Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες αλλαξα την παστα στον cpu και εβαλα prolimatech pk-1.ειμαι καλα απο θερμοκρασιες η δεν επιασε καλα η παστα?εχω 30c στο δωματιο και ο cpu τρεχει στα 4.3GHz με 1.250v.ευχαριστω!

post-226136-0-52474200-1375443499_thumb.jpg

post-226136-0-09781400-1375443506_thumb.jpg

Δημοσ.

Χμμ..Εχω τον ιδιο επεξεργαστη. Η φταιει που εισαι σε αρκετα θερμο δωματιο.Η το κουτι σου δν θα φημιζεται για τις θερμοκρασιες του,Η κατι δεν παει καλα...Βασικα εχεις δωσει αρκετο ρευμα θα ελεγα για να πιασεις τα 4.3Ghz..Και μαλλον αυτος θα ειναι και ο λογος. Εγω με ειμαι stable 4.5 με 1.2V,οπου μαλλον επεσα σε κομματι. Στο Prime95 μετα 15 λεπτα blendering ειχα max 68C και η ψυκτρα ειναι η παλια Corsair A70 που εκανε 38Ε. To airflow στο κουτι ειναι σωστο?

Δημοσ.

στο κουτι εχει ενα μανισιο επανω μεγαλο ο οποιος ειναι output.μετα εχει ενα μπροστα κατω παλι μανισιο ο οποιος ειναι Input.μετα εχω ενα πισω που ειναι output και εναν στα πλαγια που ειναι input.αμα μπορει καποιος να βοηθησει του ειμαι υποχρεως.

Δημοσ.

Σωστα εχουν μπει τα ανεμηστηρια. Υποθετουμε οτι ειναι και καθαρο μεσα και δεν υπαρχει σκονη. Εγω παντως πιστευω οτι φταιει το ρευμα που το εχεις 1.25V,δοκιμασες με λιγοτερο ρευμα και δεν ησουν stable? 

Δημοσ.

την παστα την εβαλα με την μεθοδο του μπιζελιου στην μεση του επεξεργαστη και μετα η ψυχτρα με την πιεση την απλωσε.

Δημοσ.

δοκιμασα φιλε μου αλλα στο τελος απο το πρωτο τεστ για cpu στο 3dmark11 crasharei το προγραμμα.να ανεβασω λιγο τα volt?Παντως στο hwmonitor στο max απο το voltage ελεγε 1.266.το voltage το αλλαξα απο το bios.

post-226136-0-18507500-1375447447_thumb.jpg

Δημοσ.

1.23V ισως να εισαι καλα. επισης δοκιμασε να χαμηλωσεις το pll voltage,λογικα πρεπει να ειναι 1.71V,βαλτο εσυ 1.627V,κατεβαινου και οι θερμοκρασιες με αυτο κιολας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...