ektor7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ευκολότατα και εχει και πολλά πράγματα μεσα η εφαρμογή, απο σημειώσεις μέχρι μετρονόμο αυτόματο κλπ. Και να πάρεις επισης φωτογραφία παρτιτούρες, και τις κάνει save στην εφαρμογή ως pdf σα σκάν και μπορείς να τις επεξεργαστείς κιολας.Απο αλλους φιλους μουσικούς με διαφορετικές ταμπλετες (windows /android) και συζητήσεις σχετικές, καμία δεν κάνει αυτά οπως το ipad.Και το 2 αν μπορέσεις να παρεις σε καλή τιμή ψαξτο και παρτο (αυτό ειχα πριν και ηταν σουπερ με τις παρτιτούρες).Καλά τραγουδα,που εχει καλυτερα μουσικα προγραμματα το ipad,απο τα windows!Είπαμε ειναι πολυ καλο και βολικο μηχανιμα το ipad,αλλά δε θα το συγκρίνουμε και με το πιο υπερπληρης desktop os και να το βγάλουμε και καλύτερο! Για ποιο app,αναφαιρεσε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Θα ρωτήσω...κάτι άλλο..αυτό δεν γίνεται να δουλεύει ενώ φορτίζει ταυτόχρονα?ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως! βεβαίως και γίνεται, είναι σαν τα smartphone, απλά ανεβάζει πιο πολύ τη θερμοκρασία και μειώνετε η ταχύτητα φόρτισης πάντως χωρίς να έχω ασχοληθεί με ιος από τη ξέρω σήμερα, ανδροιδ και ιοσ έχουν περίπου ίδιες εφαρμογές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Καλά τραγουδα,που εχει καλυτερα μουσικα προγραμματα το ipad,απο τα windows! Είπαμε ειναι πολυ καλο και βολικο μηχανιμα το ipad,αλλά δε θα το συγκρίνουμε και με το πιο υπερπληρης desktop os και να το βγάλουμε και καλύτερο! Για ποιο app,αναφαιρεσε? μα σχεδόν όλα τα προγράμματα για μουσική υπάρχουν και στο iPad. και ναι είναι το καλύτερο tablet για μουσική συναγωνίζεται στα ίσα του υπολογιστές. δεν θα πω πιο είναι καλύτερο γιατί οι καθημερινοί ακροατές το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι αυτό και ούτε πρόκειται ποτέ να καταλάβουν την διαφορά. σίγουρα υστερεί στα εξαρτήματα και στις αντίστοιχες υποδοχές αλλά και πάλι έχει μεγάλη πληθώρα για όλα αυτά. για mastering ωστόσο σαφώς και πρέπει να χρησιμοποιήσεις υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergios_groove Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Θα ρωτήσω...κάτι άλλο..αυτό δεν γίνεται να δουλεύει ενώ φορτίζει ταυτόχρονα?ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως! βεβαίως και γίνεται, είναι σαν τα smartphone, απλά ανεβάζει πιο πολύ τη θερμοκρασία και μειώνετε η ταχύτητα φόρτισης πάντως χωρίς να έχω ασχοληθεί με ιος από τη ξέρω σήμερα, ανδροιδ και ιοσ έχουν περίπου ίδιες εφαρμογές Ωραία!θα δω!πάντως και τα 2 μου αρέσουν κ το fujitsu k to Toshiba! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) μα σχεδόν όλα τα προγράμματα για μουσική υπάρχουν και στο iPad. και ναι είναι το καλύτερο tablet για μουσική συναγωνίζεται στα ίσα του υπολογιστές. δεν θα πω πιο είναι καλύτερο γιατί οι καθημερινοί ακροατές το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι αυτό και ούτε πρόκειται ποτέ να καταλάβουν την διαφορά. σίγουρα υστερεί στα εξαρτήματα και στις αντίστοιχες υποδοχές αλλά και πάλι έχει μεγάλη πληθώρα για όλα αυτά. για mastering ωστόσο σαφώς και πρέπει να χρησιμοποιήσεις υπολογιστή. Ναι,αλλα ολα πετσοκομενα!Τις πλήρεις και επαγγελματικες σουιτες τους,θα τις βρεις μονο στα mac και windows και κοστιζουν ΠΟΛΛΑ $! Ασε που υπαρχουν και τα freewares που παλι ειναι πολύ πιο πλήρες απο τα apps του ios! Γι'αυτο ρώτησα και σε ποιο app αναφέρεται,για να το συγκρίνουμε με τη desktop εκδοση! Και τελος,δεν εχει το ipad ολα τα μουσικα προγράμματα που εχουν τα windows!Ουτε το 5% των μουσικων προγραμματων των windows,δεν εχει το ipad! http://www.hitsquad.com/smm/ Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 παντως το fujitsu ειναι ελαφρός πιο καλό απο το toshiba αν το βρεις καινουργειο κτηπατο το fujitsu κεδιζει σε οθονη, καμερα και φυσικα σε τιμη. Το toshiba δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομίζω εχει 3g συγκρινετα: http://www.phonearena.com/phones/compare/Fujitsu-STYLISTIC-M532,Toshiba-AT300/phones/7420,7122 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10106798&cmicc=skroutz κοίτα το εδω. είναι η ίδια εταιρία με τον κώτσο αλλά νομίζω δεν έχει έκθεση οπότε μπορεί να το βρεις καινούργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergios_groove Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 <p>παντως το fujitsu ειναι ελαφρός πιο καλό απο το toshiba αν το βρεις καινουργειο κτηπατο </p> <p> </p> <p>το fujitsu κεδιζει σε οθονη, καμερα και φυσικα σε τιμη. Το toshiba δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομίζω εχει 3g</p> <p> </p> <p>συγκρινετα:</p> <p><a href="http://www.phonearena.com/phones/compare/Fujitsu-STYLISTIC-M532,Toshiba-AT300/phones/7420,7122">http://www.phonearena.com/phones/compare/Fujitsu-STYLISTIC-M532,Toshiba-AT300/phones/7420,7122</a></p> <p><a href="http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10106798&cmicc=skroutz">http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10106798&cmicc=skroutz</a></p> <p> </p> <p> </p> <p>κοίτα το εδω. είναι η ίδια εταιρία με τον κώτσο αλλά νομίζω δεν έχει έκθεση οπότε μπορεί να το βρεις καινούργιο</p> Α πολυ καλο αυτό με την σύγκριση! Το fujitsu φαίνεται καλύτερο κατά την γνώμη μου..μόνο που δεν έχει hdmi αλλά εντάξει μπορεί να μην μου χρειαστεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) μικρό το κακό κατά τη γνώμη μου ,μπορεί να μην το χρησιμοποιήσεις και ποτέ και εγώ έχω κινητό με hdmi και δεν το έχω συνδέσει ούτε μια φορά δες αυτό: http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/kalodia/Turbo-X-Micro-USB-to-HDMI-MHL-Adapter-Male-Female.htm δεν σου λέω απαραίτητα αυτό γιατί δεν είναι και τα ποιοτικότερα τα turbo x απλά το βρήκα πιο γρήγορα και εγώ fujitsu λέω είναι και πιο στιλάτο youtube.com/watch?v=8-5ahH-gu_E&list=PL7E4D4B45AFC23713 κάνε copy paste τον σύνδεσμο γιατί έχει πολλά βίντεο μαζί και δεν μου το παίρνει το ινσόμνια Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2013 από micahel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ευκολότατα και εχει και πολλά πράγματα μεσα η εφαρμογή, απο σημειώσεις μέχρι μετρονόμο αυτόματο κλπ. Και να πάρεις επισης φωτογραφία παρτιτούρες, και τις κάνει save στην εφαρμογή ως pdf σα σκάν και μπορείς να τις επεξεργαστείς κιολας.Απο αλλους φιλους μουσικούς με διαφορετικές ταμπλετες (windows /android) και συζητήσεις σχετικές, καμία δεν κάνει αυτά οπως το ipad.Και το 2 αν μπορέσεις να παρεις σε καλή τιμή ψαξτο και παρτο (αυτό ειχα πριν και ηταν σουπερ με τις παρτιτούρες).Καλά τραγουδα,που εχει καλυτερα μουσικα προγραμματα το ipad,απο τα windows!Είπαμε ειναι πολυ καλο και βολικο μηχανιμα το ipad,αλλά δε θα το συγκρίνουμε και με το πιο υπερπληρης desktop os και να το βγάλουμε και καλύτερο! Για ποιο app,αναφαιρεσε? Αν διαβάσεις τα παραπάνω ποστ μου θα δεις σε ποιο app αναφΕρομαι τί σχέση έχει υπερπλήρες desktop με τη χρήση τη συγκεκριμένη για pdf/παρτιτούρες; Καμία.Εκτός αν ο φίλος θέλει άλλα πράγματα αλλά για τη συγκεκριμένη χρήση κανένα δε συγκρίνεται με το ipad και σου μιλάω ως επαγγελματίας κλασσική πιανίστα και μέσα στο κυκλωμα και ψαγμένη λόγω αντικειμένου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Αν διαβάσεις τα παραπάνω ποστ μου θα δεις σε ποιο app αναφΕρομαι τί σχέση έχει υπερπλήρες desktop με τη χρήση τη συγκεκριμένη για pdf/παρτιτούρες; Καμία.Εκτός αν ο φίλος θέλει άλλα πράγματα αλλά για τη συγκεκριμένη χρήση κανένα δε συγκρίνεται με το ipad και σου μιλάω ως επαγγελματίας κλασσική πιανίστα και μέσα στο κυκλωμα και ψαγμένη λόγω αντικειμένου.Αναφερες οτι οι φίλοι σου με windows tablet,δε μπορουν να κάνουν αυτα που κανει το ipad!Και σου απαντω,οτι αυτος που εχει windows tablet(οχι RT),μπορεί να εχει και να κανει πολυ περισσοτερα απο ενα με ipad! End of story,απο μενα γιατι βγήκαμε τελείως εκτος θέματος!Το παιδί δε μπορει να πάρει ουτε windows8 tablet ούτε ipad,λόγο χρηματων και σταματήστε να πλασαρεται τα μεταχηρισμενα και χωρις εγγυηση ipad για καλη και αξιοπιστη λύση! Αν ήθελε ντε και καλά ipad και δεν είχε τα λεφτά,τότε ναι να παρει μεταχηρισμενο και το ρισκο δικο του! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Αν διαβάσεις τα παραπάνω ποστ μου θα δεις σε ποιο app αναφΕρομαι τί σχέση έχει υπερπλήρες desktop με τη χρήση τη συγκεκριμένη για pdf/παρτιτούρες; Καμία.Εκτός αν ο φίλος θέλει άλλα πράγματα αλλά για τη συγκεκριμένη χρήση κανένα δε συγκρίνεται με το ipad και σου μιλάω ως επαγγελματίας κλασσική πιανίστα και μέσα στο κυκλωμα και ψαγμένη λόγω αντικειμένου.Αναφερες οτι οι φίλοι σου με windows tablet,δε μπορουν να κάνουν αυτα που κανει το ipad!Και σου απαντω,οτι αυτος που εχει windows tablet(οχι RT),μπορεί να εχει και να κανει πολυ περισσοτερα απο ενα με ipad! End of story,απο μενα γιατι βγήκαμε τελείως εκτος θέματος!Το παιδί δε μπορει να πάρει ουτε windows8 tablet ούτε ipad,λόγο χρηματων και σταματήστε να πλασαρεται τα μεταχηρισμενα και χωρις εγγυηση ipad για καλη και αξιοπιστη λύση! Ναι δεν μπορούν να τα κάνουν γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Γι'αυτό. Καθόλου εκτός θέματος δε βγήκα προσωπικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ναι δεν μπορούν να τα κάνουν γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Γι'αυτό. Καθόλου εκτός θέματος δε βγήκα προσωπικά. Πες μας για ποια εφαρμογη μιλάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ναι δεν μπορούν να τα κάνουν γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Γι'αυτό. Καθόλου εκτός θέματος δε βγήκα προσωπικά.Πες μας για ποια εφαρμογη μιλάς!Βαριέσαι να διαβάσεις μου φαίνεται πριν πεταχτείς εδω μέσα να τρολλάρεις Οπως είπα και παραπάνω, ForScore. Και παρόμοιες εφαρμογές σε αλλες πλατφόρμες δε λειτουργουν το ίδιο καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Βαριέσαι να διαβάσεις μου φαίνεται πριν πεταχτείς εδω μέσα να τρολλάρεις Οπως είπα και παραπάνω, ForScore.Και παρόμοιες εφαρμογές σε αλλες πλατφόρμες δε λειτουργουν το ίδιο καλά.Ωραία!Τι περισσότερα κανει απο αυτο: http://www.musicreader.net Για να μη αναφερω και αυτα που ειναι ποιο επαγγελατικα και ακριβα! http://music-notation-software-review.toptenreviews.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Βαριέσαι να διαβάσεις μου φαίνεται πριν πεταχτείς εδω μέσα να τρολλάρεις Οπως είπα και παραπάνω, ForScore.Και παρόμοιες εφαρμογές σε αλλες πλατφόρμες δε λειτουργουν το ίδιο καλά.Ωραία!Τι περισσότερα κανει απο αυτο: http://www.musicreader.net Για να μη αναφερω και αυτα που ειναι ποιο επαγγελατικα και ακριβα! http://music-notation-software-review.toptenreviews.com Είδες που συνεχίζεις να λες οτι ναναι; Τί σχέση έχουν τα επαγγελματικά και ακριβά όπως το sibelius το οποίο ειναι για ΓΡΑΦΗ παρτιτούρων, με το ForScore που είναι όπως και το MusicReader που αναφέρεις κυρίως για ανάγνωση και εκτέλεση παρτιτούρων; Και δε συγκρίνω τα προγράμματα τόσο όσο την ΑΠΟΔΟΣΗ των εκάστοτε προγραμμάτων για το αντικείμενο στις διαφορετικές ταμπλέτες.Εν πάσει περιπτώσει, εγώ παρέθεσα την άποψή μου η οποία βασίζεται σε προσωπική εμπειρία λόγω δουλειάς προς απάντηση της ερώτησης του συναδέλφου παραπάνω σχετικά με το τί τάμπλετ θα ήταν καλύτερο για αυτό που θέλει.Απο κει και πέρα δεν έχω κάτι άλλο να πω και ειδικά σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τί διαβάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα