Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα κ με το ppl τωρα.ητανε 1.8v και το πηγα 1.625 και ξαναετρεξα 3d11.ακριβως τα ιδια temps βγηκανε οποτε δεν εκανε δουλεια.πως τα βλεπεις τα temps τωρα?μηπως να εκανα μι αποπειρα να βαλω ic diamond 7 παστα?

Δημοσ.

Οσο το κρατας το Max κατω απο 70 εισαι καλα.. Και τα temps που βλεπεις ειναι στα 100% το cpu,δλδ στα παιχνιδια θα εισαι πολυ χαμηλοτερα. Οποτε ναι μια χαρα πιστευω πως εισαι τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

οποτε λες να μην τη πειραξω την παστα ε?ρωταω γιατι βλεπω οτι 1-2 cores ειναι πιο πανω απο τους αλλους.

Δημοσ.

ποια παστα εχεις εσυ?μπορεις να τρεξεις ενα 3d11 εαν δεν σου ειναι δυσκολο να συγκρινω λιγο? :)

Δημοσ.

πω εσυ πολυ χαμηλα εισαι.σχεδον 12-13c κατω απο το μενα.και εισαι 4.5GHz?τι παστα εχεις?

edit:μολις ετρεξα ενα vantage με το 30.5 μεσα στο δωματιο.4,3GHZ o cpu στα 1.215V.

post-226136-0-78638500-1375459159_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτη ειχα βαλει απο φιλο http://www.okcomputer.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=1005&category_id=191&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=56

Αλλα δεν ξερω τι αλλο παιζει με εσενα. βεβαια εγω εχω 140αρια,πισω,πανω,κατω και δυο μπροστα. Μπορει να ειναι και το κοματι ρε σι τι να πω..

Δημοσ.

εχω και τετοια να βαλω αλλα αυτη θελει πολυ cure time πανω απο 200 ωρες,η αλλη λυση ειναι να δοκιμασω icd7.μηπως ειναι η ψυχτρα σου καλυτερη.α και κατι αλλο,windows 7 εχεις?

Δημοσ.

τι να πω δεν ξερω.παντως σε σχεση με μενα εισαι πολυ κατω στις θερμοκρασιες.και το κουτι το εχω αψογο μεσα,ολα τα καλωδια συμμαζεμενα και ειναι και full tower.μπορει να φταιει η παστα.δεν ξερω.

Δημοσ.

μα μιλαμε για μεγαλη διαφορα.τοσο χαλια να μπηκε η παστα?πιστευω πολυ καλα την εβαλα και δεν ειναι πρωτη φορα που αλλαζω παστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...