Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανοιγω πριν απο λίγο το σκυπε και μου λεει να κανω ενημερωση παταω οκ και τωρα μου βγαζει το εξης μηνυμα που εχω στην εικόνα. τι γινεται τωρα?

υ. γ.  ούτε απο το κινητο μπορω να συνδεθω αν παιζει καποιο ρολο

post-107321-0-68017300-1375384694_thumb.jpg

Δημοσ.

απεγκατεστισε το και κανε επανεγκατασταση με επιλεγμενα ανοιγμα κατα εκινηση των windows και κλησεις με ενα κλικ

και μετα απενεργοποιησε το αν θες μεσω msconfig

Δημοσ.

λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε.

τα xp sp 2 δεν υποστηριζονται πλεον για το σκυπε (δε ξερω σε άλλες εφαρμογες) οποτε γυρισα σε έκδοση 6,5,0,158 και όλα καλά

Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Θελω να μαθω τι στοιχεια μπορει να μαθει μια επαφη μου για εμενα μεσω του skype!

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ομάδα αίματος, μήκος κρεατόβεργας και τι χρώμα παντόφλες φοράς.

Τι στοιχεία εννοείς; Προσωπικά; ip;

Δημοσ.

Ομάδα αίματος, μήκος κρεατόβεργας και τι χρώμα παντόφλες φοράς.

Τι στοιχεία εννοείς; Προσωπικά; ip;

Ωραιος! Εννοω ip, "ονομα" υπολογιστη και γενικα τι αλλα στοιχεια μπορει να μαθει;

Δημοσ.

λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε.

τα xp sp 2 δεν υποστηριζονται πλεον για το σκυπε (δε ξερω σε άλλες εφαρμογες) οποτε γυρισα σε έκδοση 6,5,0,158 και όλα καλά

Μήπως αντ'αυτού θα έπρεπε να περάσεις το sp3 καλύτερα...;  :mellow:

Δημοσ.

Ωραιος! Εννοω ip, "ονομα" υπολογιστη και γενικα τι αλλα στοιχεια μπορει να μαθει;

Με το παλιό skype μπορούσες να δεις την ip. Με το καινουργιο δεν εχω δοκιμάσει.

Για το παλιό δες παρακάτω

http://security.stackexchange.com/questions/11556/does-chatting-over-skype-expose-my-ip-address

Δημοσ.

Με το παλιό skype μπορούσες να δεις την ip. Με το καινουργιο δεν εχω δοκιμάσει.

Για το παλιό δες παρακάτω

http://security.stackexchange.com/questions/11556/does-chatting-over-skype-expose-my-ip-address

Δε μπορω να πω οτι με βοηθησε η απαντηση σου. Νομιζω εχω το καινουργιο skype αλλα κι αν μπορεσει καποιος να παρει στοιχεια οπως την ip μου θα πρεπει να ανησυχω; Πως μπορει να την χρησιμοποιησει;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Δεν βοηθησε με την έννοια δεν εβγαλες άκρη ή δεν πήρες απαντηση για την ip;

Ξέροντας την ip κάποιου δεν μπορείς να του κάνεις και πολλά, εκτός αν ενέχεται εγκληματική ενέργεια (ή παιδεραστία) που θα αναλάβει η διωξη ηλεκτρονικού και θα τον ταχτοποιήσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...