια προγραμματα που την χρειαζονται το λειτουργικο ειναι λειτουργικο δεν θα σου κανει πιο γρηγορο τον επεξεργαστη Βεβαια σε περιπτωση που αναβαθμισεις τη ραμ χρειαζεσαι 64bit os για να δει παραπανω απο 3.25 οπως εγραψες κ εσυ
Kalamaris_95 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ωραία τότε. Αναμένεται για υγεία του δίσκου. Sent from my MT11i using Insomnia
Xristaras12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 επειδη καταλαβαινω οτι ο υπολογιστης αργει,αν εχεις καποιο δευτερο μηχανημα και ενα αδειo cd υπαρχει το προγραμμα δωρεαν σε bootable μορφη
Kalamaris_95 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Αυτήν την στιγμή ανοιγοκλεινω τον Firefox μήπως δουλέψει για να ανεβάσω το screenshot...Να τα αποτελεσματα. Εκανα συντομο σελφ τεστ γιατι μετα θελει εγγραφη δλδ λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα