l.t.drakops Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 γεια σας πριν λιγο καιρο αγωρασα το battlefield 3. gia. xbox 360 μεταχειρισμενο. και θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να παιξω. online
ultralisk Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 αν δεν έχει μέσα το online pass μπορείς να αγοράσεις ένα από το marketplace αν δεν κάνω λάθος (γύρω στα 5 ευρώ πρέπει να έχει)
l.t.drakops Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 ενοεις ενα χαρτακι με ενα κωδικο το εχω μου λεει οτι ειναι χρησιμοποιημενω
ultralisk Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 ναι αυτό...ε πρέπει να αγοράσεις online pass από marketplace
JohnVani18 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Η ΕΑ υποτίθεται πως κατήργησε τα online passes σε όλα της τα παιχνίδια. Κανονικά θα πρέπει να μπορείς να παίξεις online. Δοκίμασέ το μια στιγμή.
Fulgore1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 μαλλον να καταργουσε απο τα μελλοντικα games το online pass.
Vole Maulder Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Οχι, δεν ήταν για μελλοντικά παιχνίδια, το έχει καταργήσει σε αρκετά υπάρχοντα. Νομίζω πως δεν ισχύει ακόμα για όλα, αλλά σίγουρα ισχύει για κάποια. Ας δοκιμάσει να δει, ίσως να μπορεί να παίξει χωρίς pass ή ίσως να είναι διαθέσιμο δωρεάν για κατέβασμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα