Προς το περιεχόμενο

win8 προβλημα ...............reboot reboot reboot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετω την παρεα, οπως λεει ο τιτλος, καθε μια ωρα περιπου μου βγαζει σφαλα και κανει reboot χωρις να μπορω να κανω εγω κατι αλλο, εκανα scan ιους κλπ κλπ αλλα τιποτα , παλι τα ΙΔΙΑ..........τι κανουμε τωρα? το γλειτωνω το φορματ?? τα win ειναι του γειτονα  B)

Δημοσ.

Όπα αδελφέ, κατευθείαν format :P. Δες CPU-GPU-HDD Temps (και πες φυσικά) και life HDD (Hard Disk Sentinel).

Καλούς γείτονες έχεις ε? Εγώ θείους έχω :ph34r:

Δημοσ.

LOL! δεν εννοούσα τέτοιο screenshot :P

Για να ξέρεις πατάς Alt+Print Screen (ένα κουμπί πάνω δεξιά στο keyboard), μετά πας ζωγραφική πατάς Ctrl+V (κόβεις ανάλογα και τα περιθώρια για να είναι σωστή) και μετά την ανεβάζεις...

Δεν φαίνεται κάτι ψηλό, μόνο GPU,HDD είναι λίγο ανεβασμένα αλλά όχι σε σημείο για να σου βγάλει σφάλμα. Όταν λες σφάλμα εννοείς μια μπλε οθόνη με ένα προσωπάκι ή μπλε με πολλά γράμματα?

Πήγαινε Πίνακας Ελέγχου\Σύστημα και Ασφάλεια\Προβολή αρχείων καταγραφής συμβάντων\Στην κατηγορία "Προσαρμοσμένες προβολές" πάτα το βελάκι και πάτα "Συμβάντα διαχείρισης". Τώρα θυμήσου τι ώρα σου είχε βγάλει το τελευταίο σφάλμα και πάτα πάνω σε αυτό και βγάλε ένα screenshot (πρακτική :P) κάτω τον πίνακα που λέει "Γενικά".

Τίποτα για αυτό είμαστε εδώ :)...

Δημοσ.

[/url] Uploaded with ImageShack.us">http://id4.JPG Uploaded with ImageShack.us

πρεπει να μου δειξεις και πως βγαζουμε screenshot.................επι του θεματος, οταν εκλεινε εβγαζε μια μπλε οθονη με-σαν ανθρωπακι και μετρουσε κατι μεχρι 100% και εκλεινε, 2-3 φορες μου το εκανε καθως ημουνα στην επιφανεια εργασιας και αλλες 2-3 φορες οταν επαιζα προ, μου εχει πολλα σφαλματα την ιδια περιπου ωρα-λεπτο, σου βαζω ενα απο αυτα

fi0.JPG

Uploaded with ImageShack.us
Δημοσ.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω :/ ... Περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που να γνωρίζει το πρόβλημά σου. Όσο για τα screenshot δεν πάει ποιο ανακλητικά :P

Δημοσ.

Φίλε έχεις βάλει το pro evolution soccer;αμα ναι απεγκατεστησε το!στην πρώτη εικόνα αδυνατεί να ξεκινήσει η εικονική υπηρεσία δίσκου.για αρχή πάτα το windows key στο πληκτρολογιο και το R.θα σου εμφανισει ενα παραθυρακι εκει θα γραψεις services.msc και δωσε μας ενα screenshot! :)  :) σου παραθέτω και ένα screenshot.. σε περίπτωση που εμφανίσει μπλε οθόνη να μην κάνει ρεστάρτ να προλάβεις να δεις τον κωδικό σφάλματος

Φίλε έχεις βάλει το pro evolution soccer;αμα ναι απεγκατεστησε το!στην πρώτη εικόνα αδυνατεί να ξεκινήσει η εικονική υπηρεσία δίσκου.για αρχή πάτα το windows key στο πληκτρολογιο και το R.θα σου εμφανισει ενα παραθυρακι εκει θα γραψεις services.msc και δωσε μας ενα screenshot!  :)   :) σου παραθέτω και ένα screenshot..

post-257419-0-76276000-1375413541_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

evoracing σ ευχαριστω πολυ!!!

olimpiake ξεμαρκαρα αυτο που αναφερεις...............εδωσα την εντολη που αναφερεις και εχει ενα κατεβατο

ik8m.jpg

Uploaded with ImageShack.us

το pro evolut soccer το εχω πολλους μηνες και δεν ειχα καποιο θεμα, ειναι γνησιο, τι να επαθε ξαφνικα?? τωρα τι κανουμε??? να το κανω απεγκατασταση η οχι?? ευχαριστω για την βοηθεια!!

Δημοσ.

Μπορείς να ανεβάσεις εδώ την εικόνα? (περισσότερες επιλογές απάντησης και έχει κάτω επιλογή για ανέβασμα εικόνων)...

Δημοσ.

δε μπαινεις με teamviwer να ριξεις μια ματια? να σου στειλω με πμ τον κωδικο?

edit  εκει που λες πως ανεβαζουμε φωτο?

edit2   https://app.box.com/s/sabyiype1mglcod6zidq

edit3  οταν κατεβαζω σελιδες με το ροδακι του mouse λιγο γρηγορα, αργει λιγο να φορτωσει τα γραφικα απο την μιση σελιδα και κατω, κλασματα δευτερολεπτου, λετε να μας βγηκε off καμια καρτα γραφικων?

Δημοσ.

arma1 στο edit3 μονο οταν σκρολλάρεις στο κάνει ε;και εμενα μου το κάνει αυτό δεν ξέρω γιατί!και σου εμφανίζει ασπρίλα για λίγο και μετά ειναι οκ;;σε εμένα λες για teamviewer;

Δημοσ.

arma1 στο edit3 μονο οταν σκρολλάρεις στο κάνει ε;και εμενα μου το κάνει αυτό δεν ξέρω γιατί!και σου εμφανίζει ασπρίλα για λίγο και μετά ειναι οκ;;σε εμένα λες για teamviewer;

Αν ξέρεις να το κάνεις ναι μπες εσύ :P...

Μπα σε εμένα δεν έχει κάποιο θέμα...

Δημοσ.

εκανα μια εκ νεου εγκατασταση το προ,μηπως και φταιει αυτο, θα δω πως θα παει και θα σας ενημερωσω, ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...