Προς το περιεχόμενο

Ανακοινώθηκαν οι προδιαγραφές για το επερχόμενο USB 3.1

xtraktor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μιλάμε, προφανώς για το επίπεδο διάδωσης της USB1/2

Αυτό.

Βγαίνουν laptops με usb 2 μόνο, ενώ έχει υλοποιηθεί το USB 3, και πλέον αναπτύσσεται το USB 3.1

Ήδη 2 γενιές πίσω, λοιπόν.

Η διαφορά με το fw είναι πως υπάρχουν laptop χωρίς ΚΑΜΙΑ υλοποίηση του.

Άλλο να έχεις κολλήσει σε προηγούμενο format (usb 2), και άλλο να μην έχεις καν τη θύρα (fw400/800).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το "είναι διαθέσιμες για download από τους κατασκευαστές" μπερδεύει. Εγώ νόμιζα ότι αναβαθμίζεται το 3.0 σε 3.1.

Το Λίνκ δεν το άνοιξα γιατί είμαι από το κινητό. Αλλά διαβάζοντας κατάλαβα ότι είναι άλλο hardware.

Το download ποιον αγορά ?δεν καταλαβαίνω!

Βασικά, εδώ βγάζουν ακόμα laptops χωρίς USB 3.0 και θέλουμε και 3.1?

χαχαχα σωστός.

εγώ πήρα pci express καρτούλα usb 3 για εξωτερικό δίσκο, γιατί μια χαρά επαρκεί το laptop μου με i7 πρώτης γενιάς. του έχω χώσει ssd και 8 giga ram, κι έχει full hd οθονη απ τη μάνα του.

Όταν τα φτύσει το mobo θα πάω για άλλο.

γιατί να το αλλάξω;

Αυτό το "είναι διαθέσιμες για download από τους κατασκευαστές" μπερδεύει. Εγώ νόμιζα ότι αναβαθμίζεται το 3.0 σε 3.1.

Το Λίνκ δεν το άνοιξα γιατί είμαι από το κινητό. Αλλά διαβάζοντας κατάλαβα ότι είναι άλλο hardware.

Το download ποιον αγορά ?δεν καταλαβαίνω!

....οι προδιαγραφές για το USB 3.1 έχουν ολοκληρωθεί και είναι διαθέσιμες για download από τους κατασκευαστές συσκευών.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δεν είναι απόλυτο. Το fw έπαιζε αρκετά πολύ σε δουλειές με πολυμέσα. Δεν μιλάμε, προφανώς για το επίπεδο διάδωσης της USB1/2 αλλά ήταν πολύ πιο συχνό απ' ότι φαινότανε αν δεν ασχολούσουνα με το άθλημα :)

ακριβώς!

λ.χ. η κάρτα ήχου μου (όπως και όλες οι επαγγελματικές) είναι σε firewire. Το ίδιο και η camera που έχω στο studio.

Τα καλά της firewire είναι ότι έχεις ένα δίαυλο "καθαρό" από άλλες συσκευές και τον λειτουργείς για συγκεκριμένο σκοπό.

φαντάσου τώρα να ηχογραφείς με usb κάρτα ήχου ενώ την ίδια ώρα να κάνεις και file transfer σε σκληρούς δίσκους usb. Θα δείς ότι κάτι από τα 2 θα χάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...