ektor7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Είδες που συνεχίζεις να λες οτι ναναι; Τί σχέση έχουν τα επαγγελματικά και ακριβά όπως το sibelius το οποίο ειναι για ΓΡΑΦΗ παρτιτούρων, με το ForScore που είναι όπως και το MusicReader που αναφέρεις κυρίως για ανάγνωση και εκτέλεση παρτιτούρων; Και δε συγκρίνω τα προγράμματα τόσο όσο την ΑΠΟΔΟΣΗ των εκάστοτε προγραμμάτων για το αντικείμενο στις διαφορετικές ταμπλέτες.Εν πάσει περιπτώσει, εγώ παρέθεσα την άποψή μου η οποία βασίζεται σε προσωπική εμπειρία λόγω δουλειάς προς απάντηση της ερώτησης του συναδέλφου παραπάνω σχετικά με το τί τάμπλετ θα ήταν καλύτερο για αυτό που θέλει.Απο κει και πέρα δεν έχω κάτι άλλο να πω και ειδικά σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τί διαβάζουν Οποταν καταληξαμε! Για επαγγελματικα προγραμματα windows tablets και για κατι απλο οπως ειναι η αναγνωση και εκτελεση παρτιτουρων windows tablets και ipad! Και για τους "φτωχους" και μη απαιτητικους,ενας καλος pdf viewer στο android! Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2013 από ektor7
Antwni Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Acer? απαπαπα...εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα. Καλύτερα κινέζικο
parasaser Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 περα απο αυτό, είναι το φθηνότερο full windows 8 tablet.
Antwni Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Ναι οκ αλλά είναι αρκετά λεφτά για acer... Ξα σου κουμπάρε Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2013 από Antwni 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα