gambit84 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 καλησπερα.πριν λιγες μερες μου καηκε ο φορτισης απο το παλαιο fujitsu laptop.θελω να παραγγειλω καποιο online αλλα δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο θα ειναι συμβατο.Γνωριζει καποιος κατι?
gambit84 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 fujitsu amilo pi2530 tnx προκαταβολικα
A_panM Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Στην θέση σου θα τον έπαιρνα από ebay. .. http://www.ebay.com/itm/FOR-FUJITSU-SIEMENS-AMILO-Pi-1537-Pi-2530-CHARGER-POWER-/190408602435?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_PowerSupplies&hash=item2c553cb343
SPANK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μια χαρα ειναι αυτος απο το ebay ναι δεν χρειάζεται να πάρεις καινούργιο , παντως μπορείς να πας και σε μαγαζί με ηλεκτρονικά με τον φορστιστή και να σου δώσουν αλλο επι τοπου φυσιολογικά θα εχουν
coolerman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 κάνε και μια αναζήτηση εδω στο φόρουμ στις αγγελίες για τροφοδοτικό,κάτι θα πετύχεις φθηνά. τα έχει τα χρονάκια του το λάπτοπ,δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις για καινούριο χρήματα.
A_panM Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Αυτός που πρότεινα από >ebay είναι καινούργιος (απλά δεν έχει το καλώδιο που πηγαίνει στην πρίζα, θα βάζεις το παλιό δεν νομίζω να έπαθε κάτι) και στην τιμή αυτή ~10Ε μαζί με μεταφορικά είναι καλή ευκαιρία. Αν δεν θέλεις να παραγγείλεις από εξωτερικό κάνε μια βόλτα σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά και ρωτησέ τους αν έχουν αυτόν που ζητάς.Καλό θα έιναι να ξέρεις τα χαρακτηριστικά του φορτιστή πχ volt,ampere .
gambit84 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 φιλε A_panM σε ευχαριστω. πολυ καλη προταση. Βεβαια σημερα διαπιστωσα οτι ειμαι λιγο βλαμενος κ παιζει αντι για τον φορτιστη να εχει καει η μπριζα
A_panM Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 φιλε A_panM σε ευχαριστω. πολυ καλη προταση. Βεβαια σημερα διαπιστωσα οτι ειμαι λιγο βλαμενος κ παιζει αντι για τον φορτιστη να εχει καει η μπριζα To έχεις δοκιμάσει σε άλλη πρίζα να δεις τι παίζι? Εναλλακτικά μπορείς να μετρήσεις τον φορτιστεί με ένα πολύμετρο αλλά θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ και αν δεν ξέρεις καλύτερα να δοκιμάσει κάποιος που ξέρει καθώς με το ρεύμα ΔΕΝ παίζουμε....
gambit84 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Τελικα απο΄'οτι καταλαβα η μπριζα κατα καπιον τροπο καηκε και μου εκαψε μαζι κ τον φορτιστη.Παρηγγειλα ηδη αυτον που μου προτινες απο ebay 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα