kelas7back Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 ειχα cfw 3,55 και καταλαθος περασα αφεντικό updata 3.7 υπάρχει τροπος να ξανα βαλω cfw παρακαλω οπις μπορεί να με βοηθήσει
dkmaster Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Πέρασες το αφεντικό updata; Τώρα πίκρα, δεν μπορείς να βάλεις πάλι το υπαλληλικό 3.55. Ίσως μόνο με downgrade.
stavros88 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 υπαρχουν ατομα που κανουν downgrade στο σαιτ ψαξε στις αγγελιες.Νομιζω ενας το εκανε και τσαμπα αλλα δεν ειμαι σιγουρος
Xristaras12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 δωρεαν δεν γινεται να στο κανουν κιολας,χρειαζεται ο απαραιτητος εξοπλισμος. παραπανω ισως να σε βοηθησει ο mtzs απο εδω περα.
mtzs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Τι περιοχη εισαι; Και για τι κονσολα CECH μιλαμε; με τι date code? Τα γραφει στο πισω και κατω μερος της κοσνολας
johnnie1983 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ρε παιδια κι εγω ψαχνω να βρω καποιον να μου κανει downgrade ενα ps3 αλλα επειδη ειναι με nand δεν βρισκω.Αν εχετε κανενα υποψιν αθηνα πειτε.
mtzs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Το NAND δεν ειναι θεμα να στο κανει. το θεμα ειναι οτι και να στο κανει μπορει να φας YLOD μετα η/και brick. και αντε μετα να το επαναφερεις. Γι αυτο κανεις δεν αναλαμβανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα