Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Windows 8 Pro 64-bit
CPU
Intel Core i7 740QM @ 1.73GHz 60 °C
Clarksfield 45nm Technology
RAM
6,00GB Dual-Channel DDR3 @ 652MHz (9-9-9-24)
Motherboard
Sony Corporation VAIO (N/A) 59 °C
Graphics
Nvidia Defaul (1920x1080@59Hz)
1024MB NVIDIA GeForce GT 330M (Sony) 54 °C
Hard Drives
466GB Seagate ST9500420AS (SATA) 46 °C

και αυτα ειναι σε κατασταση ηρεμιας....  ειναι απο φορματ και καθαρισμο τι μπορει να εινα ι??

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν βλεπω κατι τραγικο για λαπτοπ .. σε συνθηκες καυσωνα που επικρατουν στην Ελλαδα... αν θέλεις να τις ριξεις λιγο παρε μια βαση με ανεμηστηρα. 

Δημοσ.

Για CPU-GPU λάθος τοποθέτηση πάστας. Εσύ το καθάρισες ή το πήγες σε τεχνικό? Τα υπόλοιπα είναι σχετικά καλά αν σκεφτούμε ότι είναι laptop. Βάση με ανεμιστήρα έχεις?

Δημοσ.

ειναι ηδη πανω σε βαση !! και ειναι σε κατασταση idle .... τι μπορει να ειναι?

μολις εβαλα τα 8 τα κανει αυτα ... με τα 7 δεν εκανε ετσι ....  οταν παιζω παιχνιδια  φτανει  στα 80

Δημοσ.

Eγώ δεν θεωρω ότι ειναι κατι ανυσηχικο ... πολλα λαπτοπ δουλευουν σε τετοιες θερμοκρασιες σε idle .... ουτε οι 80 ειναι πολλοι για Load. 

Ειδικά αμα επικρατουν 30+ μεσα στο δωματιο. 

Δημοσ.

δεν πεφτει  η θερμοκρασια και το ανεμηστρακι ειναι φουλ ολη την ωρα.... το λαπτοπ ειιναι  VPCF12S1E  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Τ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ....

Δημοσ.

σε ευχαριστω  για τα  σωστα   driver vga πριν ..¨)  ανησυχω γιατι τα εκανα ολα αυτα  και δεν γινεται τπτ ...

Δημοσ.

1) Από driver δεν πέφτει η θερμοκρασία αντιθέτως μπορεί και να ανέβει (δεν είναι σίγουρο)...

2) Δεν μου απάντησες εσύ έβαλες πάστα ή τεχνικός?

Δημοσ.

Μα τι να κανεις? Δεν μπορει να γινει κατι... 

Ειναι καλοκαιρι , εχει καυσωνα, και το λαπτοπ απο την φυση τους λογο περιορισμένου χωρουν και μικρων συστηματων ψυξης ειναι ζεστα....

Αμα έχεις μεγιστες θερμοκρασιες 80-85 βαθμους και δεν παει παραπανω εισαι καλα για την εποχη. Ειδικα με τετραπύρηνο μηχανημα.

• Like 1
Δημοσ.

οταν παιζω κολλαει ... γι αυτο ανησυχω πιο πολυ.... μηπως χαλασει κατι ... τελος παντων σε ευχαριστω πολυ walker...:)

εγω

1) Από driver δεν πέφτει η θερμοκρασία αντιθέτως μπορεί και να ανέβει (δεν είναι σίγουρο)...

2) Δεν μου απάντησες εσύ έβαλες πάστα ή τεχνικός?

εγω εβαλα μια φτηνη απο το πλαισιο....λες να φταιει αυτο ???  πηρα την ψυκτρα  212 για τον υπολογιστγη και ειχε δωρο  μια παστα της collermaster  να βαλω αυτη??

Δημοσ.

Για αυτο σου λεω να σιγουρευτεις ότι δεν παει πανω απο 85... διοτι αμα κολλαει πολυ πιθανο να πηγαινει και πιο πανω.... 

Οταν λες κολλάει τι έννοεις? Κολλαει εντελως ο υπολογιστής? Σβήνει? Εκει που παιζει ομαλα ξαφνικα πεφτουν τα frame? Εξηγησε λιγο ακριβώς το προβλημα σου και μην βγαζεις μονος σου συμπερασματα για το που οφειλεται....

εγω εβαλα μια φτηνη απο το πλαισιο....λες να φταιει αυτο ???  

Αμα εισια σιγουρος ότι όλα επανατοποθετηθηκαν και σφηχτηκαν  σωστά τοτε δεν φταιει αυτο. 

Δημοσ.

οταν πεζω για δευτερολεπτα κολλαει  ...για δευτερολεπτα  (το ακουω απο τα ηχεια αυτο το γκιχχχ ....  απο  frames κοιμενονται στα 50-60

Δημοσ.

Αυτο το γκιχχχ που λες καθε αλλο παρα σε θερμοκρασιες οφείλεται.... 

Το πιο πιθανο ειναι να οφειλεται στο γεγονος ότι εκεινη την στιγμη κατι παει να διαβασιε απο τον σκληρο και επειδη καθυστερει τρώει σκαλωμα... ειδικα αν ο σκληρος ειναι στις 5200 στροφές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...