Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει κάτι τέτοιο;

Μιας και αποχώρω τους επόμενους μήνες απο την χώρα είχα αποφασίσει να πουλήσω το αυτοκίνητο (σκοτωμα καλύτερα οχι πώληση)

Με την αλλαγή των τελών κυκλοφορίας ωστόσο - που θα πηγαίνουν με το μήνα αν εχω καταλάβει σωστά- μου μπήκαν δεύτερες σκέψεις.

Ας πούμε ότι έρχομαι 3 φορές τον χρόνο ελλαδα, για 5-10 μέρες καθε φορά; Μπορω να βγάζω ασφάλεια για αυτο το διάστημα και μόνο; Οχι τίποτα εξεζητημενο απλα και μόνο για να μπορω να κυκλοφορώ νόμιμα;

Δημοσ.

Για 5-10 μερες...νοικιασε αμαξι...πιο φτηνα θα σου ρθει

...και ο τελευταιος να κλεισει την πορταααααα

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δεν είναι άσχημη ιδέα η ενοικίαση......

Πληρώνω 540 το χρόνο σε ασφάλεια. 540/12=45 ευρώ το μήνα και 240/12=20€ τέλη το μήνα.

Υπόθετικα θα έρχομαι Χριστούγεννα,Πάσχα,καλοκαίρι, να υπολόγιζω το ετήσιο κόστος στα 195€ πάνω κάτω.

Οι πινακίδες απο εφορία επιστρέφονται αμεσα ή θέλει κάποια διαδικασία χρονοβόρα;

Και τέλος ο χώρος που αφήνεις το αυτοκίνητο πρέπει να σου ανήκει; Ή μπορεί να ανήκει σε κάποιον τρίτο; Έχω χώρο συγγενή να το αφήσω, όχι δικό μου.

Και μια άσχετη ερώτηση για τον Γιάννη για να μην ανοίγω άλλο θέμα

Φανταζομαι πως με το ρεύμα δεν υφίσταται παροχή λίγων ημερών....τώρα να συντηρώ σπίτι για έναν μήνα συνολικα καθε ετος πληρώνοντας τα κερατιλικια τους για όλο το χρόνο μου φαίνεται κάπως. Είναι εύκολο να τράβηξω ρεύμα από δίπλα; Γύρω στο ενα μετρό απόσταση τα δυο ρολόγια; Χαράτσια,δημοτικά τέλη και λοιπές παπαριές, χωρίς ρολόι στέλνονται εφορία;

Δημοσ.

Πληρώνω 540 το χρόνο σε ασφάλεια. 540/12=45 ευρώ το μήνα και 240/12=20€ τέλη το μήνα.

Υπόθετικα θα έρχομαι Χριστούγεννα,Πάσχα,καλοκαίρι, να υπολόγιζω το ετήσιο κόστος στα 195€ πάνω κάτω.

Οι πινακίδες απο εφορία επιστρέφονται αμεσα ή θέλει κάποια διαδικασία χρονοβόρα;

Και τέλος ο χώρος που αφήνεις το αυτοκίνητο πρέπει να σου ανήκει; Ή μπορεί να ανήκει σε κάποιον τρίτο; Έχω χώρο συγγενή να το αφήσω, όχι δικό μου.

Και μια άσχετη ερώτηση για τον Γιάννη για να μην ανοίγω άλλο θέμα

Φανταζομαι πως με το ρεύμα δεν υφίσταται παροχή λίγων ημερών....τώρα να συντηρώ σπίτι για έναν μήνα συνολικα καθε ετος πληρώνοντας τα κερατιλικια τους για όλο το χρόνο μου φαίνεται κάπως. Είναι εύκολο να τράβηξω ρεύμα από δίπλα; Γύρω στο ενα μετρό απόσταση τα δυο ρολόγια; Χαράτσια,δημοτικά τέλη και λοιπές παπαριές, χωρίς ρολόι στέλνονται εφορία;

Μπορεις με υπευθυνη δηλωση καποιου να πεις οτι εχεις εκει φυλλαξει το αμαξι αν δεν εχεις δικο σου χωρο.Πιθανον να του ζητησουν Ε9 που να φαινεται αυτος ο χωρος

Για το αλλο ερωτημα σου εστειλα pm

• Like 2
Δημοσ.

Όπως είπαν και παραπάνω, το πιο φτηνό είναι να νοικιάσεις.

Τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα είναι απλά μια σκέψη, και μάλιστα για αυτοκίνητα 2.000cc και πάνω. Δεν έχει αποφασιστεί κάτι ακόμα.

Όσο για την ασφάλεια, συγγενής μου που ήρθε διακοπές για ένα μήνα αναγκάστηκε να πληρώσει τρίμηνη ασφάλεια. Ρώτησε σε 5 ασφαλιστές, οι 2 από αυτούς του είπαν ότι δεν ασφαλίζουν ελληνικά αυτοκίνητα για λιγότερο από εξάμηνο, και οι 3 του είπαν για τρίμηνο. Τώρα το αμάξι του είναι ασφαλισμένο έως 15 Σεπτεμβρίου ενώ αυτός έχει φύγει...

Άσε που πρέπει να το προσέχει κάποιος, να το βάζει μπροστά που και που, να το κινεί λίγο, το ετήσιο σέρβις που πρέπει να του κάνεις κτλ.

Οι πινακίδες πάντως επιστρέφονται άμεσα, φτάνει να είναι ανοικτή η εφορία όταν τις χρειαστείς. Αν έρθεις Παρασκευή απόγευμα πχ, θα περιμένεις ως τη Δευτέρα. Αν είναι πάντως να φας μια μέρα τρέξιμο για το αυτοκίνητο όταν έρθεις για 5 ημέρες, να λείπει...

Όσο για το χώρο που θα το αφήνεις, σου απάντησε ο Γιάννης.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Προς πώληση λοιπόν. Θα δανειζομαι κανένα της οικογένειας ή θα νοικιαζω όταν έρχομαι!!!

• Like 1
Δημοσ.

μπορεις να κανεις οτι ασφαλεια θες και μετα χ λογους(παρεδωσα πινακιδες ή φευγω για εξωτερικο) να την κοψεις.πρεπει να σου επιστρεψουν τα υπολοιπα χρηματα.ειτε 3μηνο ειτε 6μηνο ειτε 12μηνο.δεν γινετε να στο αρνηθουν.

τωρα να σας λενε οτι δεν γινεται και μλκς ειναι για να παρουν την προμηθεια.που ειναι κανα 10-20ε.δωστε το εσεις.εξηγειστε τους το παραπανω...

τι αυτοκινητο σκοτωνεις?σκοτωσε το σε κανα φορουμ,car.gr αντι για μαντρα.

καλα για το ρευμα ολα γινονται φτανει να μην σε καρφωσει κανας γειτονας..

εγω θα σου ελεγα να το πουλησεις τον επομενο χρονο μην φας καμμια ηττα και γυρισεις πισω.

Δημοσ.

καλα για το ρευμα ολα γινονται φτανει να μην σε καρφωσει κανας γειτονας..εγω θα σου ελεγα να το πουλησεις τον επομενο χρονο μην φας καμμια ηττα και γυρισεις πισω.

Ρεύμα θα το κόψω, οι γείτονες είναι.....συγγενείς οπότε ολα καλά. Καμία 200αρια μέτρα μακριά βρίσκεται ο πρώτος ξένος :P

Να μην το πουλήσω είναι η γνώμη των περισσότερων για το ενδεχόμενο "ήττας" και επιστροφής. Θεωρώ πως πιο μαύρη πέτρα απο αυτη που ετοιμάζομαι να ρίξω δεν υφίσταται.....

Ενα C2 VTR του 05 είναι, τίποτα το ιδιαίτερο, ωστοσο προσεγμενό σε ικανοποιητικότατο βαθμο,ατρακαριστο με 55.000 km.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...