Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέει 

3G/4G : Υποστηρίζεται 3G

άρα κοινός δέχεται OTG καλώδιο και 3G στικάκι. Δεν νομίζω πως έχει το ίδιο υποδοχή για SIM

όπως και παρακάτω 

Δέκτης GPS : Υποστηρίζεται

που φαντάζομαι επίσης δεν έχει GPS απλά δέχεται εξωτερικό μέσω Bt ίσως

Δημοσ.
http://www.notebookcheck.net/Review-Fujitsu-Stylistic-M532-Tablet.80131.0.html εδω λεει οτι εχει 3g και sim slot και gorilla αλλα απο οτι καταλαβα απο λιγο ψαξιμο στο νετ η ανερικανικη version δεν εχει 3g γιαυτο μαλλον κάποια μαγαζιά στο skroutz το εχουν πιο φτηνα οπως και το αμαζον usa.τωρα το συγκεκριμενο αν ειναι με 3g ειναι super τιμη.
Δημοσ.

Η μπαταρία του δεν είναι παρα πολύ μικρή?

Τύπος Μπαταρίας Lithium battery 2-cell,3170mAh,23.46 Wh

Όντως, πάρα πολύ μικρή.

Για κινητο, μια χαρά αλλά για 10άρι...

Δημοσ.

επειδή πέρασα χτες και το ειδα στον κωτσο η προσφορά αφορούσε εκθεσιακά κομματια όποτε μαλλον το ρίσκο ειναι μεγαλύτερο της προσφοράς.

Δημοσ.

το ταμπλετακι τα έχει όλα εκτός από έξοδο hdmi......ο υπάλληλος πάντως από το κωτσο στο ικεα μου είπε οτι έχει 2 άλλα ειναι και τα 2 εκθεσιακά......δεν ξέρω εάν σε άλλο κατάστημα έχει του κουτιού...........

Δημοσ.

το μηχανακι πάει σφαιρα με την αναβαθμιση σε 4.1.

Εχει gps και 3G και δειχνει αρκετα ποιοτικο σε κατασκευή.

Σημερα που το πήρα είχε ακόμα  καποια κομματια μαλλον εκθεσιακα διασπαρτα σε μαγαζια

• Moderators
Δημοσ.

Αν προσεξεις στον τιτλο δεν εχω βαλει "εληξε" (που βαζουμε οταν αλλαξει η τιμη), αλλα "εξαντληθηκε", οπως γραφουν και οι ιδιοι στις σελιδες τους. Η τιμη δεν αλλαξε λοιπον, ιδια ειναι, απλα δεν υπαρχουν κομματια. Προφανως εχουν μεινει μονο εκθεσιακα τα οποια θα επρεπε να τα δινουν  20-30% φτηνοτερα απο τα σφραγισμενα. Δεν κρινω σωστο/εξυπνο να παρει κανεις εκθεσιακο στην τιμη του καινουργιου. 

ΥΓ, τωρα μαλιστα βλεπω οτι δεν το εχουν καν σε σκρουτζ - σελιδες τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...