stergios_groove Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 καλησπερα σε ολους τους ταμπλετακηδες!διαθετω 200 και κατι ψιλα για ενα οσο γινεται αξιοπιστο ταμπλετ το οποιο το θελω για αναγνωση pdf και να δουλευω καποια προγραμματακια μουσικης...οποτε πρεπει να ναι 10αρι για να μην στραβωθουμε...και προτιμω να το παρω απο ελλαδα.. απο λιγο που διαβασα βρηκα αυτο... http://www.e-milonas.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=38929 τι λετε? ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergios_groove Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Διάβασα κάτι σε αλλά τόπικ για το σαπορτ των κινέζων το οποίο σχεδόν είναι ανύπαρκτο..κ σκέφτηκα να ανέβαζα λίγο το μπατζετ μου για κάτι τέτοιο..τι λέτε αξίζει? http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/111748-fujitsu-m532 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δείχνει να έχει όλα τα καλούδια αλλά έχει μικρή μπαταρία. Επισεις διάβασα ότι είναι μόνο εκθεσιακά κομμάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 καλησπερα σε ολους τους ταμπλετακηδες!διαθετω 200 και κατι ψιλα για ενα οσο γινεται αξιοπιστο ταμπλετ το οποιο το θελω για αναγνωση pdf και να δουλευω καποια προγραμματακια μουσικης...οποτε πρεπει να ναι 10αρι για να μην στραβωθουμε...και προτιμω να το παρω απο ελλαδα.. απο λιγο που διαβασα βρηκα αυτο... http://www.e-milonas.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=38929 τι λετε? ευχαριστω πολυ Kαλημέρα. Επειδή είμαι πιανίστα και παίζω συναυλίες και κάνω πρόβες από το πρωί μέχρι το βράδυ, χρησιμοποιώ το ipad3 είναι κορυφαίο για αυτό ακριβώς που λες. Εχω μια εφαρμογή που λέγεται ForScore και βάζω εκεί όλες τις παρτιτούρες PDF και επίσης κατεβάζω και κατευθείαν από το imslp από το σαφάρι και τις κάνω απευθείας import στην εφαρμογή. Δεν υπάρχει καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 δες και εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergios_groove Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Το Lenovo είναι αξιόπιστο?δεν είναι προτιμότερο να πάρω το άλλο που εχει κ ένα αλφα όνομα κ αν πάθει κάτι να μπορώ να βρω σέρβις να φτιαχτεί? Kαλημέρα. Επειδή είμαι πιανίστα και παίζω συναυλίες και κάνω πρόβες από το πρωί μέχρι το βράδυ, χρησιμοποιώ το ipad3 είναι κορυφαίο για αυτό ακριβώς που λες. Εχω μια εφαρμογή που λέγεται ForScore και βάζω εκεί όλες τις παρτιτούρες PDF και επίσης κατεβάζω και κατευθείαν από το imslp από το σαφάρι και τις κάνω απευθείας import στην εφαρμογή. Δεν υπάρχει καλύτερο. ευχαριστως να το επαιρνα αλλα δεν διαθετω τοσα...ευχαριστω παντως..διαβαζεις ευκολα την παρτιτουρα σε αυτο το μαραφετι ? Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2013 από stergios_groove Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Το Lenovo είναι αξιόπιστο?δεν είναι προτιμότερο να πάρω το άλλο που εχει κ ένα αλφα όνομα κ αν πάθει κάτι να μπορώ να βρω σέρβις να φτιαχτεί? Kαλημέρα. Επειδή είμαι πιανίστα και παίζω συναυλίες και κάνω πρόβες από το πρωί μέχρι το βράδυ, χρησιμοποιώ το ipad3 είναι κορυφαίο για αυτό ακριβώς που λες. Εχω μια εφαρμογή που λέγεται ForScore και βάζω εκεί όλες τις παρτιτούρες PDF και επίσης κατεβάζω και κατευθείαν από το imslp από το σαφάρι και τις κάνω απευθείας import στην εφαρμογή. Δεν υπάρχει καλύτερο. ευχαριστως να το επαιρνα αλλα δεν διαθετω τοσα...ευχαριστω παντως..διαβαζεις ευκολα την παρτιτουρα σε αυτο το μαραφετι ?Ευκολότατα και εχει και πολλά πράγματα μεσα η εφαρμογή, απο σημειώσεις μέχρι μετρονόμο αυτόματο κλπ. Και να πάρεις επισης φωτογραφία παρτιτούρες, και τις κάνει save στην εφαρμογή ως pdf σα σκάν και μπορείς να τις επεξεργαστείς κιολας.Απο αλλους φιλους μουσικούς με διαφορετικές ταμπλετες (windows /android) και συζητήσεις σχετικές, καμία δεν κάνει αυτά οπως το ipad.Και το 2 αν μπορέσεις να παρεις σε καλή τιμή ψαξτο και παρτο (αυτό ειχα πριν και ηταν σουπερ με τις παρτιτούρες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergios_groove Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 αα τελεια...το εψαξα αλλα δεν μπορω να δοσω τοσα λεφτα...δυστυχως τα φιλαρακια δεν μου τα εδωσαν τα φωτα τους...με βλεπω να πηγαινω να ψωνιζω με τον σταυρο στο χερι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Πίσω από την Lenovo είναι η ibm η το αντίθετο <br><br><br> Service Lenovo βρίσκεις και είναι πολύ καλό και έρχονται με κούριερ αν χαλάσει και στο περνουνε και μετά στο γυρνανε δωρεάν.<br><br><br> Πάντως κατάτη γνώμη μου πήγαινε σε πιο καινούργιο μοντέλο από αυτό που σου προτείνει ο παρασασερ γιανα μπορείς πιο εύκολα να έχεις service και αν χρειαστεί να το αλλάξεις. <br><br><br> Δες το λενοβο α1000 από τον κωτσο στα 139 μέχρι αύριο μετά γίνετε 179. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2013 από micahel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergios_groove Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Πίσω από την Lenovo είναι η ibm η το αντίθετο <br><br><br> Service Lenovo βρίσκεις και είναι πολύ καλό και έρχονται με κούριερ αν χαλάσει και στο περνουνε και μετά στο γυρνανε δωρεάν.<br><br><br> Πάντως κατάτη γνώμη μου πήγαινε σε πιο καινούργιο μοντέλο από αυτό που σου προτείνει ο παρασασερ γιανα μπορείς πιο εύκολα να έχεις service και αν χρειαστεί να το αλλάξεις. <br><br><br> Δες το λενοβο α1000 από τον κωτσο στα 139 μέχρι αύριο μετά γίνετε 179. φιλε μου ευχαριστω για την προταση αλλα αν δεις πιο πανω λεω οτι το θελω για αναγνωση pdf και θελω να ναι 10αρι για να μπορω να διαβασω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Και με 7αρι διαβάζεις αλλά ζορίζετε. Αν θες 10 πας στα 300 για να βρεις κάτι αξιόπιστο και επώνυμο. Δες στις προσφορές είναι ένα θέμα που λέγετε τοσιμπα ατ 300. Έχει 3 προτάσεις για ταβλετ σε αυτά τα λεφτά και θα κατατοπιστεις αρκετά. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/117426-dell-xps-10-10.1 Αυτο είναι με windows καΙ νομίζω θα έχει της ίδιες εφαρμογές με ένα pc http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/TOSHIBA-AT300-103,99452,397553,586483.html?langId=-18 Πάνω κάτω σαν το Dell μόνο που έχει ανδροιδ και 3g Μπορεί να ναι και αυτά εκθεσιακά κομμάτια ψαξτω πριν το πάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergios_groove Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Και με 7αρι διαβάζεις αλλά ζορίζετε. Αν θες 10 πας στα 300 για να βρεις κάτι αξιόπιστο και επώνυμο. Δες στις προσφορές είναι ένα θέμα που λέγετε τοσιμπα ατ 300. Έχει 3 προτάσεις για ταβλετ σε αυτά τα λεφτά και θα κατατοπιστεις αρκετά. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/117426-dell-xps-10-10.1 Αυτο είναι με windows καΙ νομίζω θα έχει της ίδιες εφαρμογές με ένα pc http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/TOSHIBA-AT300-103,99452,397553,586483.html?langId=-18 Πάνω κάτω σαν το Dell μόνο που έχει ανδροιδ και 3g Μπορεί να ναι και αυτά εκθεσιακά κομμάτια ψαξτω πριν το πάρεις to toshiba me psinei perissotero na pw tin ali8eia...tinw pros ta ekei...to fujitsu pou anartisa pio prin den to proteineis e ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Και το Fujitsu καλό είναι απλά από τη έχω διαβάσει έχει μόνο εκθεσιακά κομμάτια. Πάρε όμως ένα τηλέφωνο και ρώτα. Το ειδιο και στο τοσιμπα. Εγώ από όσα ταβλετ έχω δει στα μαγαζιά σχεδόν όλα έχουν κακή οθόνη ( γρατζουνιές χτυπήματα δακτηλιες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergios_groove Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Και το Fujitsu καλό είναι απλά από τη έχω διαβάσει έχει μόνο εκθεσιακά κομμάτια. Πάρε όμως ένα τηλέφωνο και ρώτα.<br><br> Το ειδιο και στο τοσιμπα. Εγώ από όσα ταβλετ έχω δει στα μαγαζιά σχεδόν όλα έχουν κακή οθόνη ( γρατζουνιές χτυπήματα δακτηλιες) Θα ρωτήσω...κάτι άλλο..αυτό δεν γίνεται να δουλεύει ενώ φορτίζει ταυτόχρονα?ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μουσικος και ταμπλετ=iPad... Με 200-250 βρισκεις μεταχειρισμενο iPad 3 ή 2 και εισαι αρχηγος! Φιλε μια φορα θα τα δωσεις αλλα τα προγραμματα που εχει το iOS για μουσικους δεν υπαρχουν πουθενα αλλου και πιστεψε με θα σε βοηθησει πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα