internetakis1994 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/971396_514240128650558_1192767871_n.jpg Υπάρχει κάπιο πρόγραμμα για να το διορθώσω? δλδ όταν ενοι 103 μέρες σε 103 μέρες δεν θα μπορώ να πεζό? σε 103 μέρες?
silverado Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Οτι πολυτιμα αρχεια εχεις να τα αντιγραψεις σε αλλον σκληρο. Οι 103 μερες ειναι θεωρητικο νουμερο. Απλως ειναι ενδειξη οτι ο δισκος εχει σοβαρο προβλημα.
WalkerSW Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Άμεσα back up των δεδομενων που δεν μπορεις να ξαναβρεις και αγορα νεου δισκου.
SPANK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Έτσι ειναι αργά η γρήγορα ο δίσκος πεθάνει οποτε χρησιμοποίησε τον οσο μπορείς αφου εχεις σώσει τα αρχεία σου , εχε στο μυαλό σου για αγορά καινούριου
internetakis1994 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 αξίζει να αγοράσω καινούριο η να πάρω ένα pc καλύτερα? το λαπτοπ μου είναι το εξής acer5732z άμα αξίζει προτείνετε μου δίσκο ευχαριστώ
WalkerSW Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ενας σκληρος έχει γυρο στο 50... ενα καινουργιο λαπτοπ αρκετα παραπανω...
SPANK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ενοείται παρε εναν δίσκο γιατι να χαραμίσεις το laptop σου, εδω εισαι http://www.visionstudio.gr/prodlist.asp?cat=6&sub=200&showfoto=0&pmanuf=undefined&sort=3 διαλέγεις ανάλογα τα χρήματα που εχεις και τα gb που θέλεις 1
internetakis1994 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 ΟΡΕΑ ΓΙΑTI ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΙΣΙ TO LAPTOP MU ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ACER5732Z
STORM1978 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 ΟΡΕΑ ΓΙΑTI ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΙΣΙ TO LAPTOP MU ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ACER5732Z αν το αναποδογυρισεις το λαπτοπ και διαβασεις το στικερ που γραφει το μοντελο, γραψτο εδω να δουμε ποιο ακριβως εχεις για να σου πουμε και τον καταλληλο σκληρο.
SPANK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Οποιονδήποτε 2.5 ιντσών sata πάρεις θα κανει , δες εδω http://visionstudio.gr/prodlist.asp?cat=6&sub=200&pmanuf=undefined&sort=undefined&showfoto=undefined
coolerman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 ΟΡΕΑ ΓΙΑTI ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΙΣΙ TO LAPTOP MU ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ACER5732Z wd black κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει,μόνο η σειρά black έχει 5 χρόνια εγγύηση.αν ποτέ γίνει τπτ μέσα στα 5 χρόνια θα είσαι καλυμμένος. ακόμα περιμένω τις φωτό με τις μνήμες(upgrade)
RellikEht Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Να προτείνω SSD θα σου βγει πιο ακριβός αλλά θα νομίζεις ότι πείρες καινούριο laptop http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31970&cat=6
internetakis1994 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί με κάποιο πρόγραμμα? γιατί ένας από εδώ από το insomnia μου πρότεινε το hdd regenerator αλά εγώ δεν βλέπω να κολάι καθόλου το λαπτοπ να φανταστείτε παίζω και online game και πάει σφαίρα όλα μια χαρά :/ αν και το έχω 3 χρόνια
silverado Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί με κάποιο πρόγραμμα? γιατί ένας από εδώ από το insomnia μου πρότεινε το hdd regenerator αλά εγώ δεν βλέπω να κολάι καθόλου το λαπτοπ να φανταστείτε παίζω και online game και πάει σφαίρα όλα μια χαρά :/ αν και το έχω 3 χρόνια Αφου λες οτι παει σφαιρα και ολα μια χαρα, μην πειραζεις τιποτα. Ο δισκος σου εχει προβλημα αλλα αυτο μεχρι τωρα δεν εχει αλλοιωσει σημαντικα τις επιδοσεις του. Παρακολουθα καθημερινα την υγεια του δισκου σου και οταν απο το 28% παει στο 16% τοτε χρησιμοποιησε το hdd regenerator σαν τελευταια λυση. Φυσικα υπαρχει και το ενδεχομενο ο σκληρος να σε αφησει στα κρυα του λουτρου. Απο οτι βλεπω το δισκο εκτος απο το λειτουργικο τον εχεις αδειο, οποτε μικρο το κακο.
internetakis1994 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 ορεα αλα οποιοσ ξερει καπια λύση ασε με διαφοτίσει ευχαρηστω http://www.tictac.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B7-firmware-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85 κατι λέι εδω Mην πανικοβάλεσαι από τα κόκκινα που βλέπεις στο Sentinel. Εξάλλου αν το health δεν πάει στο 0% οι εταιρείες δεν κάνουν αντικατάσταση.Για να δεις αν ο δίσκος είναι προβληματικός και μπορεί να αντικατασταθεί:Κατέβασε και τρέξε το εργαλείο ελέγχου της κατασκευάστριας.Seatools για Seagate.Κατέβασε και τις δύο εκδόσεις για Windows και για DOS.Α) Από την έκδοση των Windows τρέξε πρώτα το Short testΑν βγεί εντάξει (ΟΚ), τότε δεν μπορεί να αντικατασταθεί ο δίσκος λόγω εγγύησης.Aν βγάλει Failed θα σου δώσει έναν κωδικό σφάλματος.Αυτόν τον κωδικό σημείωσε τον κάπου, και μπορείς να στείλεις τον δίσκο για αντικατάσταση στην Seagate To Seatools for DOS θα κατέβει σε ISO μορφή. Γράψτο σε ένα CDμε το CDBurnerXP, (Burn ISO Image)και ξεκιν΄πα τον υπολογιστή με αυτό το CD.Μόλις μπέις στο περιβάλλον του Seatools, τρέξε το Long TestΑν πρόκειται απλά για σφάλματα Sectors, κατα 99% θα τα διορθώσει.Δύο δίσκους έσωσα με αυτόν τον τρόπο. Δεν χάνεις κάτι από δεδομένα.Πληροφορίες για την χρήση των εργαλείων (στα Αγγλικά)Το HD Sentinel αρκετές φορές βγάζει αποτελέσματα που μπορεί να τρομάξουν,αλλά που στη ουσία διορθώνονται εύκολα σχετικά.Π.χ. 51 τομείς BAD που αναφέρει είναι μόλις 200 ΚΒ.Αν θέλεις να δεις περισσότερα για το HD Sentinel, και τι αναφέρει ο δημιουργός του,δες τα λινk σε αυτό το θέμα Πριν κάνεις τα παραπάνω άλλαξε καλώδιο δεδομένων στον σκληρό δίσκο, βάλε ένα καινούργιο αν έχεις. κανενα προγραμμα δηλαδη κατι που να βοηθάει το τρεξα με το πρόγραμμα hdd regenerator και βρηκε 0 bad sectors και μου είπαι ένα παιδι οτι τοτε δεν εχο προβλημα αλα η υγεία του σκληρου παραμένει η ιδια 28% μπορει να λέει λαθοσ το hdd sentiel?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα