Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω ότι το θέμα είναι πρόσφορο για τρολάρισμα, αλλά εγώ θα ρωτήσω...

Έχω 3 οθόνες 2560x1440 και εννοείται δεν έχω καταφέρει να τρέξω κανένα παιχνίδι και στις τρεις ταυτόχρονα. Έχω 2x5970 και ενώ από ισχύ δεν είναι ασχημες, από μνήμη 1GB είναι σίγουρα πολύ λίγο.

Ναι το ξέρω ότι συνολικά είναι περίπου 10,5ΜPixel κάτι που οι σημερινές κάρτες γραφικών δεν είναι φτιαγμένες να αντιμετωπίζουν.

Απλά είδα μια σελίδα όπου τρέχανε σε 3 4Κ οθόνες με δύο 7970 κάρτες και μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι πραγματικό. Βέβαια οι οθόνες έτρεχαν σε 30Hz refresh rate, κάτι που δεν εξηγούσε καθόλου.

Κάποια άποψη για το θέμα; Πιστεύω ότι οι κάρτες που παίζουν είναι 2x7970 των 3 ή  6GB, 2x760 και στα ίδια, πολυ ακριβα, επίπεδα τιμών 1 7990 ή μία Titan

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστευω οτι και οι 3 λυσεις θα την παλεψουν. απο εκει και περα ειναι θεμα κοστους-μπατζετ.  ποσα εχεις στο νου σου να διαθεσεις εσυ? 

αν το μπατζετ ειναι απεριοριστο, παρε 2 Χ Τιταν και καθαρισες!! αλλιως μετρα τα κουκια σου..!!

επισης υπαρχει και η 7990, αλλα επειδη εχεις βαλει 2χ7970 το θεωρω το ιδιο πραμα..!!

Δημοσ.
και γιατί δεν μπορείς να παίξεις παιχνίδια τώρα έτσι όπως είσαι που είναι το πρόβλημα ?.

Eγώ το 2000κάτι είχα 2 οθόνες με μια GPU AGP + μια PCI βεβαια τότε δεν υπήρχαν πολλά προγραματα για multi screen αλλα δούλευε.

Τώρα καμια 10ρια χρονια μετά γιατί να μην μπορείς να κανεις triple screen? δεν πάνε καλά τα παιχνίδια ? έχει lag ?
Δημοσ.

και γιατί δεν μπορείς να παίξεις παιχνίδια τώρα έτσι όπως είσαι που είναι το πρόβλημα ?.

Eγώ το 2000κάτι είχα 2 οθόνες με μια GPU AGP + μια PCI βεβαια τότε δεν υπήρχαν πολλά προγραματα για multi screen αλλα δούλευε.

Τώρα καμια 10ρια χρονια μετά γιατί να μην μπορείς να κανεις triple screen? δεν πάνε καλά τα παιχνίδια ? έχει lag ?

troll?

• Like 1
Δημοσ.

Το βασικό πρόβλημα με τις 5970 είναι η μνήμη για τα textures κτλ. που σε τόσο μεγάλη ανάλυση θέλουν σίγουρα πάνω από 1GB.

Το να πάω σε 2xTitan είναι μια κουβέντα. Δεν έχω δει πουθενά, πλην αυτής της σελίδας που ανάφερα, μετρήσεις σε τέτοια ανάλυση. Το να δώσω 2000 ευρώ και να κτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο, γιατί ούτε αυτές μπορούνε να δουλέψουν σε τέτοιες αναλύσεις, είναι κάτι που θα προσπαθήσω να αποφύγω,

Για μία οθόνη η 5970 είναι υπεραρκετή. Σε όποιο παιχνίδι έχω δοκιμάσει δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα. Σε τρείς οθόνες, επειδή δεν φτάνει η μνήμη της κάρτας γραφικών, πολλά textures γράφονται στην κανονική μνήμη, οπότε υπάρχει μεγάλη πτώση της ταχύτητας.

Δημοσ.

troll?

και εγώ σ'αγαπώ "φιλε" haris013, sorry που σε ενόχλησα,  μπορείς να συνέχισης να χτυπάς το κεφάλι σου στο keyboard.

Everyone's a critic nowadays whatever ...

Δημοσ.

Το βασικό πρόβλημα με τις 5970 είναι η μνήμη για τα textures κτλ. που σε τόσο μεγάλη ανάλυση θέλουν σίγουρα πάνω από 1GB.

Το να πάω σε 2xTitan είναι μια κουβέντα. Δεν έχω δει πουθενά, πλην αυτής της σελίδας που ανάφερα, μετρήσεις σε τέτοια ανάλυση. Το να δώσω 2000 ευρώ και να κτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο, γιατί ούτε αυτές μπορούνε να δουλέψουν σε τέτοιες αναλύσεις, είναι κάτι που θα προσπαθήσω να αποφύγω,

Για μία οθόνη η 5970 είναι υπεραρκετή. Σε όποιο παιχνίδι έχω δοκιμάσει δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα. Σε τρείς οθόνες, επειδή δεν φτάνει η μνήμη της κάρτας γραφικών, πολλά textures γράφονται στην κανονική μνήμη, οπότε υπάρχει μεγάλη πτώση της ταχύτητας.

πολλά τα λεφτά αλλά 2 τιταν θα σε καλύψουν πιστεύω

Δημοσ.

4 για κανένα λόγο,θα παρακαλάει να έχει driver upadate σε κάθε νέο παιχνίδι που βγαίνει ώστε να έχει καλό scaling.

οι 2 δεν θα τον καλύψουν

Δημοσ.

2x5970 έχει ο φίλος

το ειδα αυτο haris013, αλλα εγω αναφερομουν στις προτασεις αναβαθμισης που εθεσε. 

2χ 760 

2χ 7970

τιταν

Δημοσ.

το ειδα αυτο haris013, αλλα εγω αναφερομουν στις προτασεις αναβαθμισης που εθεσε. 

2χ 760 

2χ 7970

τιταν

my bad ,εγώ δεν κατάλαβα καλά

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται σώνει και καλά καινούργια GPU μπορείς να βάλεις και το 

TripleHead της Matrox

http://www.matrox.com/graphics/en/products/gxm/th2go/displayport/

δεν έχεις καταλάβει ποιό είναι το πρόβλημα του φίλου...

το θέμα δεν είναι οτι δεν μπορεί να συνδέσει 3 μονιτορ αλλά οτι οι κάρτες γραφικών που έχει δεν τον καλύπτουν να παίζει αξιοπρεπώς στην μεγάλη αυτή ανάλυση. γι'αυτό μιλάμε για αλλαγή gpu...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...