mylo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 ανοιγω πριν απο λίγο το σκυπε και μου λεει να κανω ενημερωση παταω οκ και τωρα μου βγαζει το εξης μηνυμα που εχω στην εικόνα. τι γινεται τωρα? υ. γ. ούτε απο το κινητο μπορω να συνδεθω αν παιζει καποιο ρολο
sam27gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 απεγκατεστισε το και κανε επανεγκατασταση με επιλεγμενα ανοιγμα κατα εκινηση των windows και κλησεις με ενα κλικ και μετα απενεργοποιησε το αν θες μεσω msconfig
isay Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ο λογαριασμός σου έχει δικαίωματα διαχειριστή; Τι windows εχεις;
mylo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε. τα xp sp 2 δεν υποστηριζονται πλεον για το σκυπε (δε ξερω σε άλλες εφαρμογες) οποτε γυρισα σε έκδοση 6,5,0,158 και όλα καλά
janot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Καλημερα παιδια. Θελω να μαθω τι στοιχεια μπορει να μαθει μια επαφη μου για εμενα μεσω του skype! Ευχαριστω.
isay Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ομάδα αίματος, μήκος κρεατόβεργας και τι χρώμα παντόφλες φοράς. Τι στοιχεία εννοείς; Προσωπικά; ip;
janot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ομάδα αίματος, μήκος κρεατόβεργας και τι χρώμα παντόφλες φοράς. Τι στοιχεία εννοείς; Προσωπικά; ip; Ωραιος! Εννοω ip, "ονομα" υπολογιστη και γενικα τι αλλα στοιχεια μπορει να μαθει;
άδικος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε. τα xp sp 2 δεν υποστηριζονται πλεον για το σκυπε (δε ξερω σε άλλες εφαρμογες) οποτε γυρισα σε έκδοση 6,5,0,158 και όλα καλά Μήπως αντ'αυτού θα έπρεπε να περάσεις το sp3 καλύτερα...;
isay Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ωραιος! Εννοω ip, "ονομα" υπολογιστη και γενικα τι αλλα στοιχεια μπορει να μαθει; Με το παλιό skype μπορούσες να δεις την ip. Με το καινουργιο δεν εχω δοκιμάσει. Για το παλιό δες παρακάτω http://security.stackexchange.com/questions/11556/does-chatting-over-skype-expose-my-ip-address
janot Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Με το παλιό skype μπορούσες να δεις την ip. Με το καινουργιο δεν εχω δοκιμάσει. Για το παλιό δες παρακάτω http://security.stackexchange.com/questions/11556/does-chatting-over-skype-expose-my-ip-address Δε μπορω να πω οτι με βοηθησε η απαντηση σου. Νομιζω εχω το καινουργιο skype αλλα κι αν μπορεσει καποιος να παρει στοιχεια οπως την ip μου θα πρεπει να ανησυχω; Πως μπορει να την χρησιμοποιησει; Ευχαριστω!
isay Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δεν βοηθησε με την έννοια δεν εβγαλες άκρη ή δεν πήρες απαντηση για την ip; Ξέροντας την ip κάποιου δεν μπορείς να του κάνεις και πολλά, εκτός αν ενέχεται εγκληματική ενέργεια (ή παιδεραστία) που θα αναλάβει η διωξη ηλεκτρονικού και θα τον ταχτοποιήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα