Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα και άγια αυτα τα προγράμματα οπως το hdsentinel κτλπ και εγω τα χρησιμοποιώ αλλα δεν πρέπει να τα εμπιστευόμαστε και 100 % , συνήθως ομως δείχνουν την πραγματικότητα του δίσκου

Δημοσ.

Μπραβο Internetakis 1994 που βαζεις τα πραγμματα σε μια πιο λογικη σειρα.

Αυτες ειναι οι ενεργειες που πρεπει να κανει καποιος σε μια τετοια περιπτωση.

Δημοσ.

ειρονια ήταν αυτη? silverado?:P 

εγώ ηχα δει σε ενα SITE χθες που λέγανε ότι έχουνε σύχρονα προγράμματα για να φτιάχνουνε ολον τον ηδόν τουσ σκληρούσ αλα δεν θιμάμε το site :/ τεσπαντον γράφφο εδο στο insomnia γιατι πέρα απο τι πλάκα μέσα απο αυτο το SITE γλιτονισ χρημα και υπάρχουνε πολυ καλη χρήστες οποσ τον coolerman :) οποισδήποτε μπορι να βρη καπια λύση για το σκληρό καλο θα ήτανε γιατί οχι άντε με τι μια να βρούμε καινούριο σκληρό τα λεφτά δεν είναι παίξε γέλασε να το μελετήσουμε πρώτα το πράμα να δούμε κάποιες εκδοχές και άμα πραγματικά πρέπει να πάρω καινούριο για το καλύτερο του λαπτοπ μου ας πάρω :)

Δημοσ.

ειρονια ήταν αυτη? silverado? :P

εγώ ηχα δει σε ενα SITE χθες που λέγανε ότι έχουνε σύχρονα προγράμματα για να φτιάχνουνε ολον τον ηδόν τουσ σκληρούσ αλα δεν θιμάμε το site :/ τεσπαντον γράφφο εδο στο insomnia γιατι πέρα απο τι πλάκα μέσα απο αυτο το SITE γλιτονισ χρημα και υπάρχουνε πολυ καλη χρήστες οποσ τον coolerman :) οποισδήποτε μπορι να βρη καπια λύση για το σκληρό καλο θα ήτανε γιατί οχι άντε με τι μια να βρούμε καινούριο σκληρό τα λεφτά δεν είναι παίξε γέλασε να το μελετήσουμε πρώτα το πράμα να δούμε κάποιες εκδοχές και άμα πραγματικά πρέπει να πάρω καινούριο για το καλύτερο του λαπτοπ μου ας πάρω :)

Καθολου ειρωνια, ακριβως το αντιθετο.

Και εγω ειμαι της αποψης αυτης που λες , αλλα και εγω θα διεκρινα ειρωνια στα δικα σου γραφομενα

απεναντι στο φορουμ εστω και καπως δικαιολογημενα..

Δημοσ.

εμένα μου βγάζει το hdd regenator οτι έχω 0 bad sectors και με ηπε ενα παιδι απο το insomnia οτι δεν εχο προβλημα αλα η υγεια παραμενει 28% εχο μπερδευτη δεν ξέρο τι να κανο να παρο καινουριο σκληρο η οχι?

Δημοσ.

εμένα μου βγάζει το hdd regenator οτι έχω 0 bad sectors και με ηπε ενα παιδι απο το insomnia οτι δεν εχο προβλημα αλα η υγεια παραμενει 28% εχο μπερδευτη δεν ξέρο τι να κανο να παρο καινουριο σκληρο η οχι?

Εσυ λες οτι τρεχει σφαιρα στα παιχνιδια και οτι τα λεφτα δεν ειναι παιξε γελασε, την απαντηση την εδωσες μονος σου.

Δημοσ.

Επειδή ειναι στο 28 % δεν σημαίνει αναγκαστικά οτι θα εχει και bad sectors οπως δεν σημαίνει οτι αν πάρεις καινούργιο δίσκο μετα απο 1 2 μήνες δεν μπορεί να μην αποκτήσει bad sectors.

Αφου λες οτι δεν βλέπει μεχρι στιγμής πρόβλημα μεινε οπως εισαι αλλα να εισαι έτοιμος να πάρεις καινούργιο δίσκο αν δεν μπορεί να το κάνεις τώρα , οσο για τον black + 1 απο εμενα 5 χρόνια εγγύηση και πολυ καλός δίσκος αυτον θα πάρω και εγω σύντομα σε 1 tb αλλα τον caviar sata 3

Δημοσ.

Ναι αλά το 28% που δείχνει γιατί το δίνει αφού έχω 0 bad sectors ? άμα δεν βρω λύση πάντως σκέφτομαι να πάρω αυτόν http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25897&cat=6

Το hdd regenator δεν ειναι πανακεια.

Καποιους δισκους τους βοηθα πραγματικα, ενω στις περισσοτερες περιπτωσεις δινει μια μικρη παραταση ή δεν

κανει τιποτα.

Σε σενα ξεμαρκαρε προβληματικους τομεις και ετσι εχεις  0 bad sectors.

Αν αυτοι δεν ειχαν ουσιαστικη ζημια, τοτε ολα καλα.

Αν ομως ειχαν πραγματικη ζημια, τοτε θα αρχισουν τα πανηγυρια γιατι ο δισκος θα αρχισει τωρα να γραφει σε

αυτους τους τομεις.

Γιαυτο σου ειχα πει οτι το hdd regenator ειναι η τελευταια λυση.

Απο την στιγμη που δεν ειχες οπως λες ουσιαστικη μειωση των επιδοσεων και εκτος απο το λειτουργικο δεν

εχεις προσωπικα δεδομενα στον σκληρο, τοτε δεν υπηρχε λογος ουσιαστικης ανησυχιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...